Η νοστιμιά του τυριού και της πατάτας μαζί.
ΥΛΙΚΑ
- 600 γρ. πατάτες
- 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
- 1 φλιτζάνι τριμμένο τσένταρ
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 2/3 φλιτζάνι τριμμένα κρουτόν
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- βούτυρο για το άλειμμα
- Πλένετε καλά τις πατάτες και τις κόβετε κυδωνάτες.
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζετε τις πατάτες σε μια σακούλα ψησίματος.
- Αναμειγνύετε το λάδι, το σκόρδο, την πάπρικα και το αλάτι.
- Τα ρίχνετε μέσα στη σακούλα με τις πατάτες.
- Κλείνετε τη σακούλα και την κουνάτε να ανακατευτούν καλά.
- Βουτυρώνετε ελαφρά ένα ταψί και απλώνετε τις πατάτες σε μία στρώση.
- Τις ψήνετε γυρίζοντάς τες μια φορά.
- Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το τυρί με τα κρουτόν.
- Τα τελευταία λεπτά του ψησίματος πασπαλίζετε τις πατάτες με το μίγμα του τυριού.
trome
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.