Πώς να πείσεις τα ζώδια να σου κάνουν το χατίρι!

0

Πώς πείθονται τα ζώδια να κάνουν το χατίρι που θέλεις;

Οι περισσότεροι άνθρωποι, ενώ ζητάμε πάντα από τους άλλους να μας κάνουν ένα χατίρι, όταν μας ζητήσει κάποιος άλλος κάτι, την… κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Ποια είναι η στάση για τα 12 ζώδια σε αυτό το θέμα και πώς μπορείς να το κάνεις να άρει την άρνησή του και να σου κάνει το χατίρι;

Κριός

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο με αρκετά μεγάλο εγωισμό. Ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου, πολύ σπάνια θα υποκύψει και θα κάνει το χατίρι σε κάποιον. Ακόμα και αν είσαι ο μεγάλος του έρωτας. Συνήθως του κάνουν τα χατίρια και έχει καλομάθει. Υπάρχει όμως ένας τρόπος για να τον πείσεις να κάνει αυτό που θέλεις εσύ. Άφησε υπονοούμενα, ότι επειδή δεν σε βοηθάει αυτός σε κάτι, θα ζητήσεις βοήθεια από ένα φίλο. Που τυγχάνει να είναι του ιδίου φύλου με τον Κριό μας! Για να μην μπει σε μια διαδικασία ανταγωνισμού, θα υποκύψει.

Ταύρος

Το πείσεις έναν Ταύρο να σου κάνει το χατίρι, είναι εύκολη υπόθεση. Δεν θέλει πολλά λόγια. Μπες στην κουζίνα και φτιάξε το αγαπημένο του φαγητό. Χάρισέ του ένα μοναδικό δείπνο και με την επιρροή του κρασιού, θα αφεθεί στα χεριά σου. Έτοιμος να κάνει ό,τι θέλεις εσύ. Υπενθύμισε του ακόμα, ότι ευχαριστείς τον Θεό που τον έφερε στο δρόμο σου! Κέρδισες το παιχνίδι.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο της αλλαγής. Δεν έχει ποτέ μια σταθερή άποψη, εκεί που πιστεύει κάτι, αμέσως αλλάζει γνώμη και καταλήγει στο τέλος να μην ξέρει σε τι συμφωνεί και ποιες είναι οι δίκες του απόψεις πάνω σε ένα θέμα. Εκεί είναι και το ευαίσθητο σημείο του. Όταν αρχίσει να σου λέει ότι δε συμφωνεί σε κάτι που γίνεται, πάρε το μέρος του και πρόβαλε το δικό σου θέμα. Μέσα σε λίγα λεπτά θα σου έχει κάνει το χατίρι και δε θα το έχει καταλάβει.

Καρκίνος

Θέλεις να πείσεις ένα Καρκίνο να σου κάνει το χατίρι; Υπενθύμισε του απλά αυτό: Ότι είναι η μεγάλη σου αγάπη, καταλαβαίνεις πάντα αυτά που σου λέει, του συμπαραστέκεσαι σε όλα και πάντα έχει δίκιο. Επειδή έχει μια ψυχή ευαίσθητη, που βάλλεται διαρκώς από εξωτερικούς παράγοντες, θα καταλάβει και θα νιώσει ότι είσαι με το μέρος του και είσαι σύμμαχός του. Και για να σε πείσει ότι σε αγαπάει εξίσου, θα δεχτεί με προθυμία να κάνει ό,τι θέλεις!

Λέων

Αν ένας Λέων καταλάβει ότι έχει την πρώτη θέση στην κάρδια και στη ζωή σου, αν νιώσει ότι δεν κάνεις βήμα χωρίς να τον ρωτήσεις, ότι ζητάς πάντα τη συμβουλή του και τον βάζεις πάνω από όλα, τότε θα νοιώσει την ανάγκη να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία σου, μόνο και μόνο για να ευχαριστηθεί την επιρροή που ασκεί πάνω σου. Ακόμα και το πιο δύσκολο πράγμα να του ζητήσεις, να ξέρεις ότι θα το κάνει.

Παρθένος

Ο Παρθένος γενικά θεωρείται ένα δύσκολο ζώδιο και σπάνια θα αφήσει τον εαυτό του ευάλωτο σε διάφορες καταστάσεις. Τις πιο πολλές φορές κάνεις εσύ τα θελήματά του, ενώ αυτός μένει ακλόνητος στο… θρόνο του. Αν τον πάρεις όμως με το καλό και του υπενθυμίσεις ότι εσύ πάντα κάνεις αυτά που θέλει, τότε θα νιώσει ότι σου χρωστάει και αυτό θα τον κάνει να νοιώσει ενοχές. Θα δεχτεί να κάνει κι ένα δικό σου χατίρι, έτσι για να πατσίσετε.

Ζυγός

Ο Ζυγός για να έχει μια σχέση είναι διατεθειμένος να κάνει μεγάλες υποχωρήσεις και χατίρια πολλά. Σπάνια θα πει “όχι” σε κάτι και πιο σπάνια ακόμα θα πληγώσει το ταίρι του. Του αρέσει η αρμονία μέσα στη σχέση του. Σε περίπτωση που του ζητήσεις κάτι και σου αρνηθεί, σημαίνει πως κάπου υπάρχει πρόβλημα μεταξύ σας και πρέπει να το ψάξεις καλά. Ίσως να μπήκε σε σκέψεις ότι η σχέση σας δεν είναι έτσι όπως θα ήθελε. Υπενθύμισέ του πως είναι η μεγάλη σου αγάπη, πως εσείς οι δυο δε θα χωρίσετε ποτέ! Θα είσαι πάντα εκεί για αυτόν. Μέσα σε λίγα λεπτά, το χατίρι σου θα έχει γίνει.

Σκορπιός

Πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή για να πείσεις ένα Σκορπιό να κάνει αυτό που θέλεις εσύ. Για να το καταφέρεις, πήγαινε με τα δικά του νερά και παίξε… μπάλα στο δικό του γήπεδο. Δηλαδή ζήτα του κάτι που ξέρεις από πριν ότι δε θα το κάνει. Μετά, πείσε τον ότι… δεν πειράζει, πραγματικά, κανένα πρόβλημα! Κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει κι εσένα. Και επειδή είναι ένα ζώδιο του ανταγωνισμού, θα νιώσει ότι κλονίζεται. Την συνέχεια την ξέρεις.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο καλοπροαίρετο και σίγουρα αυτό που θα του ζητήσεις, θα το κάνει. Αρκεί μόνο αυτό που θες να μην στερείς το δικό του αέρα, την ανεξαρτησία του, την ελευθερία του. Ούτε να νιώσει ότι αυτό που ζητάς θα τον δεσμεύσει σε κάτι. Αν παρόλα αυτά αρνηθεί να κάνει αυτό που θέλεις, υπενθύμισε του ότι κάποιος άλλος θα σε βοηθήσει. Που έχει πιο ελεύθερη σκέψη και δεν κολλάει σε μικροπράγματα. Αυτή η… ελεύθερη σκέψη του άλλου, θα τον λυγίσει.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως πολύ δύσκολα θα υποκύψει στις απαιτήσεις σου. Θέλει και τρόπο και κόπο, για να τον πείσεις ότι αυτά που ζητάς είναι σε λογικά πλαίσια και εφικτά. Επειδή θα γνωρίζεις από πριν ότι θα σου βρει ένα σωρό δικαιολογίες για να μην κάνει αυτό που θέλεις, θα πρέπει να έχεις και τα δικά σου επιχειρήματα, για να τον πείσεις για το αντίθετο. Αλλά να θυμάσαι πως δε θα λυγίσει εύκολα, φρόντισε να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος σιχαίνεται παρά πολύ την γκρίνια και την μιζέρια, οπότε για να τα αποφύγει, θα σου πει αμέσως “ναι” σε ό,τι ζητήσεις. Αν τον πετύχεις όμως σε άσχημη φάση και αρνηθεί, τότε με λίγη γκρίνια μπορείς να τα καταφέρεις. Υπενθύμισέ του απλά πως κάνει τα χατίρια όλου του κόσμου εκτός από τα δικά σου, σε βάζει σε δεύτερη μοίρα (λες και του καίγεται καρφί) και σε αντιμετωπίζει σαν παιδί ενός κατωτέρου θεού. Πού πήγε η ισότητα; Η απάντησή του θα είναι καταφατική, γιατί μόλις άγγιξες ευαίσθητες χορδές.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ζώδιο που του αρέσει να κάνουν οι άλλοι αυτά που θέλει αυτός και σε σπάνιες περιπτώσεις θα κάνει κάτι που θέλεις εσύ. Επειδή όμως… η κατσίκα δεν μασάει ταραμά, δεν θα καταθέσεις τα όπλα έτσι εύκολα. Πείσμα αυτός; Πείσμα και εσύ. Άρνηση αυτός; Επιβλητικότητα εσύ. Απλά κάνε τον να καταλάβει πως η σχέση σας έχει πέσει σε τέλμα. Πως δε σε καταλαβαίνει κανείς. Και πως δε σε ακούει κανείς. Σε άλλη περίπτωση όλα αυτά, θα τα έλεγε εκείνος… Χρησιμοποίησε δηλαδή τα δικά του όπλα! Έχει ήδη καταλάβει πολλά.

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top