Είναι ένα φαγάκι γρήγορο, ευκολο και ιδανικό για ... βουτιές!
Υλικά
- -1 κιλό γαύρο
- -½ πιπεριά καυτερή κομμένη σε ροδέλες
- -1 κουτ. γλυκού αλεύρι
- -1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
- -½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- -1 κουτ. γλυκού (κοφτή) μουστάρδα
- -ρίγανη φρέσκια
- -αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- Διαλύουμε το αλεύρι με λίγο νερό και το ρίχνουμε σε βαθύ τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο, το λεμόνι, λίγο αλάτι, τη μουστάρδα, την πιπεριά και τον γαύρο.
- Mαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά και λίγο πριν από το τέλος προσθέτουμε φρέσκια ρίγανη και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
thecookbook
