Είναι ένα φαγάκι γρήγορο, ευκολο και ιδανικό για ... βουτιές!
Υλικά
- -1 κιλό γαύρο
- -½ πιπεριά καυτερή κομμένη σε ροδέλες
- -1 κουτ. γλυκού αλεύρι
- -1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
- -½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- -1 κουτ. γλυκού (κοφτή) μουστάρδα
- -ρίγανη φρέσκια
- -αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- Διαλύουμε το αλεύρι με λίγο νερό και το ρίχνουμε σε βαθύ τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο, το λεμόνι, λίγο αλάτι, τη μουστάρδα, την πιπεριά και τον γαύρο.
- Mαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά και λίγο πριν από το τέλος προσθέτουμε φρέσκια ρίγανη και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
thecookbook
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.