Φιλέτο γλώσσας με μουστάρδα!


Αν δεν φας ψάρι το καλοκαιράκι, τότε πότε;

Εντάξει, κανονικά πρέπει όλο το χρόνο, μη σας πούμε κάθε εβδομάδα, όσο να πεις όμως το καλοκαίρι το τραβάει περισσότερο η διάθεση. Βρήκαμε λοιπόν για εσάς μια τέλεια συνταγή για γλώσσες, που θα αγαπήσουν ακόμα και αυτοί που ακούν «ψάρι» και τρέχουν να κρυφτούν. Εύκολη, απλή, πεντανόστιμη.

Υλικά
  • 2 φιλέτα γλώσσας
  • 3 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ τρίμμα φρυγανιάς
  • 1 κ.γ πιπέρι
  • 2 κ.σ μουστάρδα
Εκτέλεση
  • Ξεκινάτε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180C.
  • Στη συνέχεια, λαδώνετε ένα μικρό πυρέξ με την μία κουταλιά λάδι και τοποθετείτε μέσα τα φιλέτα.
  • Ανακατεύετε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, τις 2 κουταλιές λάδι, το τρίμμα φρυγανιάς και το πιπέρι. Απλώνετε το μείγμα πάνω στα φιλέτα.
  • Ψήνετε για 15 λεπτά το πολύ, ή μέχρι να έχει ψηθεί το ψάρι σύμφωνα με το γούστο σας (ελέγχετε κάθε τόσο για να μην σας στεγνώσει).

queen

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...