Πως συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν χωρίζουν

0

τι αισθάνεται ο σύντροφός μας για εμάς;

Ο χωρισμός είναι ένα μια συναισθηματικά επώδυνη στιγμή. Δεν είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσουμε τα συναισθήματα του συντρόφου μας, αν ξέρουμε πώς να ερμηνεύσουμε τις πράξεις του. Συνήθως δε θέλουμε να δείξουμε αυτό που αισθανόμαστε, αλλά οι ενέργειές μας μιλούν. Μετά το χωρισμό περνάμε μια δύσκολη περίοδο και προσπαθούμε, περισσότερο από το συνηθισμένο, να κρύψουμε τα πραγματικά συναισθήματά μας. Αν μπορείτε να καταλάβετε τι αισθάνεται ο σύντροφός σας μετά το χωρισμό, δε θα έχετε κανένα πρόβλημα να αποφασίσετε τι θα κάνετε στη συνέχεια. Ένα από τα κύρια συναισθήματα που έχουμε, όταν τελειώνει μια σχέση, είναι η σύγχυση. Δεν είμαστε σίγουροι γιατί τελειώνει, τι αισθάνεται ο σύντροφός μας για εμάς και τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια. Αλλά μην ανησυχείτε.

ΚΡΙΟΣ

Ξέρετε πολύ καλά ότι ο χωρισμός είναι για το καλό σας, αλλά αισθάνεστε ότι πληγώθηκε ο εγωισμός και η περηφάνια σας. Ξέρετε ότι πρέπει να σταματήσετε τις φωνές και έχετε κάθε δικαίωμα να ηρεμήσετε. Κανείς δεν περιμένει να είστε ήρεμοι, οπότε ας το ρίξετε και λίγο έξω. Φωνάξτε για να εκτονωθείτε και επιδοθείτε στην καταναλωτική μανία σας. Αλλά πολύ σύντομα θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Αν είστε αποφασισμένοι να φέρετε πίσω τον/την πρώην σας, δε θα σταματήσετε με τίποτα, προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας. Είστε πεισματάρηδες, τολμηροί, επιθετικοί, θαρραλέοι και κατηγορηματικοί. Σας αρέσουν οι προκλήσεις και μερικές φορές απολαμβάνετε τον αγώνα και τη μάχη και πολύ περισσότερο, όταν κερδίσετε και κατακτήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς είστε εξαιρετικά υπομονετικοί. Προτιμάτε ένα χωρισμό που θα γίνει αργά και σταθερά και στη συνέχεια, εξαφανίζεστε μια για πάντα. Εάν είστε αποφασισμένοι να φέρετε πίσω τον/την πρώην σας, θα επιλέξετε να προσεγγίσετε το θέμα με έναν αργό και μεθοδικό τρόπο. Μπορεί να είστε και εσείς οι ίδιοι έμμεσα υπεύθυνοι για τη διάλυση της σχέσης σας, καθώς είστε κάπως κτητικοί, υλιστές, ξεροκέφαλοι και έχετε μια ιδιοσυγκρασία που φτάνει στα άκρα. Κερδίζετε όμως με τον αισθησιασμό σας, την αφοσίωση και την πίστη σας. Όταν όμως θέλετε να ρίξετε το …δηλητήριό σας, το κάνετε με επιτυχία. Λόγω της σταθερής σας φύσης, μπορεί να σας είναι δύσκολο να ξεπεράσετε την προδοσία και να εμπιστευτείτε και πάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλετε τα πάντα να κυλούν ομαλά και προσποιείστε ότι δεν έγινε τίποτα. Αυτό όμως δεν είναι και ό, τι το καλύτερο και δεν κάνει τα πράγματα να κυλούν φυσιολογικά. Μπορεί να πετάξατε τα άλμπουμ φωτογραφιών του/της πρώην σας και να διαγράψετε τα μηνύματα του/της. Προς στιγμήν θα κάνετε σαν υστερικοί και στη συνέχεια θα ενεργείτε σαν ….τρελοί. Εξαρτάται από τη διάθεση που βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το γρήγορο μυαλό σας και να αλλάξετε την απόφασή σας. Να είστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί τη μια να μιλάτε λογικά και την άλλη να είστε προσβλητικοί και να μιλάτε με σαρκασμό. Άλλες φορές προσπαθείτε να παρακαλέσετε τον/την πρώην σας και νιώθετε ότι έχετε αποτύχει, αλλά η ανέμελη φύση σας αποκαθιστά σύντομα τη θλίψη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταματήστε επιτέλους να κλαίτε για το τι θα μπορούσε να είχε γίνει, αν δεν είχατε πει εκείνα τα λόγια… Όσο πιο δύσθυμοι γινόσαστε, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας. Επειδή είστε υπερσυναισθηματικοί και προστατευτικοί, γίνεστε μερικές φορές αποπνικτικοί. Μπορείτε εύκολα να ανακάμψετε με τη βοήθεια των μελών της οικογένειας σας και των φίλων σας, που θέλουν να σας προσφέρουν υποστήριξη και κατανόηση. Πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην προσεγγίσετε τον/την πρώην σας με έντονο συναισθηματισμό. Αυτή η τακτική σπάνια πιάνει και ο τρόπος που διεκδικείτε τον τέως σύντροφό σας θα τον απομακρύνει περισσότερο. Η αυτολύπηση και ο αυτοσαρκασμός δεν πρέπει να είναι μέρος του σχεδίου σας, αλλά οι ειλικρινείς και υπεύθυνες δηλώσεις, καθώς και η πίστη στον εαυτό σας, είναι το κλειδί για την ευτυχία σας.

ΛΕΩΝ

Σε σας τους Λέοντες δε σας αρέσει καθόλου, όταν κάποιος άλλος κάνει σχέδια για τη ζωή σας. Πόσο μάλλον όταν σας …χωρίζουν. Είστε τόσο αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι! Προσθέστε σε αυτά τα συναισθήματα την τάση σας να γίνεστε «θεατρίνοι» και να συμπεριφέρεστε σαν ένα ...άγριο λιοντάρι στο πεδίο της μάχης. Πώς τολμά κάποιος να σας απορρίψει! Και φυσικά θρηνείτε για την απώλεια της υπερηφάνειας σας. Μπορεί να πιστεύετε κατά βάθος ότι αν κερδίσετε πίσω τον/την πρώην σας, ίσως κατά κάποιο τρόπο ανακτήσετε τη χαμένη υπερηφάνεια σας. Βασίζεστε στη φυσική χαρισματική σας προσωπικότητα και στη γοητεία σας να ανακτήσετε την καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς κάνετε μια λίστα με όλους τους λόγους για τους οποίους είστε καλύτερα χωρίς τον/την πρώην σας και επίσης με το τι καλύτερο θα μπορούσατε να κάνετε, τώρα που έχετε την ελευθερία σας. Η λογική είναι η λέξη-κλειδί για σας. Προσπαθείτε να επισημάνετε όλους τους λόγους για τους οποίους είστε σε καλύτερη κατάσταση. Αισθάνεστε άβολα με τους ανθρώπους που αισθάνονται λύπη για σας. Αναλύετε σε βάθος και επισημαίνετε κάθε λεπτομέρεια του χωρισμού σας. Το πώς και το γιατί σας απασχολούν και παίρνετε το χωρισμό κάπως βαριά. Πιθανότατα αναμοχλεύετε κάθε συνομιλία λέξη προς λέξη, αναλύοντας κάθε μία από τις λέξεις που ειπώθηκαν. Σταματήστε να ανησυχείτε και δείτε τη θετική πλευρά του χωρισμού σας, βγάζοντας από το μυαλό σας τα αρνητικά. Αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε χρήσιμοι και πολύτιμοι στους άλλους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς όταν χωρίζετε, αισθάνεστε μόνοι και εκτός …ισορροπίας. Το μυστικό για να αισθανθείτε καλύτερα είναι να σταματήσετε να εστιάζετε σε όλους τους άλλους και να αρχίσετε να επικεντρώνεστε στον εαυτό σας. Δε χρειάζεστε ένα σύντροφο για να αισθάνεστε ολοκληρωμένοι. Όμως, δε φοβάστε να προκαλέσετε αναταραχή, προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε. Το καλό με σας είναι ότι είστε δίκαιοι και μπορείτε να δείτε και την πλευρά του άλλου. Η έντονη τάση που έχετε να είστε αντικειμενικοί και δίκαιοι θα σας κάνει να πάρετε την σωστή απόφαση, αυτή που είναι η καλύτερη και για τα δύο μέρη της σχέσης. Προκειμένου να ξεφύγετε από τις αρνητικές σκέψεις σας, μπορεί να κάνετε οτιδήποτε αισθησιακό και καλλιτεχνικό, όπως το να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να ζωγραφίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υπερβολές σας και η τάση σας να είστε κτητικοί και ζηλιάρηδες, μπορεί να ήταν η αιτία που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά το χωρισμό γίνεστε πιο συναισθηματικοί. Ευτυχώς, η δυνατότητά σας να αναγεννάστε από τις στάχτες σας κάνει ευκολότερη τη μετάβασή σας από τη συντροφικότητα στη μοναξιά. Έχετε εκπληκτικές αναγεννητικές ικανότητες και μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από οποιαδήποτε κατάσταση καλύτερα από τον καθένα. Είστε πολύ δυναμικοί, αλλά προσέξτε να μην γίνεστε αυταρχικοί, διότι θέλετε να ασκείτε έλεγχο στη σχέση σας. Αυτό μπορεί να είναι πολύ αυτοκαταστροφικό και να έχει υψηλό κόστος για εσάς, το κόστος της εσωτερικής σας γαλήνης. Μπορείτε να γίνετε εκδικητικοί και ακόμη πιο εκδικητικοί, αν χάσετε. Εσείς βασίζεστε στην παράξενη, υπνωτιστική ενέργειά σας και τον προσωπικό σας μαγνητισμό προκειμένου να τα ξαναβρείτε με τον/την πρώην σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς χρειάζεστε εξηγήσεις και τις χρειάζεστε εδώ και τώρα! Θέλετε να ξέρετε τι συνέβη στη σχέση σας και τι ήταν αυτό που οδήγησε στο χωρισμό και θέλετε να μάθετε το γιατί. Η γνώση είναι το κλειδί της εσωτερικής σας ισορροπίας. Αν θέλετε πίσω τον/την πρώην σας, θα αγωνιστείτε χωρίς φόβο και είστε αισιόδοξοι ότι θα τον κερδίσετε πίσω. Έχετε ανοιχτόμυαλη προσέγγιση, εξετάζοντας όλες τις οπτικές γωνίες της προσέγγισής σας και κάνετε το πρώτο βήμα, έχοντας διαμορφώσει ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πλάνο. Θα μιλήσετε για ολόκληρη τη σχέση και το χωρισμό, προτού μιλήσετε για το μέγεθος του προβλήματος ή εστιάσετε στις λεπτομέρειες. Ευτυχώς για σας, είστε αρκετά πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέα… κανάλια στην αισθηματική σας ζωή και να προβείτε σε νέες περιπέτειες και φιλοσοφίες. Ο ανοιχτός χαρακτήρας σας κάνει εύκολες τις νέες γνωριμίες και με τη χαρισματική προσωπικότητά σας, τους προσελκύετε εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς όταν χωρίζετε, προσπαθείτε να προσεγγίσετε το χωρισμό, σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο. Παρ’ όλο που είστε ρεαλιστές, είστε αποφασισμένοι να μην αποτύχετε. Έχετε κάνει ήδη ένα πλάνο, που έχετε επιμελώς θέσει σε δράση. Είναι ένας νέος στόχος που πρέπει να επιτευχθεί. Θα προσπαθήσετε να επιμείνετε σε αυτό που ήταν ασφαλές και γνωστό σε σας. Η σκέψη της αλλαγής δεν είναι και τόσο καλή για σας! Ωστόσο, έχετε την υπομονή και την επιμονή για να εφαρμόσετε αυτό το πλάνο μέχρι το τέλος και δε βιάζεστε. Προκειμένου να ξεφύγετε από τον πόνο που σας προκάλεσε ο χωρισμός, το μυαλό σας προσπαθεί να συγκεντρωθεί στη δουλειά και τους στόχους σας. Αν ο/η πρώην σας έρθει πίσω και μέσα σας είστε αποφασισμένοι να μην τον δεχτείτε, ενεργείτε σαν να μην θυμάστε ποιος είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς όταν χωρίζετε, δείχνετε ήρεμοι, σαν να μην συνέβη τίποτα, ωστόσο ο χωρισμός σας πονάει πολύ, άσχετα αν δε δείχνετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Κάτω από την ανάλαφρη όψη σας, κρύβετε πολλές ανασφάλειες και το έντονο στρες που αισθάνεστε σας προκαλεί, στην κυριολεξία, διάλυση και έντονη νευρικότητα. Ξαφνικά, γίνεστε απότομοι στη συμπεριφορά σας και η αδρεναλίνη σας είναι στα ύψη. Μπορεί και να κάνετε εργασιοθεραπεία, δουλεύοντας πολλές ώρες, προκειμένου να ξεχαστείτε ή να μιλάτε με την …ταχύτητα του φωτός για όλα τα άλλα πράγματα που σας ανησυχούν, όπως για τα χρήματα ή την εργασία σας, εκτός από αυτό που σας πληγώνει. Προκειμένου να προστατέψετε τον εαυτό σας και την αξιοπρέπειά σας, προτιμάτε να μείνετε μόνοι σε ένα ασφαλές περιβάλλον, έτσι ώστε να μην παρατηρήσει κανείς ότι κλαίτε υστερικά.

ΙΧΘΥΣ

Εσείς, επειδή είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, παίρνετε πολύ σοβαρά το χωρισμό και εάν δεν είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι προκαλέσατε τον χωρισμό, υποστηρίζετε συνήθως ότι κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό. Με τη βαθιά συμπόνια σας, ξέρετε πώς να χειριστείτε τα θέματα της καρδιάς. Ενώ γίνεστε θυσία για τους άλλους, όμως σας είναι δύσκολο να ζητήσετε από τους άλλους υποστήριξη. Να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε βοήθεια από όλους τους φίλους που στηρίξατε εσείς, όταν αυτοί ήταν πληγωμένοι! Βεβαιωθείτε ότι μέσα σας πραγματικά αγαπάτε το άτομο που χάσατε και δεν είναι απλά μόνο ο έρωτας και το συναίσθημα που χάνετε. Έχετε την τάση να γαντζώνεστε πάνω στο σύντροφό σας κι αυτό δεν είναι ποτέ καλό. Εσείς με την έντονη συναισθηματικότητα σας, αφήνετε τον εαυτό σας να εκφραστεί με τον τρόπο που αισθάνεται. Μπορεί και να γράψετε ή να τηλεφωνήσετε στον/στην πρώην σας και να του θυμίσετε τις παλιές καλές στιγμές.

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top