ΗΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ

0
Καληνύχτα!

Η ζωή μου όλη, ειναι μια οθόνη

7:00 Χτυπάει το ξυπνητήρι. Με κλειστά μάτια αρπάζεις την 5¨ οθόνη του τηλεφώνου για να πατήσεις το snooze για δέκα λεπτά ύπνου ακόμα

7:20 Αποφασίζεις να σηκωθείς να κάνεις ενα ντούς και να πιείς μια γουλιά καφέ να ανοίξει το μάτι σου. Μαζί με τον καφέ, η 5¨οθόνη βρίσκεται πάλι στο χέρι σου για ενα γρήγορο τσεκάρισμα στο facebook με τα τελευταία νέα των φίλων από χτες βράδυ, και τα πρώτα νέα της ημέρας.

8:10 Είσαι ήδη στο μετρό, ψάχνοντας μια γωνίτσα να ακουμπήσεις. Ευκαιρία να παίξεις καμμιά πίστα candycrush (στις 5¨, μην ξεχνιόμαστε!) μέχρι να φτάσεις.

8:50 Λιγο πριν μπείς στο γραφείο, μια στάση στο ΑΤΜ να βγάλεις κανένα ευρώ. Χαιδεύεις λάγνα την 9,5¨ οθόνη του ΑΤΜ μπάς και φιλοτιμηθεί και σου δώσει κάτι παραπάνω. Σκατά! Τα τελευταία 20€ . Κωλομηχανήματα!

9:10 Μπαίνεις στο γραφείο με τον δευτερο καφέ στο χέρι. Κάθεσαι μπροστά στις 21¨ και εκεί θα παραμείνεις για τις επόμενες εννέα ώρες τουλάχιστον! Ενδιάμεσα βέβαια ρίχνεις κλεφτές ματιές στις 5¨, απαντάς σε viber και messenger, μπαίνεις και λίγο facebook (στο pc της δουλειάς ειναι κλειδωμένο γαμώτο !)

18:10 Φεύγεις απο το γραφείο, πας για ψώνια για το σπίτι. Η λίστα βρίσκεται ήδη στις 5¨του κινητού. Για τα υπόλοιπα σαράντα λεπτά περιφέρεσαι στους διαδρόμους του supermarket κρατώντας ευλαβικά το κινητό, όπως ο μωυσής τις δέκα εντολές ! Παρ’ όλο που έχεις τρία πράγματα στην λίστα, θα πάρεις και αλλες τρεις σαχλαμάρες που δεν τις χρειαζόσουνα. Άτιμο marketing !

19:10 Και πάλι στο μετρό για την επιστροφή, άλλη μια πίστα candycrush (5¨)

19:45 Εισαι σπίτι επιτέλους! Βάζεις τις 5¨να φορτίζουν και ανάβεις την τηλεόραση των 45¨ για να «μιλάει» κατι μεσα στο σπίτι. Μήνυμα στο viber «Μωρακι θα είμαι απο κει σε μισή ώρα, να φέρω τίποτα για φαγητό;» «Οχι άσε, θα παραγγείλω»

20:10 Κάθεσαι στον καναπέ, μπροστά απο τις 45¨, ενώ ταυτόχρονα κρατας στο χέρι τις 10¨ του tablet για να παρραγγείλεις κανένα σουβλάκι, ελπίζοντας να ερθει το «μωράκι» πριν την παραγγελία γιατι δε φτανουν τα λεφτά να πληρώσεις τον ντελιβερά

20:45 Σχεδόν ταυτόχρονα φτάνουν «μωράκι» και ντελιβεράς! (υπάρχει θεός!). Τα σουβλάκια καταβροχθίζονται μπροστα απο τις 45¨ παρακολουθόντας ειδήσεις, σίριαλ, τηλεπαιχνίδι, τηλεμάρκετινγκ (πόσο ξεπέσαν τα vercase!).

21:15 Για τις επόμενες δυόμιση ώρες θα παραμέινεις μπροστά απο τις 45¨, ενώ οι 5¨ οι δικές σου, και 5,5¨ του «μωρού» μαζί με τις 10¨ του tablet θα εναλλάσσονται στα χέρια σας για παιχνίδια, posts, chat με φίλους κλπ.

23:45 «Μωράκι θα φύγω γιατι εχω να σηκωθώ νωρίς αύριο», «κι εγώ, φιλάκια θα τα πούμε αυριο». Οι 45¨σβήνουν, οι 10¨ μπαίνουν στην φόρτιση, οι 5¨ μαζί σου στο κρεβάτι.

00:15 Εχοντας ξαπλώσει ήδη, μια τελευταία ματια στο facebook. Γελάς με καννα δυο memes. Έρχεται μήνυμα messenger. «Έφτασα μωράκι, καληνύχτα», «Καληνύχτα, σ’αγαπώ»

00:30 Οι 5¨ μπάινουν στην φόρτιση. Σε εξίμησι ώρες θα είναι εκεί για σένα, fullycharged.
Καληνύχτα!

Γράφει ο Ντίνος Τσολάκης
eternalradio
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top