Τι φοβούνται τελικά οι γυναίκες;

0

έχουν μεν φοβίες, αλλά αυτές απέχουν έτη φωτός από εκείνες, που θεωρούν οι άντρες

Οι γυναίκες, ως το ασθενές φύλο, υποτίθεται ότι έχουν περισσότερες φοβίες από τους άνδρες… λένε οι άντρες. Αυτές πάλι από τη δική τους πλευρά, έχουν μεν φοβίες, αλλά αυτές απέχουν έτη φωτός από εκείνες, που θεωρούν οι άντρες.

Σε συνέχεια του «τι φοβούνται οι άντρες», που μπορείτε να δείτε εδώ , στο κείμενο που ακολουθεί, οι γυναίκειοι φόβοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο και αποκαλύπτονται χωρίς ….φόβο και πάθος.

1. Ωχ, ωχ, ωχ θα δει ότι έχω κυτταρίτιδα

Πριν αρχίζετε να βγάζετε από το ντουλάπι τα σαρίκια και τους μανδύες δώστε προσοχή στα ακόλουθα. Τα πράγματα είναι απλά. Το 95% του παγκόσμιου γυναικείου πληθυσμού άνω των 17 ετών έχει κυτταρίτιδα. Αν τώρα εσείς βρεθείτε σε έναν χώρο με το υπόλοιπο 5%, οκ, το δεχόμαστε αυτό είναι μεγάλη ατυχία.

Αλλά, η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες δε δίνουν τόση σημασία στην κυτταρίτιδα ή τουλάχιστον όχι τόση όση φαντάζονται οι γυναίκες. Απ’ την άλλη, σκεφτείτε ότι αν δείξετε εγκράτεια, κυρίες μου, τότε μέχρι να φτάσει στο σημείο κάποιος να δει την κυτταρίτιδά σας, που τόσο πολύ φοβάστε, ίσως σας έχει ερωτευτεί τόσο τρελά (αν είστε τυχερές) που ίσως να μην τον απασχολήσει καν. Άρα, ηρεμία...


2. Κι αν δει ότι δεν ξέρω να μαγειρεύω;

Σε όλους αρέσει ένα ωραίο καλομαγειρεμένο σπιτικό γεύμα, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να σας παρατήσει το έτερόν σας ήμισυ. Ευτυχώς μάλιστα για σας, η εποχή που διανύουμε με τη συμβολή της ελληνικής τηλεόρασης, που έχει κάνει τη μαγειρική ….ανδρική υπόθεση, το πιο πιθανό είναι να πέσετε σε κάποιον λάτρη της μαγειρικής και αντί να του μαγειρεύετε, να λατρεύει να μαγειρεύει αυτός για σας. Αν πάλι, «πέσετε» στα δίχτυα ενός παραδοσιακού άνδρα, υπάρχουν και τα delivery.

3. Τον ικανοποιώ στο κρεβάτι;

Η ωμή πραγματικότητα υποστηρίζει ότι αυτό δε θα το μάθετε ποτέ. Επίσης, για να μην αναλώνεστε σε τέτοια θέματα, καλό είναι να ξέρετε ότι και οι άντρες…πάσχουν από την ίδια ακριβώς φοβία. Άρα, εσείς απλά δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και ό,τι ήθελε προκύψει. Αν βέβαια, σας καταδιώκει η απορία, παρακολουθήστε και κανένα σεμινάριο σεξουαλικής αγωγής για να πάρετε ιδέες.

4. Μήπως έχω μικρό στήθος; (για το αντίθετο δεν παραπονέθηκε ποτέ κανείς)

Εντάξει, αυτό δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί θέμα συζήτησης, ειδικά μάλιστα με τις τόσες διαφορετικές επιλογές που έχετε για να το …μεγαλώσετε, αν σας ενοχλεί. Από σουτιέν με νερό, σιλικόνη μέχρι χειρουργικές επεμβάσεις (αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες).

Και μπορεί ο Hugh Hefner να δίνει σημασία στο μεγάλο στήθος, αλλά σε τελική ανάλυση, μήπως είχατε σκοπό να γίνετε κουνελάκι του Playboy; Εξάλλου, μη ξεχνάτε ότι όπως λέει και ο σοφός λαός «το μέγεθος μετράει» και θυμηθείτε, αυτό δεν το λέει για το στήθος.


5. Κι αν πω καμιά βλακεία;

Να μην πείτε κυρίες μου. Οι γνώσεις δεν είναι θέμα φύλου, ούτε η ανάγνωση επίσης. Βέβαια, αν θέλετε να αποφύγετε καταστάσεις αμηχανίας, φροντίστε αντί για το περιοδικό μόδας, που σε μερικές έχει κολλήσει στο χέρι, να ανοίξετε και καμία εφημερίδα, κανένα βιβλίο (προσοχή: οι «50 αποχρώσεις του γκρι», δε σας βοηθήσουν στην προκειμένη περίπτωση τουλάχιστον. Για τη φοβία νούμερο 3 πάλι, το συζητάμε) .

Να θυμάστε βέβαια, ότι η γνώση δεν είναι μία αρετή για να εντυπωσιάσετε κάποιον, αλλά μία αναγκαιότητα για την εξέλιξη της προσωπικότητάς σας. Τώρα, αν εσείς θέλετε να γνωρίζετε όλες τις μεταγραφικές προοπτικές της Chelsea, βουρ στο διάβασμα.

6. Πού είπαμε ότι βρίσκονται τα αμορτισέρ;

Αν είστε μηχανικός αυτοκινήτων, αυτό είναι πάρα (μα πάρα) πολύ κακό. Αν πάλι, δεν είναι δουλειά σας να συναρμολογείτε αυτοκίνητα, κακώς φοβάστε για το που βρίσκονται τα διάφορα εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας. Αν και μία τέτοια γνώση θα σας βοηθούσε πάρα πολύ σε μία περίπτωση που πάθει βλάβη το αυτοκίνητό σας, αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να το μετατρέψετε σε...lego τον ελεύθερο χρόνο σας, μπας και σας ρωτήσει κάποιος άντρας.

7. Έχω λίγα κιλάκια παραπάνω

Χάστε τα, αν σας ενοχλούν. Αν νιώθετε μια χαρά με τον εαυτό σας, μη σκεφτείτε καν το ενδεχόμενο της δίαιτας. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που βλέπετε ως παραπανίσιο στον εαυτό σας, μπορεί να αποτελεί το σημείο γοητείας για κάποιον. Αλλά αν το καλοσκεφτείτε, περισσότερη σημασία έχει η αυτοπεποίθηση και αυτό που «βγάζετε» σε κάποιον, παρά τα κιλά που επιμένετε να προσπαθείτε να χάσετε.

8. Πάει η γοητεία μου

Αν μέχρι πρότινος θεωρούσατε ότι είχατε κατακτήσει το ανδρικό φύλλο αποκλειστικά και μόνο με τη γοητεία σας, καλά κάνετε και ανησυχείτε, αν τη χάσατε. Αν πάλι είστε από εκείνες (και ευτυχώς είναι πλειοψηφία) που φρόντισαν παράλληλα με την εμφάνιση, να εξελίξουν και το μυαλό τους, σίγουρα η ανασφάλεια αυτή θα περάσει και θα σας προσπεράσει σύντομα.

9. Και αν πεθάνω μόνη μου;

Όλο το κείμενο ….υποκλίνεται σε αυτή και μόνο τη φοβία. Πρώτον, όλοι ερχόμαστε μόνοι μας και πεθαίνουμε μόνοι μας, σε θεωρητική βάση. Στην πράξη πάλι, δυστυχώς, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αλλά η φοβία αυτή είναι περισσότερο «φυτεμένη» στο μυαλό σας, από την επιμονή των κοινωνικών standards, που θεωρούν μία εργένισσα αποτυχημένη, παρά μία ρεαλιστική φοβία.

Μία καλή λύση πάντως αν ακόμα ανησυχείτε (ή καλύτερα δικλείδα ασφαλείας) είναι να φροντίσετε έγκαιρα να δώσετε ένα κλειδί σε έναν φίλο, συγγενή ακόμα και στη διαχειρίστρια για να σας βρουν, σε περίπτωση που κάτι σας συμβεί...

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top