Πιπερόπιτα με φέτα


Αν έχετε πιπεριές στο ψυγείο αχρησιμοποίητες, τότε δοκιμάστε τες σε πίτα

Υλικά
Για 4-6 άτομα
  • 2 φύλλα σφολιάτας εμπορίου
  • 2 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες
  • 2 πιπεριές πορτοκαλί ψιλοκομμένες
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 1/4 κιλού φέτα σκληρή
  • Λίγο γάλα εβαπορέ
  • 5 αυγά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Δυόσμος
Εκτέλεση

  • Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τις πιπεριές, τις σοτάρουμε για 10 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τη φέτα που έχουμε τρίψει με τα χέρια μας. Ρίχνουμε ακόμα το γάλα και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τις πιπεριές.
  • Στρώνουμε το φύλλο σε ένα μέτριο ταψί, ρίχνουμε από πάνω το μείγμα μας και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
  • Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.

sidagi

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...