Πιπερόπιτα με φέτα

0

Αν έχετε πιπεριές στο ψυγείο αχρησιμοποίητες, τότε δοκιμάστε τες σε πίτα

Υλικά
Για 4-6 άτομα
  • 2 φύλλα σφολιάτας εμπορίου
  • 2 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες
  • 2 πιπεριές πορτοκαλί ψιλοκομμένες
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 1/4 κιλού φέτα σκληρή
  • Λίγο γάλα εβαπορέ
  • 5 αυγά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Δυόσμος
Εκτέλεση

  • Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τις πιπεριές, τις σοτάρουμε για 10 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τη φέτα που έχουμε τρίψει με τα χέρια μας. Ρίχνουμε ακόμα το γάλα και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τις πιπεριές.
  • Στρώνουμε το φύλλο σε ένα μέτριο ταψί, ρίχνουμε από πάνω το μείγμα μας και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
  • Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις.

sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top