Frankly my dear, δεκάρα δε δίνω για τον οργασμό σου

0

Αφήστε την κάβλα να ρέει, επικοινωνήστε με λόγια...

“Ναι, ναι! Τώρα θα χύσω!” Μπράβο σου.

“Αχ, ναι, μου έρχεται!” Ούτε το τραίνο από Λιανοκλάδι δεν βγάζει τόσες ανακοινώσεις.

“Χύνω, χύνω, τώρα θα χύσω!” Όταν λες “τώρα” πότε ακριβώς εννοείς;

Είναι σαν την πρόγνωση καιρού, μπορεί να βρέξει, μπορεί και όχι;

Η μια κατσικούλα ήθελε μια ώρα προκαταρκτικά, ειδική περιποίηση με το στόμα και μετά πήδημα [πολύ ώρα υπό συγκεκριμένη κλίση για να φτάσει. Βάζαμε μαξιλάρια κάτω από τον κώλο της μέχρι να πετύχουμε τριγωνομετρικά τον οργασμό. Η άλλη είχε μεγάλη ευαισθησία στον ρυθμό. Ένιωθα λίγο όπως όταν κάνεις όπισθεν στο πλοίο με το αμάξι και σου δίνει οδηγίες ο άλλος: “λίγο αριστερά, λίγο δεξιά, λίγο αριστερά πάλι… όλο ίσια, έλα, έλα, όχι, όχι, αριστερά πάλι, όχι το δικό σου αριστερά, το δικό μου αριστερά!”

Μια άλλη ήξερες πότε κόντευε γιατί σε άρπαζε με τα νύχια από τον κώλο και φώναζε “μην κουνιέσαι!” Αναπνέεις λίγο και ουρλιάζει “καθόλουυυυ!” Συγκεντρωνόταν σαν βουδίστρια σαολίν και έχυνε έτσι μόνη της, ενώ εσύ είχες πιαστεί από την ακινησία και ένιωθες να ξεκαβλώνεις όχι στο πουλί αλλά στην ψυχή με την τρελή που έμπλεξες.

Κυρίες φίλτατες προβατίνες μου, να είμαι απόλυτα σαφής. Χαίρομαι πολύ όταν περνάτε καλά στο σεξ. Οι δυσκοίλιοι και οι δυσκάβλωτοι άνθρωποι σχεδόν πάντα έχουν πολλά περισσότερα προβλήματα από ότι αρχικά φαίνεται. Είναι υπέροχο να έχουν οργασμό οι άνθρωποι. Μεταφυσική εμπειρία στα καλά της. Μια εξαιρετική φυσική εκτόνωση στην χειρότερη περίπτωση. Αλλά όχι, όσα Βίπερ και να διαβάσατε, δεν υπάρχει λόγος να τελειώνουμε όλοι μαζί. Στην πράξη, με τον καιρό, αν πάνε όλα καλά και υπάρχει καλή επικοινωνία στο ζευγάρι, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και θα γίνει κι αυτό, ίσως μερικές φορές. Αν λειτουργούνε καλά όλα τα σχετικά σωματικά συστήματα και εξασκούμαστε συχνά. Ίσως.

Αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Εφόσον αυνανίζεσαι συχνά και κατέχεις το άθλημα, εκτός κι αν ντρέπεσαι να βάλεις χέρι, ε, θα τελειώσεις. Μπράβο σου και καλή διασκέδαση. Στους περισσότερους σερνικούς αρέσει να βλέπουν κιόλα. Μερικοί κομπλεξικοί θέλουν να νομίζουν ότι τα έκαναν όλα μόνοι τους. Ε, κομπλεξικοί είναι, χεστήκαμε για αυτούς. Θα έχουν κι άλλα θέματα. Αρχίζει από το “ε, όχι δεν θα αυτοικανοποιήσε γιατί εγώ είμαι άντρακλα” και θα τελειώνει στο δεξί ρεβέρ όταν πεις κάτι άλλο που δεν του αρέσει. Μακριά από τέτοιους. Ακόμα χειρότεροι οι υπερβολικά ευγενικοί. Που κάνουν ότι τους λες και περιμένουν τη σειρά τους να χύσουν. Τους έχεις κάνει πατσαβούρα από το δεύτερο πήδημα και ήδη φαντασιώνεσαι τον Μαύρο και φτουντωτό που θα σε ψιλοβιάσει (στο μυαλό σου) χωρίς να σε ρωτήσει πολλά πολλά.

Γιατί είμαι άντρας. Χέστηκα αν έχυσες. Μια θεατρική παράσταση είναι το σεξ. Αν θες να κάνω τον metrosexual, τράβα σε άλλο θέατρο. Δεν έχω πρόβλημα να δείξω τρυφερότητα. Δεν έχω μανία να ρίχνω σκαμπίλια και άλλα τσοντοεπηρεασμένα. Αλλά έτσι που σε βλέπω στημένη στα τέσσερα, τώρα, έτσι θα ορμήξω και βαράτε Τούρκοι τ΄άρματα. Και δεν πα να φωνάζεις “λίγο πιο αργά” ή “χύνω, χύνω, χήνα, χήνε” όταν μου έρθει θα τελειώσω θεαματικά και κινηματογραφικά (στο μυαλό μου) για να γκαστρώσω τις μισές προβατίνες στο Λεκανοπέδιο αν γουστάρω. (Επειδή είμαι και καρπερός.)

Ακριβώς. Κάπως έτσι μπορεί να παίζει η φάση στο μυαλό μου. Μπορεί να παίζει κι αλλιώς. Ο Γκλέτσος ψήνει ψάρια κι από τις δυο μεριές, άλλος ψήνει γυναίκες στο καμάκι με 24 βήματα. Όπως την βρίσκει ο καθένας. Αφήστε την κάβλα να ρέει, επικοινωνήστε με λόγια, στόματα και σώματα και αφήστε τις οδηγίες και τις αναλύσεις για την βιβλιοθήκη. Πάνω στο δεν παίζω, εγώ παίζω σκληρά και εναλλακτικά και στα γρασίδια τα τολμηρά, δεκάρα δε δίνω για τον ιδανικό οργασμό σου. Αυτόν που έχεις στο μυαλό σου… και μόνο. Κυριολεκτικά.

Το Μαύρο Πρόβατο
kissmygrass
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top