Τι γεμίζει χαρά το κάθε ζώδιο!

0

σε μια εποχή που μας έμαθαν όλα να αγοράζονται και να πουλιούνται.

Χαρά! Ευτυχία! Μεγάλη υπόθεση, ειδικά σε μια εποχή που μας έμαθαν όλα να αγοράζονται και να πουλιούνται. Άλλον μπορεί να του δίνει χαρά το να αντικρίζει την ανατολή του Ήλιου και κάποιον άλλον να ζει τη ζωή ενός …μαχαραγιά. Η καταναλωτική κοινωνία μέσα στην οποία μεγαλώσαμε, μας υπέδειξε ότι χαρά σημαίνει να είσαι επιτυχημένος και επιτυχημένος σημαίνει να μπορείς να ικανοποιείς κάποιες υλικές σου ανάγκες. Ανάγκες, όμως, που αν δεν μας εκπαίδευαν να τις έχουμε, ποτέ δεν θα τις αισθανόμασταν και ποτέ δεν θα μας έλειπαν προσωπικά. Παρ’ όλα αυτά, στον καθένα μας λειτουργεί διαφοροποιημένα αυτό το μοντέλο και σύμφωνα με την προσωπικότητα του καθενός μας.

ΚΡΙΟΣ

Η δουλειά του, η αναγνώριση και η φήμη του. Ο γεννημένος αρχηγός και αιώνιος μαχητής του ζωδιακού κύκλου δεν γίνεται να απολαύσει μια ζωή χωρίς προκλήσεις. Θέλει να τον παινεύουν και σαν «κοκόρι» να περηφανεύεται για τα καμώματά του. Θέλει να είναι ο πρώτος σε ό, τι κάνει, είναι ικανός ακόμη κι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι να το μετατρέψει σε αγώνα επιβίωσης… Αν κάνεις το λάθος και τον κερδίσεις, μην παραξενευτείς μετά αν δεν σου μιλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ασφάλεια και η καλοπέρασή του. Ένα καλαίσθητο σπιτικό, ένα πλούσιο γεύμα, μια βραδιά με καλή μουσική ή με ιδιαίτερες πνευματικές αναζητήσεις είναι τα βασικά στοιχεία για να απολαύσει πραγματικά τη ζωή του ένας Ταύρος. Θέλει να κάνει τα σχέδιά του και να τα βλέπει να υλοποιούνται. Είναι ο άνθρωπος εκείνος που ξέρει να περιμένει υπομονετικά, γιατί απλά είναι σίγουρος ότι τελικά θα γίνει αυτό που θέλει, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήδη από μόνος του είναι πολλές φορές η πηγή της χαράς της ζωής και της διασκέδασης. Αλλά η επικοινωνία, η κοινωνική του ζωή, οι πνευματικές του επιτυχίες, η αναγνώριση μέσα στους κύκλους που κινείται και λειτουργεί, είναι πολύ βασικά στοιχεία για να νιώσει πλήρης και ικανοποιημένος. Θέλει να αντικρίζει συνεχώς νέους ορίζοντες και αν είναι δυνατόν, να μη γνωρίσει ποτέ τι σημαίνει πλήξη και ανία στη ζωή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σπίτι, η οικογένειά του, το «κουκούλι» της ασφάλειάς του, είναι το πιο βασικό συστατικό της ευτυχίας για έναν Καρκίνο. Αυτά που συνήθως επιδιώκει δεν είναι τόσο υλικής φύσεως, όσο περισσότερο συναισθηματικής. Θέλει όμως να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μέσα στο δικό του περιβάλλον. Αυτό που ονειρεύεται στη ζωή του είναι να ζήσει σαν στο happy end μιας κινηματογραφικής ταινίας που το ηλιοβασίλεμα τον βρίσκει να βαδίζει χέρι-χέρι με τον αγαπημένο του άνθρωπο… και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

ΛΕΩΝ

Το να ξεχωρίζει και να μπορεί να ζει όσο πιο χλιδάτα γίνεται. Παρ’ όλα αυτά, ακόμη και αν τα οικονομικά του δεν φτάνουν σε τόσο υψηλό επίπεδο, είναι ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να απολαύσει ως βασιλικό τραπέζι ένα γεύμα στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς ή ακόμη καλύτερα, να ετοιμάσει κάτι ο ίδιος και να στρώσει το πιο ρομαντικό τραπέζι, δίνοντας μεγάλη σημασία στη διακόσμηση. Ό, τι και να φας μαζί του, θα έχει άλλη γεύση μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Θέλει να είναι ικανός πάντα να προσφέρει γενναιόδωρα γύρω του, είτε σε υλικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που πραγματικά τον κάνει ευτυχισμένο είναι να νιώθει ασφάλεια και τάξη στη ζωή του και το να νιώθει χρήσιμος, με το να βοηθάει όπου του ζητηθεί. Το να επικρατεί η λογική και η πρακτική πλευρά της ζωής. Ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο και κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να δημιουργήσει τις ανάλογες προϋποθέσεις για να το πετύχει. Θέλει να νιώθει ότι τριγυρίζεται από ειλικρινείς ανθρώπους στη ζωή του στους οποίους μπορεί να βασιστεί και να εμπιστευτεί!

ΖΥΓΟΣ

Η αποδοχή, η συντροφικότητα, η ζεστασιά και η αγάπη μέσα στη σχέση του. Η καλαισθησία σε όλους τους τομείς της ζωής του. Ξέρει να ονειρεύεται, και ακόμη και αν δεν υλοποιηθούν όλα τα όνειρά του, εκείνος ήδη έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της συγκίνησης και κάποιες φορές αυτό από μόνο του αρκεί. Θέλει να νιώθει ότι τον αγαπούν αλλά επίσης και οι άλλοι να αναγνωρίζουν την αξία του και τη σημαντικότητά του. Θέλει, επίσης, να αναγνωρίζουν ποια είναι τα όρια του και να τα σέβονται, επειδή για εκείνον είναι δύσκολο να τα περιφρουρήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πάθος, ακόμη κι ένας «έρωτας δίχως αύριο», θα ήταν πολύ καλύτερος από μια μέτρια ζωή χωρίς δυνατές συγκινήσεις. Πέρα από το πάθος, πολύ σημαντικά στοιχεία στη ζωή του είναι το σεξ, το χρήμα, η εξουσία, η επιτυχία για την επιτυχία… σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής του. Οι προκλήσεις της ζωής όχι μόνο δεν τον πτοούν αλλά είναι η έμπνευσή του για να συνεχίσει να ζει και να δημιουργεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξερεύνηση, ταξίδια, πνευματικές αναζητήσεις. Έχει ανάγκη τις γνώσεις, την ελευθερία, τις εμπειρίες, την πνευματικότητα. Ονειρεύεται περιπετειώδη και μακρινά ταξίδια αλλά και χρήματα. Όμως επειδή δεν αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στα όνειρά του, δεν καταφέρνει και πάντα να τα πραγματοποιήσει. Αγαπάει το ρίσκο, ακόμη κι αν δεν του αποφέρει αυτό που πραγματικά θα ήθελε. Ο αιώνιος πνευματικός αναζητητής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτά που κάνουν ευτυχισμένο έναν Αιγόκερω, είναι όσα έχουν διάρκεια και του προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά, όπως τα ακίνητα, ό, τι είναι υλικό και απτό στη ζωή του, η καθιέρωση και η αναγνώριση. Σίγουρα, αν υπάρχει κάποιος που ξέρει πώς να τα δημιουργήσει όλα αυτά, σίγουρα είναι εκείνος. Η κοινωνική καταξίωση, η καριέρα, το κύρος και η ανταμοιβή είναι τα σημεία απ’ όπου θα αντλήσει δύναμη για να κυνηγήσει τα όνειρά του. Ο σεβασμός εκ μέρους της οικογένειας σε όλα όσα έχει καταφέρει είναι η μεγαλύτερή του επιβράβευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο αντικομφορμιστής του ζωδιακού κύκλου. Αγαπά την ελευθερία του, τρελαίνεται να πειραματίζεται. Συμμετέχει όπου μπορεί και με τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού, αν νιώσει ότι μπορεί κάπου να συμβάλλει, ώστε ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος. Το να οραματιστεί έναν κόσμο δίχως φτώχια, δυστυχία, αδικία και πόνο, είναι το μέλλον στο οποίο θα ήθελε να ζήσει. Ονειρεύεται έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή του που όμως θα του επιτρέπει να είναι ο εαυτός του και να λειτουργεί ελεύθερα όπως θέλει.

ΙΧΘΥΣ

Ο ρομαντισμός, η ευαισθησία, η τέχνη, η απόδραση από την καθημερινότητα, η εξοχή, η θάλασσα και γενικά η φύση, είναι τα σημεία που θα καταφύγει για να γεμίσει τις μπαταρίες του ένας Ιχθύς. Ονειρεύεται έναν έρωτα μοναδικό και ανεπανάληπτο. Μπορεί να έχει πολλά και να μη νιώθει καλά και μπορεί ένας απλός περίπατος δίπλα στη θάλασσα, με το αγαπημένο του άτομο, να τον κάνει να νιώσει βασιλιάς του κόσμου όλου! Σε στιγμές απελπισίας, στρέφεται στον εσωτερικό του κόσμο, μ’ έναν τρόπο που μόνο εκείνος γνωρίζει και πάντα βγαίνει πιο δυνατός και αισιόδοξος για τη ζωή.

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top