Ανάδρομοι Πλανήτες 2018

0

Ανάδρομοι πλανήτες το 2018 και σε ποια χρονικά διαστήματα;

Ο Ουρανός που επανέρχεται σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 2/1, στις 7/8 αρχίζει πάλι να κινείται ανάδρομα στον Ταύρο μέχρι τις 6/1/2019 που θα επανέλθει σε ορθή πορεία στον Κριό. Πραγματικές συμπεριφορές αποκαλύπτονται και βγαίνουν στην επιφάνεια, ανησυχίες, απογοητεύσεις στον οικονομικό τομέα, εμπόδια και αναταραχή σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι μερικά από αυτά που θα προκαλέσει ο ανάδρομος Ουρανός.

Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα 3 φορές. Από 22/3 έως 15/4 στον Κριό, από 26/7 έως 19/8 στο Λέοντα και από 16/11 στον Τοξότη έως 6/12 στον Σκορπιό. Στην πρώτη ανάδρομη πορεία στον Κριό, θα υπάρχει σύγχυση, αμφισβητήσεις και ανταγωνιστική προσέγγιση. Στη δεύτερη ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα, θα υπάρχουν ασάφειες, έλλειψη ψυχραιμίας και αναβολές συμφωνιών. Στη Τρίτη και τελευταία ανάδρομη πορεία του για το 2018, θα υπάρχουν αναβολές και εμπόδια στον εργασιακό τομέα, ακυρώσεις ταξιδιών, διαμάχες και έντονα προβλήματα στην επικοινωνία.

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα από τις 5/10 στο Σκορπιό έως τις 16 /11 στον Ζυγό. Διαταράσσονται οι προσωπικές σχέσεις, δυσκολία στην επικοινωνία, δοκιμασίες στις συνεργασίες, ενώ οι αναβολές και ματαιώσεις σχεδίων θα χρειαστούν ψυχραιμία.

Ο Άρης θα κινείται ανάδρομα από τις 26/6 στον Υδροχόο έως τις 27/8 στον Αιγόκερω. Θα πέσει η αυτοπεποίθησή σας και οι φόβοι να αναλάβετε ευθύνες θα μεγαλώσουν. Μην αφήσετε τον καταπιεσμένο θυμό σας να βγει ανεξέλεγκτα στην επιφάνεια, γιατί θα προκαλέσετε την οργή των άλλων.

Ο Δίας θα κινείται ανάδρομα από τις 18/3 έως τις 10 Ιουλίου στο Σκορπιό. Αυτό το διάστημα θα φανερωθούν κρυφοί εχθροί στον εργασιακό σας χώρο, η συνεννόηση θα γίνεται δυσκολότερα, ο κοινωνικός σας τομέας θα αντιμετωπίζει προβλήματα και η τύχη θα είναι περιορισμένη.

Ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα από τις 17/4 έως τις 6/9 στο Σκορπιό. Ανατροπές, διαφωνίες και έκτακτα έξοδα θα είναι σε πρώτο πλάνο. Αποφύγετε όσο μπορείτε κόντρες και εντάσεις σε κάθε επίπεδο, για να γλιτώσετε απογοητεύσεις και πεσμένη ψυχολογία.

Ο Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομα από τις 18/6 έως τις 24/11 στους Ιχθείς. Στηριχθείτε στα πόδια σας και μην περιμένετε από τους άλλους να γίνουν όλα, καθώς ο κίνδυνος εξαπατήσεων θα είναι μεγάλος. Μην πάρετε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σας.

Ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα από τις 22/4 έως τις 30/9 στον Αιγόκερω. Αποφύγετε αντιδικίες, υποσχέσεις και δείξτε προσοχή σε συμφωνίες που θα κλείσετε. Ο οικονομικός σας τομέας θα είναι στάσιμος έως βεβαρημένος. Κινηθείτε μεθοδικά σε οτιδήποτε δεν καταλαβαίνετε.

της Άντας Λεούση
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top