Αφράτα και μαλακά μπισκοτάκια με απαλή γεύση που συνοδεύουν τον καφέ σας!
Υλικά
Για 50 κομμάτια
Για 50 κομμάτια
- 1 πακέτο βούτυρο Κερκύρας
- 1 κούπα ζάχαρη άχνη
- 1 αυγό
- Χυμός από δύο πορτοκάλια
- Μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα μαγειρικής
- 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 250 γραμμάρια αλεύρι μαλακό
- Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη για περίπου ένα τέταρτο.
- Προσθέτουμε το αυγό και το χυμό πορτοκαλιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη σόδα.
- Προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά ώστε να γίνει μία μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
- Πλάθουμε μπισκοτάκια στο σχήμα που μας αρέσει. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
sidagi
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.