Πώς μπορείς να κερδίσεις το σεβασμό του κάθε Ζωδίου

0

Απαιτείς σεβασμό αλλά ο σεβασμός κερδίζεται!

Το πρώτο βήμα για να κερδίσεις τον σεβασμό, είναι να δείξεις πως υπολογίζεις τους άλλους ανθρώπους. Ο σεβασμός είναι κάτι που όλοι θέλουμε και κάτι για το οποίο πολλοί από εμάς είμαστε πρόθυμοι να αγωνιστούμε.

Ο σεβασμός είναι σημαντικός, γιατί αποδεικνύει ότι ένα άτομο θεωρεί το άλλο πως έχει αξία και ότι αναγνωρίζει τα δικαιώματα και την αξιοπρέπειά του. Ως παιδιά, σεβόμαστε τους γονείς μας και πρέπει πάντα να δείχνουμε σεβασμό για τους ηλικιωμένους, κάτι που το έχουν κερδίσει με τη διαδρομή τους.

Όταν αισθάνεσαι μη σεβαστός, αυτό μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα οργής, θλίψης, αναξιότητας, ανασφάλειας και ότι αγνοείσαι από τους άλλους!. Ως άνθρωποι, όλοι αναζητούμε την καλή γνώμη, το σεβασμό, τον θαυμασμό και την εκτίμηση των άλλων και αυτό είναι κάτι που αξίζει να προσπαθήσουμε και να το πετύχουμε.

Όσο περισσότερο σεβασμό δείχνουμε στους άλλους, τόσο περισσότερος σεβασμός φαίνεται να επιστρέφεται σε εμάς! Όταν αντιμετωπίζεις τους άλλους ( συναδέλφους, φίλους, σύντροφο, μέλη οικογένειάς) με σεβασμό, αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον αρμονικό και πιο παραγωγικό.

Μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζεις πως να κερδίσεις το σεβασμό κάποιου, όμως η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά.

Δεδομένου ότι τα άτομα που γεννιούνται κάτω από το ίδιο Ζώδιο, συχνά μοιράζονται μερικά από τα ιδανικά και τις συμπεριφορές τους, τα Αστέρια μπορούν να σε οδηγήσουν στην καλύτερη κατεύθυνση για να πάνε όλα καλά, ώστε να κερδίσεις άξια το σεβασμό ενός άλλου προσώπου.

Κριός

Όταν θες έναν Κριό να σε σεβαστεί, πρέπει να είσαι εσύ που θα κάνεις το πρώτο βήμα! Πάρε την πρωτοβουλία και μην περιμένεις από άλλους ανθρώπους να σου πουν τι πρέπει να κάνεις. Βασίσου στις δικές σου ικανότητες και τρόπους, για να κάνεις πράγματα και να λύσεις προβλήματα. Αγκάλιασε την όποια πρόκληση και μπες στην πρακτική της κατανόησης των πραγμάτων, πρώτα από όλα για τον εαυτό σου.

Ταύρος

Αν και οι Ταύροι είναι πολύ υπομονετικά άτομα, δεν έχουν και μεγάλη υπομονή για ανθρώπους που μιλάνε για άλλους ανθρώπους πίσω από την πλάτη τους. Αν θες να κερδίσεις τον σεβασμό ενός Ταύρου, σταμάτα τα κουτσομπολιά αμέσως και να φέρεσαι σαν να στέκεται δίπλα σου το άτομο για το οποίο μιλάς! Πρέπει να δείχνεις σεβασμό προς τους άλλους και προσπάθησε να εστιάσεις στα θετικά γνωρίσματα που έχει ο καθένας και προσπαθήσεις να δώσεις το καλό παράδειγμα.

Δίδυμος

Εάν θες να κερδίσεις τον σεβασμό ενός Δίδυμου, μην φοβάσαι να μιλήσεις με το μυαλό και την λογική σου. Τα σεβαστά άτομα έχουν συχνά ισχυρές απόψεις για διάφορα θέματα και πολλές ιδέες, σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης των πραγμάτων. Μην φοβάσαι λοιπόν να μιλήσεις για τις ιδέες και τις καινοτομίες σου σε συναντήσεις, συνεδρίες προβληματισμού ή κοινωνικές συναντήσεις. Εάν έχεις κάτι να πεις, μην το κρατάς μέσα σου!

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος θα έχει μεγάλο σεβασμό για σένα, αν διαπιστώσει ότι ενδιαφέρεσαι για τους άλλους. Να είσαι παρόν και να δίνεις προσοχή σου στους ανθρώπους της ζωής σου, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι. Αν ενδιαφέρεσαι αληθινά για τους ανθρώπους και τους φροντίζεις, αυτό θα δείξει ότι είσαι σπουδαίος και ότι διαθέτεις το χαρακτηριστικό ενός ηγέτη. Δείχνει επίσης ότι δεν εστιάζεις αποκλειστικά στον εαυτό σου και ότι μπορείς να βοηθήσεις τους άλλους όταν χρειαστεί.

Λέων

Αν θες να κερδίσεις τον σεβασμό ενός Λέοντα, πρέπει να φτάσεις στο επίπεδό του και να εμπνεύσεις τους άλλους. Να είσαι ειλικρινής με τα όνειρα και τους στόχους σου και να μπορείς να γίνεις παράδειγμα, ενθαρρύνοντας τους άλλους να ακολουθούν τα όνειρα, τους στόχους και τις προσδοκίες τους. Εάν δείξετε έμπρακτα την πίστη σου στους άλλους, τότε θα γίνεις ένας εμπνευσμένος και άξιος σεβασμού άνθρωπος.

Παρθένος

Αν υπάρχει κάτι που είναι άξιο σεβασμού στους Παρθένους, αυτό είναι η εξαιρετική επιμέλεια που δείχνουν στις δράσεις τους. Με άλλα λόγια, κάνε πάντα την εργασία σου με λεπτομερή προεργασία! Να είσαι προετοιμασμένος όταν πηγαίνεις σε μια συνέντευξη εργασίας και όταν μιλάς με φίλους, άκουσε και κράτα τις πληροφορίες που σου λένε για τον εαυτό τους και για τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν. Έτσι δείχνεις και απολαμβάνεις σεβασμό!

Ζυγός

Ενώ οι Ζυγοί μπορεί να μην αγαπούν την αντιπαράθεση, θα το κάνουν αν πρόκειται να συμβάλλουν στην καταπολέμηση μιας αδικίας. Αν θες το σεβασμό ενός Ζυγού, θα πρέπει να τους συμπαρασταθείς, ειδικά όταν δεν είναι σε θέση να σταθούν δυνατοί οι ίδιοι για τον εαυτό τους. Δεν μπορείς βέβαια να τους ευχαριστήσεις όλους και όταν μερικές φορές δεν έχεις άλλη επιλογή, πρέπει να δείξεις μια ισχυρή στάση. Η αντιπαράθεση ίσως είναι απαραίτητη καμιά φορά, αλλά προσπάθησε να την κάνεις με διπλωματικό τρόπο!

Σκορπιός

Αν θες το σεβασμό ενός Σκορπιού, μην βάζεις στόχο την καλοσύνη, πάνω από την αγνότητα. Αν είσαι πάρα πολύ αρεστός σε όλους και συνεχώς, αυτό κάνει την ομορφιά σου να φαίνεται ψεύτικη. Ο Σκορπιός έχει για την ειλικρίνεια μεγάλη εκτίμηση, οπότε μάθε πως να διαχωρίζεις την καλοσύνη από την ευθύτητα, ώστε να μη γίνεσαι θύμα και να επιτρέπεις στους άλλους να επωφελούνται σε βάρος σου!

Τοξότης

Για τον Τοξότη, ο σεβασμός αφορά ανθρώπους που έχουν ανοιχτό μυαλό, αλλά έχουν και έντονη αίσθηση του δικού τους προσωπικού ηθικού κώδικα. Ρώτα τον εαυτό σου για το τι είναι σημαντικό για σένα και για αυτό που πιστεύεις, ενώ εξακολουθείς να είσαι ανοικτός σε αυτό που πιστεύουν οι άλλοι και σε αυτά που πρέπει επιπλέον να μάθεις! Αν μπορείς να μην είσαι αδύναμος ή αναποφάσιστος στην συμπεριφορά σου, τότε σίγουρα θα κερδίσεις τον σεβασμό ενός Τοξότη.

Αιγόκερως

Αν θες να κερδίσεις σεβασμό, ειδικά από έναν Αιγόκερω, είναι σημαντικό να μάθεις πως να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις συναισθήματα, όμως πρέπει να γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ της δράσης και της αντίδρασης. Προσπάθησε να περιορίσεις τις άμεσες αντιδράσεις σου σε πράγματα που σε κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικό. Εάν αντιδράσεις υπερβολικά σε κάτι, οι άλλοι θα σκέφτονται ότι είσαι κάποιος που εύκολα χάνει τον έλεγχο και αυτό δεν είναι η ποιότητα που κάποιος αναζητά σε έναν ηγέτη. Είναι καλό να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι ενθουσιώδης, απλά μην υπερβάλλεις και στο τέλος τα κάνεις ...θάλασσα!

Υδροχόος

Είναι πολύ σημαντικό για έναν Υδροχόο το να βοηθάει τους άλλους και γι’ αυτό βραβεύονται ως αληθινοί ανθρωπιστές. Ως εκ τούτου, ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις τον σεβασμό ενός Υδροχόου, είναι να προσθέσεις πραγματική αξία στις πράξεις τους! Αν είσαι μέλος μιας κοινότητας, μιας επιχείρησης ή ακόμα και μιας ομάδας φίλων, θα είσαι σεβαστός αν βρίσκεις πάντα τρόπους να προσφέρεις στους άλλους. Προσφέροντας κάτι που αξίζει για τους ανθρώπους που το χρειάζονται, λύνοντας ένα πρόβλημα γι 'αυτούς και αυτοί οι άνθρωποι θα σε σεβαστούν ανάλογα, ιδιαίτερα δε αν είναι ανάμεσα τους ο Υδροχόος..

Ιχθείς

Οι Ιχθείς μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητοι και μπορούν να πληγωθούν όταν δεν τους το αναγνωρίζουν οι άλλοι οι άνθρωποι. Για να κερδίσεις το σεβασμό ενός Ιχθύ, τήρησε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις σου. Αν πήρες τις δεσμεύσεις σου ελαφρά στο παρελθόν, φρόντισε να απαλλαγείς από αυτή τη συμπεριφορά και στο μέλλον να δίνεις μόνο υποσχέσεις που μπορείς να κρατήσεις. Οι άνθρωποι θα σε σεβαστούν αν δεν τους απογοητεύεις συνεχώς.

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top