Οδηγός… κατάκτησης, ανάλογα με το ζώδιό του!

0

μάθε πως θα τον κάνεις για πάντα δικό σου!

Τον αντικρίζεις και κάτι σου κάνει κλικ, μετά κάτι παθαίνεις και μετά συνειδητοποιείς ότι τον θέλεις απεγνωσμένα! Τρώγεσαι με τα ρούχα σου να βρεις τρόπο να τον πλησιάσεις ερωτικά να τον κάνεις να ανταποκριθεί, να σε δει και αυτός έτσι! Ποιος θα σε βοηθήσει να λύσεις το πρόβλημα σου; Μα η καλή σου φίλη η Αστρολογία, με τον οδηγό κατάκτησης που θα σε καθοδηγήσει να πετύχεις το στόχο σου, γνωρίζοντας το ζώδιό του με τις ιδιομορφίες του. Λίγο ύπουλο… Ε, τι να κάνουμε, στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Στο κάτω-κάτω, σε καλό θα του βγει! Διάβασε τον οδηγό κατάκτησης και μάθε πως θα τον κάνεις για πάντα δικό σου!

ΚΡΙΟΣ

Έχεις να κάνεις με τον Κυνηγό του Ζωδιακού! Δεν μπορείς εδώ να χρησιμοποιήσεις την κατά «μέτωπον επίθεση», κατ’ ευθείαν προσέγγιση, δεν πιάνει! Πρέπει να προσαρμοστείς στο κλίμα που του ταιριάζει, ώστε να νοιώσει άνετα, να πιαστεί ανυποψίαστος στο δόκανό σου. Πλησίασέ τον δίνοντάς του την εντύπωση (μεταξύ μας την ψευδαίσθηση, άσε τον να νομίζει) του θηράματος. Τίποτε πιο ερεθιστικό για τον Κριό, από την κατάκτηση! Ουπς, τον τσάκωσες!

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις τον Ταύρο; Ευκολάκι. Συντηρητικός, σταθερός, καλοπερασάκιας, αγάς, φαγάς, ήρεμος, καλοπροαίρετος, κυρίως ερωτικός και σεξουαλικός. Ιδού το ευρύ πεδίο δράσης σου. Διάλεξε τι βέλη έχεις στη φαρέτρα σου. Κάτι το καλό φαγητό που θα του προσφέρεις, η άνεση που θα απολαύσει, η συντροφική ειρήνη που θα ζήσει, η ερωτική πανδαισία που θα σας απογειώσει, είναι τα εχέγγυα της επιτυχίας σου! Με αυτόν, είναι αμφίδρομη η προσφορά. Ό,τι δίνεις παίρνεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αχ, τι παιχνιδιάρη πήγες και βρήκες! Επιστράτευσε το κέφι σου, την εξυπνάδα σου, την ετοιμολογία σου, τη φαντασία σου, για να τον τρελάνεις, να του πάρεις τα μυαλά! Βούλιαξέ τον στην αβεβαιότητα, στο απρόοπτο, στις εκπλήξεις, βούλιαξε τον στις προκλήσεις, να λύνει διαρκώς τα αινίγματα για το ποια θα είναι η επομένη κίνησή σου! Ποια πρωτοβουλία θα πάρεις για να αναζωπυρώνεις το ενδιαφέρον του για σένα. Εχθρός σου είναι η μονοτονία και η πλήξη, απόφυγέ τες σαν τον Διάβολο το λιβάνι, και τον έχεις στα πόδια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ευαίσθητος, τρυφερός, παιδί από σπίτι και για σπίτι. Όπως καταλαβαίνεις, παιδί για σπίτι πρέπει να παρουσιαστείς στα μάτια του. Θα πρέπει η σεμνότητα και η συστολή σου να είναι ευδιάκριτες, η σταθερότητα και η υπομονή να σε χαρακτηρίζουν. Διάλεξε τις κατάλληλες συνθήκες, με τη συνδρομή του φεγγαριού, της τρυφερής και ρομαντικής ατμόσφαιρας που θα δημιουργήσεις και με στοχευμένες συμπεριφορές και νύξεις, κάνε τον να αντιληφθεί ότι ονειρεύεσαι μια ανέφελη και ειδυλλιακή οικογενειακή ζωή. Τότε, περίμενε και τις βέρες.

ΛΕΩΝ

Πώς να μην θαυμάσεις ένα Λιοντάρι! Ε, λοιπόν θαύμασε το, τι κάθεσαι; Έχεις κάνει ήδη το πρώτο και ουσιαστικότερο βήμα. Πρέπει όμως να δείξεις ότι κι εσύ αξίζεις να σε θαυμάζουν εξ ίσου. Ο Λέων δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτε λιγότερο, με τίποτε που δεν το κρίνει αντάξιό του. Πρόσεξε να είσαι ειλικρινής όταν τον αποδέχεσαι για βασιλιά σου και να του αποδίδεις έμπρακτα αυτά που του αναλογούν. Υποχωρήσεις μεν, αλλά εσύ είσαι που τον θέλεις! Πράξε λοιπόν τα δέοντα, για να τον έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολη υπόθεση η προσέγγιση του Παρθένου, αλλά ίσως και μόνιμη. Με προϋποθέσεις βεβαία! Το απόλυτο κλειδί είναι να αποκτήσεις την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του. Άπαξ και καταγράψει ο εγκέφαλός του αυτήν την πληροφορία, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ανατραπεί για ασήμαντους λόγους. Έχοντας να κάνεις με έναν εμμονικό με την τάξη και την καθαριότητα, πρέπει να του επιδείξεις ότι έχεις αυτά τα προσόντα και το σπίτι σου είναι υποδειγματικό, σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια. Πρόβαλε την εξυπνάδα και την οργανωτικότητά σου, και τον έχεις.

ΖΥΓΟΣ

Η χλιδή, η πολυτέλεια, το καλό και προσεγμένο γούστο, η φινέτσα, είναι αυτά που θα τραβήξουν τον Ζυγό που θέλεις. Ντύσου όσο πιο καλόγουστα μπορείς, κάνε υπερβάσεις, ίσως και υπερβολές, αλλά εντυπωσίασέ τον με όλα τα μέσα. Μίλησέ του για την καταγωγή σου, το πλούσιο σπιτικό που μεγάλωσες, κάνε χρήση της καλής σου ανατροφής και την καλών σου τρόπων, παρφουμαρίσου με εξωτικά αρώματα, παράγγειλε ποτά που παραπέμπουν σε εντυπωσιακούς, ξένους τόπους. Θέλει να αρέσει, γι’ αυτό πολέμησε για να τον κατακτήσεις με τα δικά του όπλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι σεξομανής, ερωτύλος, παθιάρης, ορμητικός, ερευνητικός, ζηλιάρης. Θέλεις είναι προτερήματα, θέλεις είναι ελαττώματα, αυτά έχει! Εκμεταλλεύσου τα, για να τον κατακτήσεις. Δημιούργησε συνθήκες απομόνωσης, γίνε ερωτική, σέξι, γαργαλιστική, υποσχόμενη, άναψε τη φλόγα του, δώσε με υπονοούμενα να καταλάβει ότι είσαι ανοιχτή και πρόθυμη να βαδίσετε μαζί τα μονοπάτια, που εξιτάρουν τη σεξουαλικότητά του και άσε τον να σε οδηγήσει. Θα καλοπεράσετε και τότε… ποιος τον σβήνει! Ή μάλλον, ποιος σας σβήνει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρίξε το στην ξενοιασιά, την ανεμελιά, την ευθυμία, το καλαμπούρι, την οξύνοια, την ετοιμόλογη αψιμαχία. Του αρέσει αυτό το ευφυές λεκτικό πινγκ-πονγκ, που τον προκαλεί να ανοιχτεί και να ξεδιπλώσει κι αυτός την εξυπνάδα του, με αντίστοιχες ατάκες. Είναι ένα παιχνίδι προκλήσεων, που θα συνεχιστεί και που θα σε οδηγήσει στην κατάκτησή του, αρκεί να μην υπεισέλθει η παραμικρή υπόνοια δέσμευσης. Τι να γίνει; Είναι ανεξάρτητος και ελεύθερος, για να μη σου πω και αδέσποτος. Αν σου αρέσει, δέξου τον έτσι, αλλά μην παραπονεθείς μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς πρέπει, οργανωμένος, συνεπής ο Αιγόκερως που θέλεις, άψογος στην εμφάνιση, άψογος στους τρόπους. Πώς θα του ξυπνήσεις το ηφαίστειο, που τόσο επιμελώς κρύβει κάτω από το τόσο επιμελημένο παρουσιαστικό; Βρες απεγνωσμένα τρόπο να τον αγγίξεις, με πρόσχημα ένα χαλαρωτικό αλλά και αισθησιακό μασάζ με τα περίφημα «μαγικά» σου χέρια, που υποτίθεται ότι θα τον χαλαρώσουν (έτσι λέμε τώρα το να τον διεγείρουν;). Κάνε τον να καταλάβει ότι τον ενδιαφέρεις και ότι είσαι, όπως και αυτός, κόσμια και σοβαρή αλλά τι να κάνουμε, έπεσες θύμα της μεγάλης γοητείας του, που σε έκανε να παρακάμψεις τις αρχές σου. Κολακευτικό Ε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευαισθησία, έντονη προσωπικότητα, οικολογικές ανησυχίες, πολίτικη υπευθυνότητα, ιδεαλισμό, προσωπική ελευθερία πρέπει να προβάλεις στον Υδροχόο, για να νοιώσει ότι τον ενδιαφέρεις. Είναι εγκεφαλικό άτομο, όλα περνούν από εκεί, τα διυλίζει, τα εφαρμόζει και διαισθάνεται ότι του ταιριάζουν μόνο οι ομοϊδεάτες του. Κάνε του πολύ στενό μαρκάρισμα στους ιδεολογικούς του χώρους, ώστε να του υποβάλεις την ιδέα ότι είστε αδελφές ψυχές και ότι ταιριάζετε και εναρμονίζεστε σε ιδεολογικό επίπεδο, εν τούτοις θα παραμένει αδέσμευτος.

ΙΧΘΥΣ

Με έναν ευαίσθητο και ρομαντικό Ιχθύ που τράβηξε το ενδιαφέρον σου, θα πρέπει να ξεσκονίσεις και να ξαναθυμηθείς κάθε ρομαντικό μυθιστόρημα, που κατά καιρούς έπεσε στα χέρια σου. Παρουσιάσου του σαν μια εξ ίσου ρομαντική προσωπικότητα όπως αυτός και προσπάθησε να δημιουργήσετε μαζί μια ατμόσφαιρα, που θα τον φέρει κοντά σου συναισθηματικά. Κάνε ό,τι μπορείς να αγγίξεις τις ευαίσθητες χορδές του, ώστε να μπορέσει να σου εξομολογηθεί τι προσδοκά να βρει στη ζωή του. Είναι στο χέρι σου πλέον να μεταμορφωθείς σ’ αυτό που ονειρεύεται και να τον κατακτήσεις.
e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top