Οι άντρες, κούκλα μου, δε φοβούνται να πληγωθούν

0

οι άντρες δεν παίζουν με κούκλες.

Ξέρεις κούκλα μου, οι άντρες δεν παίζουν σαν τα παιδάκια. Δε φλερτάρουν ασύστολα κι όποια κάτσει. Οι άντρες ξέρουν να ξεχωρίζουν εκείνο το βλέμμα της γυναίκας που λέει «προχώρα». Ξέρουν να ξεχωρίζουν τα θηλυκά από τα κοριτσάκια.

Θα θαυμάσουν πρώτα το κορμί σου, θα ψηλαφήσουν το πρόσωπό σου από μακριά, θα χαϊδέψουν νοερά τα μαλλιά σου, θα φανταστούν την μυρωδιά σου, θα παρατηρήσουν το δέρμα σου κι όταν σε κοιτάξουν στα μάτια θα είναι σαν να σε χτύπησε ρεύμα.

Θα σε φλερτάρουν κομψά. Θα σε κάνουν πρώτα να γελάσεις. Θα σε κεράσουν. Κι όταν έρθει η ώρα θα σε ρωτήσουν: «Σου είναι αρκετή αυτή η φορά που βρεθήκαμε;»

Θα έρθουν να σε πάρουν από το σπίτι σου και δε θα σε αφήσουν να τους περιμένεις στο πεζοδρόμιο. Θα είναι, μάλιστα, εκεί πολύ πριν την ώρα του ραντεβού.

Θα σου ανοίξουν την πόρτα στο αυτοκίνητο, όχι γιατί δεν μπορείς εσύ, αλλά για να σου δείξουν πόσο σημαντική είσαι γι’ αυτούς.

Θα πληρώσουν το λογαριασμό, όχι γιατί αυτό θα τους κάνει περισσότερο αρσενικούς, αλλά γιατί είναι χαρούμενοι που είσαι μαζί τους και ομορφαίνεις το βράδυ τους. Κι ας μην έχουν αύριο ούτε τσιγάρα να πάρουν.

Δε θα στην πέσουν στο πρώτο ραντεβού. Ούτε στο δεύτερο. Σε εκτιμούν και θα σε αφήσουν να πάρεις το χρόνο σου.

Θα σου κάνουν έρωτα κι όχι σεξ του μισάωρου. Θα θαυμάσουν και θα γευτούν όλα εκείνα που θαύμασαν από μακριά, όταν σε είδαν.

Οι άντρες, κούκλα μου, δε φοβούνται να πληγωθούν. Θα ανοίξουν την καρδιά τους μόνο αν το αισθάνονται. Θα σου πουν αυτό που βγαίνει από μέσα τους, κι όχι αυτό που θέλεις να ακούσεις. Δε θα σε παίξουν. Αυτό το κάνουν τα παιδάκια.

Όταν οπλίζουν την καρδιά τους, δεν πυροβολούν για να αστοχήσουν. Διαλέγουν προσεκτικά.

Γι’ αυτό μην περιμένεις συνηθισμένα πράγματα.

Θα σου ξεδιπλώσουν το μυστήριό τους με τον καιρό.

Θα σε δοκιμάσουν χωρίς να το καταλάβεις. Θα πάρουν τα μηνύματα που θέλουν πριν προχωρήσουν με σένα. Προσέχουν.

Αν τους πληγώσεις, όμως, δε θα τρέξουν από πίσω σου. Η απογοήτευση δεν τους τρομάζει εύκολα. Θα πνίξουν το θυμό για τον εαυτό τους που πίστεψε πάλι λάθος γυναίκα και θα το ξεπεράσουν μόνοι τους. Με έναν καλό φίλο, με ένα μπουκάλι ουίσκι και πολλά τσιγάρα.

Θα σε συγχωρήσουν αλλά δε θα ξεχάσουν ποτέ αυτό που έκανες. Αν θα σε δεχθούν πίσω, να ξέρεις, είσαι πολύ ξεχωριστή για εκείνους. Σημαίνεις πάρα πολλά και δε θα βάλουν τίποτα ανάμεσά σας. Ούτε καν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Πρέπει να είσαι έτοιμη, μωρό μου, για την αγάπη ενός άντρα.

Πρέπει να είσαι γυναίκα, για να σε προσέξει ένας άντρας.

Και να θυμάσαι κάτι σημαντικό: οι άντρες δεν παίζουν με κούκλες.

Γράφει ο Νίκος Θεοφιλόπουλος
anapnoes
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top