Χοιρινό στη λαδόκολα με μέλι μουστάρδα και τυρί

0

Ένα πεντανόστιμο μεζεδάκι με τη μπυρίτσα ή το κρασάκι μας αλλά και κυρίως γεύμα.

Μια συνταγή για χοιρινό στη λαδόκολα με μέλι, μουστάρδα και τυρί για ένα υπέροχο πιάτο.

Υλικά συνταγής
  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
  • 3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
  • 4 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • 300-400 γρ. κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε μικρούς κύβους
  • 2 – 3 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
  • 1 πιπεριά πράσινη , κομμένη σε κομματάκια
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. μέλι
  • λίγη πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 4 λαδόκολες
Εκτέλεση συνταγής
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμάτια χοιρινού μαζί με το μέλι, τη μουστάρδα, το δενδρολίβανο, το σκόρδο , αλάτι και πιπέρι. 
  • Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες τουλάχιστον.
  • Διπλώνουμε κάθε λαδόκολλα στα τέσσερα και τοποθετούμε στο κέντρο το κρέας μαζί με κομμάτια από τη γραβιέρα και τις πιπεριές, όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, κλείνουμε κάθε λαδόκολλα σαν πουγκί και δένουμε σφιχτά με μια κλωστή.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για δύο ώρες.
sintayes
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top