Αφράτα και μυρωδάτα παραδοσιακά μπισκότα με γεύση αμύγδαλου.
Υλικά
Για 4-6 άτομα
Για 4-6 άτομα
- 3 φλιτζάνια θρυμματισμένα ασπρισμένα αμύγδαλα
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
- 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου
- 3 ασπράδια αυγών
- 1 φλιτζάνι αμύγδαλο φιλέ
- Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
- Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς και απλώνετε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί.
- Σε ένα μεγάλο μπολ , ανακατέψτε μαζί την θρυμματισμένη αμυγδαλόψιχα , τη ζάχαρη άχνη και το εκχύλισμα αμύγδαλου .
- Προσθέτουμε τα ασπράδια αυγών και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια απαλή και λεία ζύμη.
- Στη συνέχεια με ένα κουτάλι του γλυκού παίρνετε τη ζύμη και πλάθετε σε μπισκότα σε σχήμα μισοφέγγαρου.
- Τοποθετείτε στη λαδόκολλα και πασπαλίζετε με αμύγδαλο φιλέ.
- Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 10 -15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
- Αφήνετε να κρυώσουν για 10 λεπτά.
- Στη συνέχεια πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε.
sidagi
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.