Ζώδια και διατροφή!

0

Από Δευτέρα... δίαιτα;

Πόσες φορές ξεκίνησες μια δίαιτα και η προσπάθειά σου έπεσε στο κενό; Αν προσπαθείς μάταια να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά, να ξέρεις πως δεν είναι μόνο θέμα δικής σου αδυναμίας να τηρήσεις τη δίαιτα σου, αλλά σίγουρα σε επηρεάζουν οι τάσεις και οι κινήσεις των πλανητών. Μάθε, λοιπόν, ανάλογα με το ζώδιό σου, τι να προσέξεις, αλλά και ποια είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσεις μια δίαιτα και να πετύχεις το στόχο σου.

Κριός
Με τον Ουρανό να βρίσκεται στο ζώδιό σου, συμβαίνουν στη ζωή σου ριζικές αλλαγές σε πολλούς τομείς, με αποτέλεσμα να φτάνεις στα άκρα. Είναι πολύ πιθανό να χάσεις ή και να πάρεις απότομα βάρος. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να πετύχει μια δίαιτα, είναι να βρεις πρώτα τις ισορροπίες σου σε κάποιους τομείς που σε απασχολούν και μετά να ξεκινήσεις. Οι κατάλληλοι μήνες για να τα καταφέρεις, είναι ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης.

Ταύρος
Ο Δίας στο ζώδιό σου απαιτεί από σένα προσοχή. Δε χρειάζεται υπερβολές κι εξαντλητικές δίαιτες, για να χάσεις γρήγορα βάρος. Βάλε την υγεία σου πάνω από όλα και μην καταφύγεις σε ακραίες και άμεσες λύσεις. Πολύ θετικά αποτελέσματα θα έχεις αν ξεκινήσεις δίαιτα κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, ενώ οι καλοκαιρινοί χρειάζονται προσοχή, γιατί έχεις την τάση να παραδίνεσαι στις γαστρονομικές απολαύσεις.

Δίδυμοι
Η παρουσία του Δία στον Ταύρο και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σε κάνουν να παραμελείς τον εαυτό σου. Προσοχή ιδιαίτερη στην διατροφή σου λοιπόν, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί η θάλασσα σου ανοίγει την όρεξη και η κατάσταση ξεφεύγει κάπως από τον έλεγχό σου. Καλή εποχή για να ξεκινήσεις δίαιτα και να έχεις καλά αποτελέσματα είναι η άνοιξη.

Καρκίνος
Σε εσένα, δεν επιδρά τόσο το πλανητικό σκηνικό στην αυξομείωση του βάρους, όσο κάποιες απρόσμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά ή τα ερωτικά σου. Οι αναταραχές που προκαλούν, σε σπρώχνουν χωρίς να το καταλάβεις, σε λιχουδιές. Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι ιδανικοί για να πετύχει η δίαιτά σου, αλλά πρόσεχε, μην το παρακάνεις και οδηγηθείς σε υπερβολές.

Λέων
Ο Ουρανός σε τρίγωνο με το ζώδιό σου τους επόμενους μήνες, σε κάνει ιδιαίτερα δραστήριο και υπερκινητικό κι αυτό θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα, αν επιδιώκεις να χάσεις κιλά. Μεγάλη προσοχή στην εξάντληση που μπορεί να σου προκαλέσει μια δίαιτα, γιατί μπορεί να σε φτάσει στα όριά σου και να αποδειχτεί επιβλαβής για την υγεία σου.

Παρθένος
Με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σου, στους Ιχθείς, θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου και να βελτιώσεις την εμφάνισή σου. Είναι η εποχή που θέλεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, όμως μην οδηγηθείς στα άκρα και προσπάθησε να αποφύγεις ένα αυστηρό πρόγραμμα δίαιτας. Και κυρίως, μην καταφύγεις σε λιποδιαλυτικά χάπια ή υποκατάστατα διατροφής.

Ζυγός
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου, σε κάνει να χάνεις βάρος, είτε το θέλεις είτε όχι. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων που έχουν κάποια περιττά κιλά, τότε είσαι τυχερός. Αν όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, καλό θα είναι να προσέχεις ιδιαίτερα, γιατί θα σε απασχολούν πολλές υποχρεώσεις και δε θα έχεις χρόνο για σωστή διατροφή.

Σκορπιός
Αν και ανήκεις σε ένα ζώδιο που δύσκολα θα πάρει κιλά, οι καλοκαιρινοί μήνες θέλουν μια ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί να σε πιάσουν τάσεις βουλιμίας. Ωστόσο, το φθινόπωρο είναι μια καλή εποχή για να χάσεις, εάν χρειαστεί, κάποια περιττά κιλά.

Τοξότης
Ο Ουρανός στον Κριό, σε κάνει να αδυνατίζεις πιο εύκολα το χειμώνα, ωστόσο τους επόμενους μήνες έχεις μια τάση να κάνεις αλλαγές στη διατροφή σου. Το επόμενο διάστημα, λίγη προσοχή λοιπόν, γιατί θα υπάρξει μια μικρή αυξομείωση του σωματικού σου βάρους.

Αιγόκερως
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου και ο Κρόνος στο Ζυγό, ευνοεί τη μείωση του σωματικού σου βάρους. Αν έχεις βάλει σκοπό να ξεκινήσεις μια δίαιτα, να ξέρεις πως η κατάλληλη περίοδος, με τα ιδανικά αποτελέσματα θα είναι το καλοκαίρι, ενώ το φθινόπωρο είναι καλή περίοδος για να σταθεροποιήσεις και να διατηρήσεις την σιλουέτα σου.

Υδροχόος
Ο Δίας στον Ταύρο σου εφιστά την προσοχή, καθώς σου ανοίγει την όρεξη για τα σπιτικά φαγητά και εδέσματα. Έχεις μια διάθεση για gourmet γεύσεις, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, θα είναι μάταιο λοιπόν να ξεκινήσεις δίαιτα αυτή την περίοδο. Καλύτερα να το κάνεις από τον Οκτώβρη, και ταυτόχρονα, καλό θα ήταν να αρχίσεις και γυμναστήριο.

Ιχθείς
Πρόσεξε ιδιαίτερα την ποιότητα του φαγητού που καταναλώνεις. Μια κακή διατροφική συνήθεια, μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα τους καλοκαιρινούς μήνες. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγεις την εύκολη λύση του έτοιμου φαγητού. Το Φθινόπωρο είναι ιδανική περίοδος να ξεκινήσεις δίαιτα, αφού ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές και θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την εμφάνισή σου.

myastro
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top