Πόσο εύκολα κάνει σχέση κάθε ζώδιο μετά από έναν χωρισμό;

0

Είναι για όλους εύκολο να κάνουν νέα σχέση, μετά από χωρισμό;

Ισχύει λοιπόν πως «ο Έρωτας με Έρωτα περνάει» ; Για άλλους ναι, για άλλους όχι και για άλλους όχι αλλά κάνουν πως… ισχύει! Ο ένας επιλέγει να πάρει το χρόνο του για να… πενθήσει για τη σχέση που μόλις έληξε, άλλος ερωτεύεται και ξε-ερωτεύεται σε χρόνο ντε-τε, άλλος απολαμβάνει την ελευθερία του και άλλος ψάχνει με το που χωρίζει για μία νέα σχέση… ως δεκανίκι. Οι περιπτώσεις πολλές, τα Ζώδια όμως 12! Ας δούμε λοιπόν πόσο εύκολα και πόσο γρήγορα κάνει το κάθε Ζώδιο νέα σχέση, μετά από ένα χωρισμό!

ΚΡΙΟΣ: Ξέρεις τι σημαίνει τσακ-μπαμ; Αυτό ακριβώς είναι η απάντηση για το Κριάρι! Μπορεί να ξεπεράσει ένα χωρισμό μέσα σε 10 λεπτά (κατά τα οποία θα σπάσει το μισό του σπίτι) και είναι πανέτοιμος για το νέο παθιασμένο κεραυνοβόλο έρωτα, ξεπερνώντας πλήρως τον προηγούμενο! Τώρα θα μας πεις: «Μα εγώ ξέρω και πολλούς Κριούς που δεν έκαναν κατευθείαν σχέση μετά από χωρισμό!», και θα συμφωνήσουμε μαζί σου! Βλέπεις όσο έτοιμος είναι να κάνει νέα σχέση, άλλο τόσο είναι έτοιμος να απολαύσει την ελευθερία του στο έπακρο!

ΤΑΥΡΟΣ: Αργοί ρυθμοί και εδώ; Όχι απλά αργοί! Πολύ αργοί! Ο Ταύρος είναι ο κλασσικός τύπος που θα πει: «Δεν μπορώ να βγούμε για καφέ, μόλις βγήκα από μία σχέση» και θα εννοεί πριν από 6 μήνες! Χρειάζεται το χρόνο του να χωνέψει το χωρισμό, μετά να συνηθίσει στα νέα δεδομένα της ζωής του, μετά να γνωρίσει κόσμο, μετά κάποιος να του κάνει κλικ, μετά να τον εμπιστευτεί και μετά να τον ερωτευτεί για να πει το ναι… Κατάλαβες!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σχέση μετά από χωρισμό; Είναι δυνατόν; Όσο κι αν πονάει ο Δίδυμος (που τις περισσότερες φορές δεν το δείχνει) θα κοιτάξει ταυτόχρονα να απολαύσει την ελευθερία του με κάθε τρόπο. Μπορεί δηλαδή να βγαίνει, να φλερτάρει, να διασκεδάζει, να γνωρίζει κόσμο και γυρνώντας στο σπίτι να βάζει τα κλάματα. Ε, μόλις περάσει αυτή τη φάση, η οποία δεν κρατάει και πολύ, τότε είναι πανέτοιμος για σχέση ξανά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εδώ είναι λίγο περίεργα τα πράγματα… Από την μια έχουμε την τάση του Καρκίνου να μην ξεκολλάει από το παρελθόν και να κλαίει ή να το σκέφτεται ακόμα και χρόνια μετά. Από την άλλη όμως έχουμε την ανασφάλεια του Καρκίνου να μην μπορεί να μείνει μόνος, γεγονός που τον οδηγεί αβίαστα στην πρώτη διαθέσιμη αγκαλιά! Αν ενδιαφέρεσαι πάντως να μπλέξεις με χωρισμένο Καρκίνο, φρόντισε να γνωρίζεις ότι έχει χωρίσει τουλάχιστον 6μηνο, γιατί το να σε παρατήσει για να γυρίσει σε πρώην αγάπη, είναι πολύ πιθανόν!

ΛΕΩΝ: Δε θα αφήσει τον πρώην να καταλάβει ότι πονάει! Όχι μόνο τον πρώην αλλά κανέναν! Φυσικά και θα κάνει σχέση σχεδόν αμέσως και θα δηλώνει παντού και πάντα πως δεν έχει ξαναερωτευτεί έτσι στη ζωή του! Θα μπει εν τω μεταξύ τόσο στο «πετσί» του ρόλου, που θα πείσει μέχρι και τον ίδιο του τον εαυτό ότι ζει άλλη μια φορά τον μεγάλο, μοναδικό, παθιασμένο έρωτα! Μέχρι να ξαναχωρίσει φυσικά…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εδώ έχουμε δύο εκδοχές. Αν η απόφαση του χωρισμού ήταν του Παρθένου, φυσικά και είναι έτοιμος να μπει σε νέα σχέση κανονικότατα! Μη σου πω, την έχει βρει ήδη, πριν χωρίσει ακόμα… Αν όμως η απόφαση ήταν του συντρόφου, τότε έχουμε το άλλο άκρο! Θα αργήσει πολύ να ξανακάνει σχέση αφού πρέπει να κάνει πρώτα κριτική της αποτυχημένης περασμένης σχέσης του, μετά την αυτοκριτική του και μετά να περάσει από κόσκινο και 40 κύματα τον νέο υποψήφιο σύντροφο, ώστε να είναι σίγουρος ότι είναι η τέλεια επιλογή!

ΖΥΓΟΣ: Η απάντηση είναι ΑΜΕΣΩΣ! Ο Ζυγός όταν χωρίζει περισσότερο πληγώνεται επειδή δεν έχει πια σχέση, παρά επειδή είναι ερωτευμένος! Εκεί λοιπόν που η καθημερινότητα του μπορεί να είναι με κλάμα και δράμα, την μέρα που θα αποκτήσει ξανά την ταμπέλα «δεσμευμένος» είναι ξανά μέσα στη τρελή χαρά. Αν αυτό συμβεί σε χρόνο ντε-τε από την μέρα του χωρισμού, ακόμα καλύτερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εδώ έχουμε την πιο περίεργη περίπτωση. Βλέπεις για τον Σκορπιό δεν τελειώνει ποτέ μια αληθινή αγάπη και ποτέ δεν παύει να τον πονάει! Απλά μετά το χωρισμό η αγάπη, μετατρέπεται σε μίσος! Λεπτή η γραμμή αγάπης-μίσους βλέπεις, για τους Σκορπιούς. Τώρα για το αν θα ξαναέκανε άλλη σχέση εξαρτάται! Αν η αγάπη ήταν πολύ μεγάλη, τότε και το μίσος μετά το χωρισμό είναι μεγαλύτερο και η εκδίκηση με μία νέα σχέση άμεσα, είναι ότι καλύτερο… Ακόμα κι αν ακόμα κλαίει για τον πρώην…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όχι βέβαια! Δεν θα κάνει σχέση αμέσως! Πρέπει να ευχαριστηθεί την ελευθερία του, να κάνει πράγματα που δεν μπορούσε ενώ ήταν σε σχέση, να αποκτήσει νέες εμπειρίες, να γνωρίσει κόσμο! Οκ, από αντίδραση και από τα νεύρα του, λόγω χωρισμού, μπορεί να μπλέξει με κανένα καημένο πλάσμα για 2-3 μέρες να ξεσπάσει πάνω του αλλά μέχρι εκεί! Δεν θα βγει από τη μία φυλακή να μπει στην άλλη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο σκοπός του Αιγόκερω είναι να μην κάνει σχέση αμέσως και να πάρει τον χρόνο του, να απολαύσει λίγο την μοναξιά του, να κοιτάξει την δουλίτσα του και αφού περάσει καιρός , βλέπουμε… Το θέμα είναι πως παρά την λογική και την αποφασιστικότητα του, το Αιγοκεράκι είναι αρκετά παρορμητικό, με αποτέλεσμα εκεί που δεν το περιμένει, μετά το χωρισμό, να γνωρίσει ένα καλό ερωτεύσιμο… κελεπούρι και να την δαγκώσει την λαμαρίνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετά το χωρισμό ο Υδροχόος μπορεί να μπει σε σχέση με σε 1-20.000 μέρες! Βλέπεις, είναι τόσο απρόβλεπτος που ούτε ο ίδιος ξέρει (κι ούτε θέλει να ξέρει) πότε θα συναντήσει τον μεγάλο έρωτα. Παρ’όλ’αυτά, συνήθως μετά από ένα χωρισμό, βγαίνει με φίλους και κάποια φίλη ή κάποιος φίλος, γίνεται και ο νέος έρωτας του! Τόσο απλά!

ΙΧΘΥΣ: 1η μέρα χωρισμού ο Ιχθύς θέλει να πεθάνει, η ζωή δεν έχει νόημα, ουσία και σημασία… 2η μέρα χωρισμού αδειάζει ένα οικογενειακό παγωτό κλαίγοντας και μένει μόνος, κλεισμένος στο σπίτι του…. 3η μέρα χωρισμού κλαίει στον ώμο ενός επίσης χωρισμένου του αντίθετου φύλου και μοιράζονται τον πόνο τους... 4η μέρα χωρισμού ο Ιχθύς είναι σε σχέση με τον προαναφερθέντα χωρισμένο… Απλά και όμορφα!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top