Ζώδια και κουτσομπολιό...

0

Μάθε ποια ζώδια έχουν την τάση για το κουτσομπολιό...

Ποια ζώδια έχουν την τάση προς το κουτσομπολιό και όταν βρίσκονται πίσω από την πλάτη σου, βγάζουν τα φτυάρια και σε «θάβουν»; Αν λοιπόν έχεις αμφιβολίες για τα φιλαράκια σου ή απλά θέλεις να προφυλαχτείς από το κουτσομπολιό, τότε διάβασε ποια ζώδια δεν κρατούν το στόμα τους κλειστό και γιατί κουτσομπολεύουν. Μόνο από το Oroskopos.gr!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν είναι από την φύση του κουτσομπόλης, όμως δεν θα αποφύγει να παρευρεθεί σε μία παρέα που κάνει ατελείωτο κους κους , δεν θα δώσει όμως και μεγάλη σημασία στα κουτσομπολιά που θα ακούσει! Ποτέ του δεν κάνει κακοπροαίρετα σχόλια , απλά από την βιασύνη και την επιπολαιότητά του, μπορεί να του ξεφύγουν κάποιες πληροφορίες, που δεν θέλεις να βγουν στην επιφάνεια. Αν του εκμυστηρευτείς ένα μεγάλο μυστικό σου και τον απειλήσεις ότι αν το αποκαλύψει δεν θα του ξαναμιλήσεις, τότε πολύ πιθανό το μυστικό σου να μην είναι και τόσο ασφαλές. Είναι τόσο αντιδραστικός, που δεν μπορεί να υπακούσει σε κανόνες. Ωστόσο ακόμα και αν κάποια στιγμή παρεκτραπεί και κουτσομπολέψει και καταλάβει στη συνέχεια το λάθος του, θα προσπαθήσει να το καλύψει!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος κουτσομπόλης;;; Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις…. Είναι ένα από τα πιο εχέμυθα παιδιά του ζωδιακού! Λεει λίγα λόγια και σωστά, ακούει και παρατηρεί τα πάντα και αποφεύγει τους ανθρώπους που είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης. Αν λοιπόν έχεις ένα μυστικό που δεν θέλεις να αποκαλυφθεί, αλλά θέλεις να το μοιραστείς κάπου, τότε ο Ταύρος είναι το άτομο που θα σεβαστεί απολύτως αυτό που θα του εκμυστηρευτείς. Τα μοναδικά κους κους που θα ακούσεις από το στόμα του, είναι για τη showbiz ή για άτομα που είναι εκτός του περιβάλλοντος του. Ωστόσο σε προειδοποιώ:Η εχεμύθεια από την πλευρά του είναι δεδομένη, ωστόσο αν εσύ κάνεις κάτι και του κλονίσεις την εμπιστοσύνη του, τότε ξέχασέ τον!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συλλέκτης πληροφοριών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το επικοινωνιακό Διδυμάκι, που χωρίς καμία αμφιβολία, του αρέσει το κους κους και θέλει να τα ξέρει όλα. Δεν μπορεί να βάλει φρένο στο στόμα του και πολλές φορές δεν καταλαβαίνει το λόγο για τον οποίο πρέπει κάποια πράγματα να παραμένουν προσωπικά. Για να είμαστε πιο ξεκάθαροι, δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που μπροστά σου θα δείχνει ότι θα σε συμπαθεί και από πίσω σου θα σου σκάβει το λάκκο. Είναι απόλυτα ξεκάθαρος και δεν προσποιείται! Απλά μην παραξενευτείς αν όλη η παρέα του... γνωρίζει για τους έρωτες, τους χωρισμούς σου ή για τα προσωπικά σου ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα μυστικά σου δεν είναι καλά προφυλαγμένα, αν τα γνωρίζει ένας Καρκίνος! Παρόλο που είναι ένας πιστός και αφοσιωμένος φίλος που σου δείχνει τα συναισθήματά του και σε υποστηρίζει, εκεί που δεν το περιμένεις στην «φυλλάει» για να σε κουτσομπολέψει σε κοινούς γνωστούς. Μπορεί να μην το κάνει σκόπιμα, απλά την ημέρα που θα παρασυρθεί στο κους κους να έχει θυμώσει μαζί σου ή να έχει κάποια παράπονα και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα λόγια του, εξάλλου είναι γνωστό ότι αλλάζει πολύ συχνά διαθέσεις.Αν ωστόσο του επισημάνεις ότι κάποια πράγματα δεν θέλεις να αποκαλυφθούν, τότε δεν πρόκειται να σε προδώσει, ιδίως αν η σχέση σας είναι σταθερή!

ΛΕΩΝ

«Μα κοίτα τι φτηνιάρικο είναι αυτό που φοράει η Ελένη», «Μα πώς είναι δυνατόν η Νατάσσα να βρήκε αυτόν τον κούκλο, ενώ έχει τα χάλια της»;;; Ο Λέων είναι το ζώδιο που θα του κακοφανεί αν κάποιος είναι καλύτερος από αυτόν ή μπορεί να αισθανθεί ανταγωνισμό, αν κάποιος έχει κατακτήσει κάτι που ο ίδιος ήθελε, γι αυτό και όταν συμβαίνει αυτό, παρασύρεται και κουτσομπολεύει! Το κους – κους δεν το κάνει για τα άτομα που αγαπά (κολλητούς φίλους, οικογένεια ή ερωτικό ταίρι), αλλά για τα άτομα που συναντά στο κοινωνικό του περιβάλλον. Αν αναρωτιέσαι λοιπόν αν τα μυστικά σου είναι καλά προστατευμένα στο φιλαράκι σου που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, τότε ναι, δεν πρόκειται να το αποκαλύψει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ότι έχει να πει, θα το πει μπροστά σου και με τον πιο σκληρό τρόπο! Κρατά τα προσχήματα και έχει πολλούς ηθικούς κανόνες που δεν του επιτρέπουν να παρεκτρέπεται, όμως δεν διστάζει να σου πει έξω από τα δόντια, ότι τον έχει ενοχλήσει! Είναι ο πιο έμπιστος φίλος, που θα σεβαστεί την προσωπική σου ζωή και δεν θα σου δώσει καμία αφορμή για να τον αμφισβητήσεις ότι δεν είναι ειλικρινής και τίμιος απέναντί σου. Εκτός του ότι δεν κουτσομπολεύει, δεν του αρέσει να παρευρίσκεται και σε παρέες που κάνουν κακεντρεχή σχόλια, γιατί είναι της άποψης ότι οι σχέσεις πρέπει να στηρίζονται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη!

ΖΥΓΟΣ

Πίσω από αυτό το καλοπροαίρετο και ευγενικό προσωπάκι, κρύβεται ένας άνθρωπος που θέλει να γνωρίζει τα πάντα ! Του αρέσει να μαθαίνει όλα τα κους – κους των φίλων του, δεν του ξεφεύγει τίποτα, ωστόσο φροντίζει να κρατά τα προσχήματα και να μην εκτίθεται! Έχει έναν πολύ διακριτικό τρόπο να εκμαιεύει πληροφορίες και μυστικά, κερδίζοντας με την διπλωματία του την εμπιστοσύνη. Δεν θα κάνει κακοπροαίρετο κουτσομπολιό και ούτε θα πει άσχημα λόγια πίσω από την πλάτη σου, γιατί δεν του αρέσει να μπλέκει σε μπελάδες. Θα παρασυρθεί πάνω στην παρέα να αποκαλύψει κάποια πράγματα που δεν θα έπρεπε, όμως έχει τον τρόπο να μπορεί να τα κουκουλώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θα μπορούσε να πάρει το Όσκαρ του μεγαλύτερου «κουτσομπόλη»!!! Ακόμα και αν θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό, με φίλο σου έναν Σκορπιό δεν θα τα καταφέρεις! Θέλει να τα ξέρει όλα και πολλές φορές γίνεται αδιάκριτος και εισβάλλει ακόμα και στα πιο προσωπικά σου ζητήματα. Είναι ο πρώτος που θα μάθει όλα τα κουτσομπολιά, ακόμα και τις γειτονιάς και μαζί του θα έχεις πάντα κάτι περίεργο και ασυνήθιστο να ακούσεις. Ωστόσο αν σκέφτεσαι να του εμπιστευτείς ένα μεγάλο σου μυστικό και του πεις εκ των προτέρων ότι θέλεις να μείνει μόνο μεταξύ σας, τότε μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη. Είναι εχέμυθος για τα πρόσωπα που αγαπά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τον Τοξότη θα μάθεις κουτσομπολιά που αφορούν την πολιτική, το χώρο της showbiz , τη μουσική και το τι συμβαίνει στο εξωτερικό, όμως δεν θα «αγγίξει» προσωπικά δεδομένα ανθρώπων που είναι στην καθημερινότητά του. Μαζί του θα απολαύσεις πολύωρες συζητήσεις και θα μαθαίνεις πάντα κάτι καινούριο και σίγουρα στο πλάι του, δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή! Έστω και αν μερικές φορές η συμπεριφορά του σου φαίνεται αρκετά επιπόλαιη, είναι πιστός φίλος και δεν αποκαλύπτει μυστικά, αλλά ούτε και κάνει πισώπλατα σχόλια! Αξίζει λοιπόν να του δείξεις εμπιστοσύνη ...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως κουτσομπόλης;;; Μπα, δεν νομίζω....!!! Σε καμία περίπτωση δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να λογοκρίνει οποιονδήποτε, πολύ απλά γιατί δεν θα θελε κάποιος να κάνει το ίδιο και για αυτόν. Δεδομένου ότι προτεραιότητά του είναι να διατηρεί ένα πολύ σοβαρό προφίλ και να δέχεται την εκτίμηση των γύρω του, προσπαθεί να είναι συγκρατημένος στα λόγια του! Μπορεί κάποιες στιγμές να ακούσεις κάποιο σχόλιο του στυλ : « Μα καλά αυτός ο Τάκης δεν ντρέπεται να κυκλοφορεί με αυτό το σαράβαλο» ή «Μα αυτή η Ειρήνη, μια χαρά κοπέλα με τα πτυχία της, την καλή της την δουλειά, αλλά και το σπιτάκι της, πώς μπορεί και είναι μαζί με αυτόν τον τύπο, που δεν έχεις ούτε τα προς το ζην»; Τα σχόλιά του όμως θα είναι πάντα για άτομα που βρίσκονται στον κοινωνικό του περίγυρο και δεν διατηρεί στενές σχέσεις μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι γνωστό ότι ο Υδροχόος είναι ένας τύπος ιδιαίτερα κοινωνικός, αλλά και απρόβλεπτος! Δεν μπορεί να υπακούσει σε κανόνες και περιορισμούς και θέλει να νιώθει ελεύθερος! Μιλά και αντιδρά χωρίς να το πολυσκεφτεί, κάνει τις γκάφες του, το μετανιώνει και ζητά συγνώμη! Μπορεί να σχολιάσει αρνητικά αν κάποιος δεν σέβεται το περιβάλλον ή συμπεριφέρεται άσχημα σε ζώα ή να κρίνει τις πολιτικές ή κοινωνικές απόψεις ενός ανθρώπου, επειδή δεν μπορεί ο ίδιος να τις αποδεχτεί. Ωστόσο πάνω από όλα βάζει τη φιλία, γι αυτό ακόμα και αν ο εκρηκτικός του χαρακτήρας τον παρασύρει να πει και δυο κουβέντες παραπάνω, θα αναγνωρίσει το λάθος του.

ΙΧΘΕΙΣ

Μυστικά, ψεματάκια και κουτσομπολιό, είναι στοιχεία της συμπεριφοράς του Ιχθύ, που τα συναισθήματά του τον παρασύρουν σε αντιδράσεις που δεν βασίζονται στη λογική! Αν λοιπόν μία μέρα νιώσει ότι τον έχεις παραμελήσει και δεν του δείχνεις το ενδιαφέρον σου, θα το πάρει προσωπικά, θα πληγωθεί και η αντίδρασή του θα είναι να σε σχολιάσει στους κοινούς φίλους και γνωστούς. Αν του εκμυστηρευτείς ένα προσωπικό σου πρόβλημα, επειδή θα το βιώσει σαν να είναι πραγματικά δικό του, μπορεί να το κουβεντιάσει δεξιά και αριστερά για να του φύγει η στεναχώρια ή για να ακούσει και κάποια άλλη άποψη, που θα τον βοηθήσει για να σου προτείνει μία λύση!
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top