Τα ζώδια οι άντρες και ... οι δουλειές του σπιτιού

0

Ποιοι θα σου δώσουν χέρι βοηθείας και με ποιους θα έχεις μόνιμη γκρίνια;

Λένε πως η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά ... Μία τέτοια άποψη πλέον στις μέρες μας είναι εντελώς ξεπερασμένη, αφού ο ελεύθερος χρόνος κάθε εργαζόμενης γυναίκας είναι αρκετά περιορισμένος... Οι άντρες πλέον, αναγκάζονται να συμβάλλουν στις δουλειές του σπιτιού, έστω και αν κάνουν μουτράκια, γκρίνιες ή το αποφεύγουν ... Ποιοι άντρες του ζωδιακού είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν με σκούπισμα, σφουγγάρισμα, πλύσιμο πιάτων και γενικά όλες τις δουλειές του σπιτιού; Με ποιους θα τα βρεις δύσκολα; Πώς πρέπει να τους χειριστείς; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του άντρα που σε ενδιαφέρει για να είσαι ενήμερη τι σε περιμένει ....

ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ
Περιμένεις ο άντρας Κριός να σε βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού; Είσαι εντελώς γελασμένη... Το σπίτι σας θα μοιάζει σαν να είναι μόνιμα βομβαρδισμένο, με τις κάλτσες και τα παπούτσια του να βρίσκονται δεξιά και αριστερά ή ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη! Οι καβγάδες για το συμμάζεμα θα είναι σε μόνιμη βάση ... Ένας άντρας Κριός μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει όταν θέλεις να μετακινήσεις ή να πετάξεις πράγματα...

ΑΝΤΡΑΣ ΤΑΥΡΟΣ
Δεν θα δεις ποτέ έναν άντρα Ταύρο να σφουγγαρίζει ή να απλώνει πλυντήριο, παρά μόνο όταν τίθεται θέμα σοβαρής ανάγκης που δεν γίνεται διαφορετικά ... Ένας Ταύρος είναι ο παραδοσιακός άντρας που θέλει το σπίτι του νοικοκυρεμένο. Σίγουρα θα συγυρίσει το σαλόνι ή το δωμάτιό σας, τα υπόλοιπα όμως να ξέρεις ότι θα τα κάνεις εσύ ....

ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ
Ετοιμάσου για μεγάλα γλέντια ...Ο άντρας Δίδυμος, είναι ατσούμπαλος, δεν θα θέλει ούτε στιγμή να κάτσετε σπίτι, πόσο μάλλον να το συγυρίσετε παρέα. Θα σου πει ότι θα σε βοηθήσει, θα σου τάξει ότι θα κάνει τις δουλειές που σου ζήτησε, πάντα όμως θα βρει μία καλή δικαιολογία για να ξεγλιστρήσει ... Πώς να τον χειριστείς; Πες του ότι το PC του θα σκάσει από την πολύ σκόνη και άντε να σε βοηθήσει στην τακτοποίηση μόνο του γραφείου του!

ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με πολύ γκρίνια, πολλά κατηγορώ αλλά και συναισθηματικούς εκβιασμούς, ο άντρας Καρκίνος θα σε βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού! Ωστόσο, σε προειδοποιώ ότι θα σου πετάξει την ατάκα : « Η μάνα μου ποτέ δεν ζήτησε από τον πατέρα μου να κάνει δουλειές ...ήξερε τι πάει να πει οικογένεια»! Μην του δώσεις και πολύ σημασία ...

ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ
Ο άντρας Λέων, είναι ο άρχοντας του σπιτιού και ένας βασιλιάς δεν γίνεται να κουραστεί .... Δεν γίνεται όμως και η βασίλισσα του να κουράζεται και να χαλάει τα νύχια της ... Για το λόγο αυτό δεν θα είναι απαιτητικός μαζί σου, αλλά θα φροντίσει να προγραμματίσει ένα άτομο να σε βοηθά με τις δουλειές του σπιτιού! Ακόμα και την οικονομική άνεση να μην έχει, θα βρει τον τρόπο του ...

ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο άντρας Παρθένος θα σε βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού, θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να είναι το σπίτι σας μονίμως στην πένα... Μην χαμογελάς και μην χαίρεσαι όμως, γιατί με την βοήθειά του δεν θα σε ξεκουράσει! Ο άντρας Παρθένος πάντα θα βρίσκει ψεγάδι τόσο στο σπίτι όσο και στην νοικοκυροσύνη σου, γεγονός που θα σε εξαντλήσει.

ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ
Ο άντρας Ζυγός είναι αναβλητικός... Αν λοιπόν περιμένεις να σε βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού, δεν πρόκειται να σου αρνηθεί, αλλά θα βρει μία πολύ καλή δικαιολογία για να το αποφύγει! Τη μία θα σου πει να πάτε σινεμά, την άλλη ότι έχει κανονίσει να πάτε σε φίλους ... Γρήγορα θα καταλάβεις λοιπόν ότι δεν είναι και το καλύτερό του το συγύρισμα και η συμμετοχή του στο νοικοκυριό! Αν του ζορίσεις τα λουριά και τον βάλεις σε τάξη και πρόγραμμα από το ξεκίνημα της συμβίωσής σας, τότε θα την κάνει την προσπάθειά του

ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο άντρας Σκορπιός μπορεί να έχει πολλές απαιτήσεις από εσένα, αλλά το νοικοκυριό δεν τον πολυενδιαφέρει! Ακόμα και αν στο σπίτι επικρατεί ακαταστασία, δεν θα δώσει και τόση σημασία, αρκεί να υπάρχει ζεστό, φρέσκο φαγητό ... Η αλήθεια είναι πως όταν θα είστε μαζί στο σπίτι, θα τα περιμένει όλα στο χέρι από εσένα... Όταν όμως θα τον αφήνεις μόνο του, τότε ναι θα φιλοτιμηθεί να πλύνει και κανά ποτήρι.

ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ατίθασος άντρας Τοξότης ασχολείται διαρκώς με τα επαγγελματικά του, τις βόλτες, την διασκέδαση και τα ταξίδια ... Αν θεωρείς ότι οι δουλειές του σπιτιού θα είναι μοιρασμένες, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι είσαι εντελώς γελασμένη! Το μόνο που μπορεί να κάνει στις δύσκολες στιγμές είναι να κατεβάσει την τέντα, να ποτίσει καμιά γλάστρα, άντε και να ανεβάσει στο πατάρι τα πράγματα που δεν χρειάζεστε!

ΑΝΤΡΑΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο άντρας Αιγόκερως είναι ο ιδανικός για να αναλάβει τις εξωτερικές δουλειές του σπιτιού, δηλαδή τους λογαριασμούς, τα κοινόχρηστα, να πάει τα παιδιά στο σχολείο και στις δραστηριότητες .... Μην περιμένεις να μαγειρέψει, να σκουπίσει ή να σιδερώσει ...Τέτοιου είδους εργασίες είναι κανόνας απαράβατος ότι μόνο μία γυναίκα πρέπει να τις κάνει! Αντέχεις; Είσαι σύμφωνη; Εγώ σε προειδοποίησα δεν διαπραγματεύεται!

ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτός ο άντρας πραγματικά θα σε ξαφνιάσει! Μπορεί να γίνει ο πιο άτσαλος, βρωμίζοντας το σπίτι σε χρόνο ντε – τε ... ξαφνικά όμως μπορεί να τον πιάσει μία αναλαμπή και να κάνει μία γενική φασίνα, που το πλακάκι θα είναι πραγματικά καθρέφτης! Μην προσπαθήσεις να του επιβληθείς πιέζοντάς τον για δουλειές ...Θυμήσου ότι κάνει πάντα το αντίθετο από αυτό που λες.

ΑΝΤΡΑΣ ΙΧΘΥΣ
Ο άντρας Ιχθύς έχει το ταλέντο να ελίσσεται με έναν τρόπο που πραγματικά δεν μπορείς να του θυμώσεις! Στην αρχή θα σε πείσει πως δεν είναι ότι δεν θέλει να σε βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού, αλλά πράγματι δεν βρήκε το χρόνο ... Θα σκαρφιστεί ένα κάρο δικαιολογίες, θα το παίξει και θλιμμένος... εγώ ένα θα σου πω... ζόρισε τον μέχρι εκεί που δεν πάει χωρίς να τον λυπάσαι για να μπορέσεις να τον βάλεις σε τάξη!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top