Πανεύκολο και πεντανόστιμο.
Υλικά
- 1μεγάλη ντομάτα
- 4φέτες τυρί Γκούντα
- 1σφολιάτα
- 1αυγό ελαφρά χτυπημένο
- Στρώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί τη σφολιάτα.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τη ντομάτα και την στρώνουμε πάνω στη σφολιάτα.
- Στρώνουμε τις φέτες τυριού ομοιόμορφα.
- Τυλίγουμε σε ρολό πάχους 5 εκ.
- Τρυπάμε με ένα πιρούνι σε αρκετά σημεία και αλείφουμε με το αυγό τη σφολιάτα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 35-40 λεπτά.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.