Σφολιάτα με Γκούντα και φρέσκια ντομάτα


Πανεύκολο και πεντανόστιμο.

Υλικά
  • 1μεγάλη ντομάτα
  • 4φέτες τυρί Γκούντα
  • 1σφολιάτα
  • 1αυγό ελαφρά χτυπημένο
Εκτέλεση
  • Στρώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί τη σφολιάτα.
  • Χτυπάμε στο μπλέντερ τη ντομάτα και την στρώνουμε πάνω στη σφολιάτα.
  • Στρώνουμε τις φέτες τυριού ομοιόμορφα.
  • Τυλίγουμε σε ρολό πάχους 5 εκ.
  • Τρυπάμε με ένα πιρούνι σε αρκετά σημεία και αλείφουμε με το αυγό τη σφολιάτα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 35-40 λεπτά.


Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...