Σφολιάτα με Γκούντα και φρέσκια ντομάτα

0

Πανεύκολο και πεντανόστιμο.

Υλικά
  • 1μεγάλη ντομάτα
  • 4φέτες τυρί Γκούντα
  • 1σφολιάτα
  • 1αυγό ελαφρά χτυπημένο
Εκτέλεση
  • Στρώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί τη σφολιάτα.
  • Χτυπάμε στο μπλέντερ τη ντομάτα και την στρώνουμε πάνω στη σφολιάτα.
  • Στρώνουμε τις φέτες τυριού ομοιόμορφα.
  • Τυλίγουμε σε ρολό πάχους 5 εκ.
  • Τρυπάμε με ένα πιρούνι σε αρκετά σημεία και αλείφουμε με το αυγό τη σφολιάτα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 35-40 λεπτά.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top