Ρολό σφολιάτας με κιμά

0

Λαχταριστό γεύμα με τυλιχτό κιμά μέσα σε τραγανό φύλλο σφολιάτας.

Υλικά
Για 2-4 άτομα
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 300 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 450 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • ¼ κούπας μαϊντανό
  • 2 κούπες κίτρινα τριμμένα τυριά
  • 2 αυγά
  • 10 φύλλα σφολιάτας για πίτα
Εκτέλεση
  • Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  • Ύστερα ρίχνουμε και τον κιμά μέχρι να πάρει λίγο χρώμα για άλλα 5 λεπτά και αποσύρουμε από την εστία.
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
  • Κατόπιν σε μια επιφάνεια στρώνουμε τα 5 φύλλα σφολιάτας και τα αλείφουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
  • Στην μια άκρη του φύλλου βάζουμε κατά μήκος το μισό μίγμα. Διπλώνουμε τις άκρες και ύστερα τυλίγουμε.
  • Με το υπόλοιπο μίγμα φτιάχνουμε ακόμα ένα ρολό.
  • Τοποθετούμε τα ρολά σ' ένα ταψί και χαράζουμε λοξά την επιφάνεια.
  • Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 35 λεπτά στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (πάνω και κάτω) μέχρι να ροδίσει το φύλλο.
sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top