Πώς σκέφτεται κάθε άνδρας του ζωδιακού, για τη γυναίκα;

0

Μάθε τι μπορεί να σκέφτεται ο κάθε άντρας για το γυναικείο φύλο...

Ας υποθέσουμε ότι είμαστε σε ένα καφέ, στο ημίχρονο ενός αγώνα και στο βάθος μία παρέα 12 αντρών, εκπροσώπων των 12 ζωδίων, πίνουν την μπύρα τους και μιλάνε για το «αδύναμο»  (το πιο δυνατό, να πούμε εμείς) φύλο, τη Γυναίκα! 
Το κάνατε εικόνα; Ωραία, πάμε να δούμε τι… κρυφακούσαμε!

♈ Άνδρας Κριός
«Η γυναίκα φίλε, είναι θήραμα. Πρέπει να την κυνηγήσεις, να την κερδίσεις, να στο παίξει και λίγο δύσκολη στην αρχή, όχι να στο δίνει στο πιάτο. Πρέπει όταν την αποκτήσω να νιώσω νικητής, όχι να την θεωρήσω σιγουράκι. Και σε σχέση; Πρέπει να την προστατεύω, να την έχω βασίλισσα, αρκεί να μην με κάνει να βαρεθώ, να μου κάνει τα τσαλιμάκια της δηλαδή, να με βασανίσει λίγο! Και να μην γκρινιάζει, έτσι; Εκεί μπορεί να τα σπάσω και όλα, άμα λάχει!»

♉ Άνδρας Ταύρος
 «Η ιδανική γυναίκα πρέπει να είναι Κυρία με Κ κεφαλαίο, για να μην πω Καλόγρια με Κ κεφαλαίο, στον έξω κόσμο, αλλά και μεγάλη… Κολπατζού με Κ κεφαλαίο στο κρεβάτι. Να τηρεί τις παραδόσεις, να έχει τα πιασιματάκια της και να μαγειρεύει φυσικά! Οι σημερινές γυναίκες φίλε μου, δεν ξέρουν καν να καθαρίζουν φασολάκια ή να ανοίγουν φύλλο. Το μόνο  που τους νοιάζει είναι να ψάχνονται για θαυμαστές, την ώρα που ήδη έχουν σχέση! Η δική μου γυναίκα θα βγαίνει έξω μόνο όταν της πω εγώ και με σκυμμένο το βλέμμα της. Τι; Πολλά ζητάω;»

♊ Άνδρας Δίδυμος
 «Ιδανικές γυναίκες είναι οι πιτσιρίκες! Και δεν εννοώ την ηλικία! Εννοώ να φέρονται σαν πιτσιρίκες. Δεν την αντέχω την χαζοσοβαροφάνεια εγώ, βαριέμαι! Α, και όχι πολλά τακούνια, μακιγιάζ και κοσμήματα. Θέλω άλλα εγώ. Παιχνιδιάρικα αποκαλυπτικά φορεματάκια και σορτσάκια! Αχ αυτά τα σορτσάκια. Να ξέρουν να μιλάνε όμως κιόλας, ε; Δεν αντέχω κάτι μουγγοθόδωρες ή αργόστροφες που κυκλοφορούν! Μιλάνε μόνο για πουν για γάμους, κουφέτα, παιδιά! Χασμούρημα και κοπάνα άμεσα!»

♋ Άνδρας Καρκίνος
 «Γυναίκες… Πάντα μας κάνουν να κλαίμε… Μας χρησιμοποιούν, όπως με χρησιμοποίησε τότε στο γυμνάσιο το Μαράκι και μετά μας πετάνε σαν στημένες λεμονόκουπες. Δεν τους κάνουν τα καλά παιδιά, θέλουν τους αλήτες. Καμία δεν είναι τίμια πια όπως παλιά, να κάτσει στο σπιτάκι της με το νοικοκυριό και τα παιδάκια της! Μία τέτοια γυναίκα γεννήθηκε και έσπασε το καλούπι. Τι εννοείς ποια; Η μανούλα μου φυσικά…»

♌ Άνδρας Λέων
 «Για να σταθεί μία γυναίκα δίπλα μου, πρέπει να το παλέψει φίλε… Πρέπει να με κυνηγήσει, να δω ότι όντως με θέλει πραγματικά! Κάτι γυναικούλες που πάνε και καλά να με κάνουν να κολλήσω με το «φτύσιμο», τις απορρίπτω άμεσα. Α, και να είναι και όμορφη,ε; Εντυπωσιακή, κοινωνική, διασκεδαστική κτλ. Να μπορώ να την κυκλοφορήσω στους κύκλους μου και να είμαι περήφανος για αυτή. Αν βρω μια τέτοια, θα την κάνω βασίλισσα μου, δίπλα στο θρόνο μου για πάντα!»

♍ Άνδρας Παρθένος
 «Την γυναίκα οφείλουμε να την εξυπηρετούμε, για να μην πω να την υπηρετούμε! Να την φροντίζουμε, να την περιποιούμαστε, να τρέχουμε για αυτή, να της κάνουμε τα χατίρια, τα δωράκια της. Καλά, οκ, στην αρχή όμως, ε; Αυτά δεν είναι για συνέχεια. Σε μία κανονική σίγουρη σχέση, οφείλει ο άντρας να της επισημαίνει τα λάθη της ώστε να είστε το τέλειο ζευγάρι, να την κάνει λίγο πιο οικονόμα, να την κάνει λίγο νοικοκυρά, να τελειοποιήσει τελοσπάντων λίγο το «μοντέλο» μωρέ… Έτσι δεν είναι βρε παιδιά;»

♎ Άνδρας Ζυγός
 «Εγώ προσωπικά είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής των γυναικών! Οι γυναίκες ομορφαίνουν τη ζωή ενός άντρα! Με την εμφάνιση τους, την γλυκύτητα τους, το χαμόγελο τους, την ήρεμη φωνή τους, όλα! Εγώ ούτε πρόβλημα έχω να πάω μαζί της για ψώνια, ούτε για καφέ με τις φιλενάδες της κι ας μην τις χωνεύω. Πάω με τα νερά της, αρκεί να με κρατά ήρεμο, ε; Δεν αντέχω ούτε λεπτό υστερίες, απαιτήσεις και τσακωμούς! Αυτά σε άλλον!»

♏ Άνδρας Σκορπιός
 «Βασικά, στις γυναίκες δεν πρέπει να δείξεις ούτε τον μισό αληθινό εαυτό σου! Πρέπει πάντα να κρατάς μικρό καλάθι με αυτές, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποια θα σου αποδειχτεί μέγαιρα. Αν βρεις τη σωστή, γεγονός σπανιότατο σήμερα παιδιά, πρέπει να είναι άσσος και ακούραστη στο κρεβάτι πάνω απ’όλα και φυσικά να μη βγαίνει στιγμή από το σπίτι χωρίς εμένα! Μη με λέτε υπερβολικό! Κρίμα δεν είναι να της καταστρέψω τη ζωή αν την ανακαλύψω να ρίχνει έστω και μισό βλέμμα σε άλλον άντρα;»

♐ Άνδρας Τοξότης
 «Εγώ πάντως την γυναίκα την θέλω αντράκι! Μαγκάκι, πώς να το πω! Δεν αντέχω αυτές που βλέπω γύρω μου, που νοιάζονται μόνο για λούσα, νύχια και νυφικά ή εκείνες που μουρμουρίζουν όλη την ώρα νιαουρίζοντας! Μακριά! Εγώ θέλω να είναι ατρόμητη, να μην έχει ανάγκη εμένα να την προστατεύω, ούτε να την φροντίζω! Να είσαι ανεξάρτητη, χύμα και να μην μου λέει πράγματα τύπου «Ζουζούνι μου μην βρίζεις έτσι, πιθηκάκι μου»! Άντε γεια!

♑ Άνδρας Αιγόκερως
 «Γυναίκες υπάρχουν πολλές. Όμως παιδιά για να διαλέξεις την ιδανική θέλει πολύ ψάξιμο. Μία γυναίκα πρέπει να είναι άξια και να είσαι περήφανος για αυτήν στο περιβάλλον σου. Πρέπει να σέβεται τη δουλειά σου και τις αξίες σου. Να είναι σοβαρή και ώριμη και γιατί όχι, και μεγαλύτερη από τον άντρα. Τώρα, αν το πάμε σε θέμα γάμου, καλό είναι να έχει και προίκα, έτσι;»

♒ Άνδρας Υδροχόος
 «Ρε παιδιά, στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ, δεν το ξέρετε; Αν η γυναίκα, δεν είναι πρώτα παρέα σου, φιλαράκι σου, κολλητή σου, πως θα δεις τι πραγματικά είναι; Εκτός αυτού έρωτας χωρίς φιλία απλά δεν υπάρχει! Γι’αυτό και γυναίκες που είναι πιεστικές, αποπνικτικές, κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους και είναι κολλημένες σε αυτό που τους είπε η μαμά όταν ήταν μικρές: «Βρες ένα καλό παιδί να παντρευτείς να σε καμαρώσω νυφούλα», μόνο για ένα βράδυ και μετά μόνο φίλοι!»

♓ Άνδρας Ιχθύς
 «Προδότριες… Αυτό είναι οι γυναίκες… Έρχονται στην αρχή σαν νεραϊδούλες στην ζωή σου, σου φέρονται όμορφα και ρομαντικά, τους δίνεις τα πάντα σου, μέχρι και την ψυχή σου, την οποία στο τέλος τσαλαπατούν, παρατώντας σε απλά για μία ατασθαλία σου και σε στέλνουν στην κατάθλιψη για μήνες! Για μία μικρή ατασθαλία! Άντρας είμαι στη τελική. Συμβαίνουν αυτά ακόμα κι αν αγαπάς!»

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top