10 λόγοι για να μπείτε... στην κουζίνα


Οι 10 βασικοί λόγοι για να φορέσετε... ποδιά και σκούφο χωρίς ενοχές!

Μια ευκαιρία για να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό για σας και τους αγαπημένους σας !

1.      Μάθετε κάτι καινούριο
Δεκάδες τα hobbies με τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε στον ελεύθερό σας χρόνο. Η μαγειρική ένα από αυτά. Διασκεδάστε αποκτώντας παράλληλα καινούριες γνώσεις!

2.      Αναπτύξτε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας
Όπως με κάθε τι που φτιάχνετε μόνοι σας έτσι και μαγειρεύοντας μπαίνουν σε εγρήγορση μυαλό και σώμα. Ακολουθείστε τα βήματα μια συνταγής αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, πειραματιστείτε . προσθέστε υλικά , στολίστε τα πιάτα σας. Χαρείτε!

3.      Νιώστε τη χαρά τη δημιουργίας
Το πρώτο … σας κέικ, γιουβέτσι ή ό,τι άλλο βγήκε από το φούρνο. Έχετε μόλις δημιουργήσει ένα «έργο τέχνης». Νιώστε περήφανοι γι’ αυτό που δημιουργήσει και γευτείτε τα αποτελέσματα … άμεσα.

4.      Εκτονωθείτε
Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό με αποτελέσματα άμεσα ορατά. Επιτυχή η μη δεν έχει σημασία, η προσπάθεια μετράει!

5.      Θέστε σε λειτουργία όλες τις αισθήσεις σας
Μυρίστε τα αρώματα των μπαχαρικών, των φαγητών που σιγοψήνονται. Ακούστε το φαγητό που τσιγαρίζεται, το νερό που κοχλάζει! Αγγίξτε το υλικά σας – νιώστε την πρώτη ύλη! Θαυμάστε –δείτε- το φαγητό που μόλις φτιάξατε. Γευτείτε τα αποτελέσματα του κόπου σας!

6.      Φάτε σωστά και υγιεινά
Επιλέξτε εσείς τις πρώτες ύλες , μαγειρέψτε χωρίς περιττά  λίπη και βελτιωτικά γεύσης και υιοθετήστε έτσι ένα πιο υγιεινό διαιτολόγιο.

7.      Κερδίστε χρήματα
Μαγειρεύοντας μειώνετε σημαντικά τις φορές που παραγγέλνετε delivery – κάνοντας έτσι καλό και στην υγεία και στην τσέπη σας.

8.      Προσφέρετε στους γύρω σας
Φαγητό φτιαγμένο από τα χεράκια σας, με τον κόπο και την αγάπη σας. Προσφέρετε το στους φίλους σας και χαρείτε μαζί τους.

9.      Βάλτε τη βάση για μια επιτυχημένη κοινωνική εκδήλωση
Καλή διάθεση, καλή παρέα, αστεία, κέφι, χιούμορ και ένας νόστιμος μπουφές με πολλές διαφορετικές – γλυκές και αρμυρές – γεύσεις είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας ενός party.

10.    Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι
… μύθος ή αλήθεια;;; Ένας τρόπος να δείξει κανείς τις ικανότητές του και τη φροντίδα του σε ένα (πιθανό) σύντροφο. Μαγειρέψτε για τον/την σύντροφό σας και απολαύστε μαζί νόστιμες λιχουδιές!

...καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

fe-mail

Σας ενδιαφέρουν κι' αυτά...