Νηστίσιμος χαλβάς φαρσάλων, μετράμε με ποτήρια!
Η συνταγή είναι ιδανική για περιόδους νηστείας, αλλά και για κάθε στιγμή που θέλουμε ένα γλυκό πιο απλό, πιο αγνό και γεμάτο αναμνήσεις. Θα μοιραστώ μαζί σας μικρά μυστικά για να μην σας «κόψει» ο χαλβάς, να πήξει σωστά και να βγει όπως πρέπει, ακόμα κι αν τον δοκιμάζετε για πρώτη φορά.
Αν αγαπάτε τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, τις εύκολες εκτελέσεις και τις συνταγές που πάνε σίγουρα, αυτό το βίντεο είναι για εσάς.
✔ Υλικά
● 4 ποτήρια ζάχαρη - 800 γραμμάρια
● 7 ποτήρια νερό - 1400 ml
● 1/2 ποτήρι λάδι -110 ml
● 3 ποτήρια νισεστέ - 330 γραμμ.
● 1-2 βανίλιες
✔ Για την καραμέλα
● 1 ποτήρι ζάχαρη - 200 γραμμάρια
✔ Ακόμα
● 200 γραμμάρια αμύγδαλα ωμά
● 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη
====================================================
Μετράμε όλα τα υλικά μας με ποτήρι χωριτικότητας σε υγρά 220 ml
Υπολογίζουμε πάντα 1 δάχτυλο (-) μείον από το χείλος του ποτηριού
====================================================
Αν αγαπάτε τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, τις εύκολες εκτελέσεις και τις συνταγές που πάνε σίγουρα, αυτό το βίντεο είναι για εσάς.
✔ Υλικά
● 4 ποτήρια ζάχαρη - 800 γραμμάρια
● 7 ποτήρια νερό - 1400 ml
● 1/2 ποτήρι λάδι -110 ml
● 3 ποτήρια νισεστέ - 330 γραμμ.
● 1-2 βανίλιες
✔ Για την καραμέλα
● 1 ποτήρι ζάχαρη - 200 γραμμάρια
✔ Ακόμα
● 200 γραμμάρια αμύγδαλα ωμά
● 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη
====================================================
Μετράμε όλα τα υλικά μας με ποτήρι χωριτικότητας σε υγρά 220 ml
Υπολογίζουμε πάντα 1 δάχτυλο (-) μείον από το χείλος του ποτηριού
====================================================
AspasRecipes


Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.