Ποιο ζώδιο θα βγάλει τη χειρότερη πλευρά του εαυτού σου;

0
Σχέσεις σε κόντρα ή αλλιώς στα μαχαίρια!

Ποιο ζώδιο θα βγάλει τη χειρότερη πλευρά του εαυτού σου; Με κάποιους ανθρώπους μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Η τοξικότητα μοιάζει σαν χημική αντίδραση από εύφλεκτα υλικά που ενεργοποιείται χωρίς ιδιαίτερη τριβή! Διάβασε παρακάτω και θυμήσου… τραυματικές στιγμές, εκτός κι αν δεν έχεις χιούμορ…



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Σκορπιός αναμένεται να σου βγάλει το λάδι, Κριέ μου! Παραείσαι ευθύς για να συνεννοηθείτε. Είναι κι ο ίδιος ειλικρινής και ντόμπρος, αλλά δεν έχει την τόσο άμεση ανταπόκριση που έχεις εσύ. ‘Ζυγίζει’ τα συναισθήματά του πριν τα εκφράσει, ενώ εσύ είσαι ανοικτό βιβλίο. Έτσι, αισθάνεσαι ότι είσαι ο μόνος που προσπαθεί να βρει μία λύση, όσο η άλλη πλευρά ‘κρύβεται’. Παράλληλα, είσαι άτομο που εμπιστεύεται πιο εύκολα τους άλλους, ακριβώς επειδή πιστεύεις τόσο πολύ στον εαυτό σου. Η καχυποψία του Σκορπιού, κάποια στιγμή, φτάνει να σε προσβάλλει.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ταύρε, σίγουρα κατά τη διάρκεια της ζωής σου θα είχες τουλάχιστον έναν Τοξότη να σε ‘τρέχει’ παρά τη θέλησή σου. Είσαι σταθερός άνθρωπος και σου τη δίνει στα νεύρα το γεγονός πως ο Τοξότης αλλάζει γνώμες σαν τα πουκάμισα. Του αρέσει να βρίσκεται την μία εδώ, την άλλη εκεί… Όμως σε κουράζει αυτό το ‘πέρα – δώθε’. Σε κάνει να πεισμώνεις ακόμη περισσότερο, προκειμένου να τον κάνεις να σταθεροποιηθεί στις απόψεις και υποσχέσεις του. Μαζί, θυμώνεις όταν ‘ξεχνάει’ αυτά που υπόσχεται.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ως Δίδυμος, έχεις γερά νεύρα και μπορείς να τα πας καλά με όλους. Μόνο ένας Αιγόκερως μπορεί να σε φέρει εκτός ορίων! Η σοβαρότητά του οδεύει προς τα όρια της… δυσκοιλιότητας (με συγχωρείτε για την έκφραση). Μάλιστα, τα λόγια του τα μετράει προσεκτικά και περιμένει και οι υπόλοιποι γύρω του να μην μακρηγορούν. Εσύ, έχεις την ανάγκη από λεκτική επικοινωνία και παρατηρείς ότι συχνά σε ‘κόβει’ στο καλύτερο. Αν θυμώνεις γι’ αυτό, εγώ είμαι μαζί σου!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Καρκίνε μου, σαν το σπίτι μας πουθενά, το κατανοώ, αλλά ένας Τοξότης θεωρεί πως ‘όπου γη και πατρίς’. Έτσι, αναγκάζεσαι, για να τον έχεις χαρούμενο, να είσαι μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι… μα και το αρκουδάκι σου! Σε ωθεί να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου πολλές φορές, στοιχείο που σε δυσαρεστεί. Μακροπρόθεσμα, όμως, θα τον ευχαριστήσεις, αφού θα δεις μαζί του τον κόσμο από μία διαφορετική οπτική γωνία και θα καταφέρεις πολλά, αλλάζοντας κάποιες από τις συνήθειές σου.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Λέοντά μου, ένας Υδροχόος σίγουρα ξέρει πώς να σε κάνει να τα παίρνεις στο κρανίο! Κακά τα ψέματα, είστε τόσο ίδιοι, μα τόσο διαφορετικοί. Ο ένας βλέπει τα ελαττώματά του στον άλλον σε διαφορετική μορφή, οπότε σου προκαλεί την ίδια δυσαρέσκεια που του προκαλείς κι εσύ. Θέλετε και οι δύο προσοχή κι αποδοχή, όμως με διαφορετικό τρόπο. Νιώθεις ότι πολλές φορές φθονεί την λάμψη σου και θέλει να την ‘κλέψει’ μέσα από το ‘προχωρημένο’ μυαλό που ‘πουλάει’ στους άλλους. Έλα τώρα, πες την αλήθεια… Κράζεις, θαυμάζεις!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Παρθένε, η πικρή αλήθεια είναι πως ο Κριός σε συμπληρώνει, αλλά εσύ για κάποιο λόγο δεν θέλεις να συμπληρωθείς… Δίνεις τόση σημασία στην λεπτομέρεια και θέλεις να τα κάνεις όλα τέλεια και προσεκτικά, αποφεύγοντας να πάρεις πρωτοβουλίες. Αντίθετα, ο Κριός εκπροσωπεί το άλλο άκρο για εσένα. Είναι τόσο αυθόρμητος, απερίσκεπτος, βιαστικός, μα και τόσο σίγουρος για τις δυνατότητές του! Μα πώς το κάνει; Τα παίρνεις στο κρανίο με την απερισκεψία του, ιδίως όταν τρώει τα λεφτά του την ίδια ημέρα που πληρώνεται, ζητώντας από εσένα δανεικά για να έχει να φάει την επόμενη ημέρα.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ζυγέ, το άλλο ‘παιδί της Αφροδίτης’, ο Ταύρος, αποτελεί μία σχέση αγάπης και μίσους για εσένα. Θέλεις την ηρεμία σου όταν παίρνεις αποφάσεις. Έχεις την ανάγκη ενός περιθωρίου 9 μηνών, ώστε να αλλάξεις γνώμη σαν άνθρωπος για μία απόφαση που πρέπει να ανακοινώσεις αύριο. Ε, σιγά πια, Ταύρε, πώς κάνεις έτσι; Ο Ταύρος θέλει σταθερότητα. Έχει ανάγκη να γνωρίζει αν αύριο θα πάτε για εκείνον τον καφέ που συζητούσατε χθες στο μαγαζί που ο ίδιος επέλεξε. Όσο για τις απόψεις του, είναι απίστευτο το πόσο αμετακίνητος είναι! Όλα εσύ θα τα κάνεις πια;



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Αγαπητέ Σκορπιέ, αν δεν σου την έχει δώσει στα νεύρα τουλάχιστον ένας Δίδυμος μέχρι σήμερα, εγώ θα πάω στο Δαφνί και θα σε περιμένω να έρθεις. Μιλάει ακατάπαυστα και περιμένει ανταπόκριση από εσένα! Πώς τολμάει να κάνει τόσο αδιάκριτες ερωτήσεις; Γιατί βιάζεται να μάθει τα πάντα για εσένα; Αφού ξέρουμε ότι δε θέλεις να μοιραστείς τίποτα, εκτός κι αν περάσουν 30 χρόνια συνεχών προσπαθειών και κερδίσει λίγη από την εμπιστοσύνη του. Σε κάνει καχύποπτο η εξωστρέφειά του και όλοι ξέρουμε πως το να είσαι καλός ακροατής, παρά συνομιλητής, είναι καλύτερο για να καταλάβεις τι ‘κρύβεται’ πίσω από τις προθέσεις του!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Μολονότι είσαι φοβερά θετικός κι ευέλικτος, αγαπητέ Τοξότη, ένας Καρκίνος έχει τη λύση για εσένα! Την ακατάπαυστη γκρίνια. Μήπως κι εσύ τον τσιγκλάς λιγάκι όμως με την αδιαφορία σου; Έχει ανάγκη από ρομαντισμό και συνεχή συναισθηματική επιβεβαίωση που εσύ του παρέχεις, ούτως ή άλλως, ξεκινώντας αυτές τις σούπερ ψαγμένες συζητήσεις για το πώς λειτουργεί ο κόσμος. Δυστυχώς, ο νοοτροπία σας είναι σαν την ημέρα με την νύχτα, με αποτέλεσμα να προσπαθεί συνεχώς να έρθει πιο κοντά σε εσένα, αλλά να καταφέρνει το αντίθετο!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Αιγόκερε, σε καταλαβαίνω απόλυτα που σου τη δίνει τόσο ένας Ζυγός! Δεν μπορεί να πάρει μία απόφαση και του είναι τόσο δύσκολο να οργανώσει την καθημερινότητά του, σε αντίθεση με εσένα. Μήπως, όμως, σε ενοχλεί που με τη ‘χρήση’ της γοητείας του έχει μεγαλύτερο και πιο υποστηρικτικό κύκλο από εσένα; Μήπως καταφέρνει αβίαστα όλα τα πράγματα για τα οποία εσύ κοπιάζεις; Η αλήθεια είναι πως έχεις ένα φοβερά πρακτικό μυαλό και σου την σπάει ο ‘ρομαντισμός’ του.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Μα τι ψώνιο αυτός ο Λέων βρε φίλε μου Υδροχόε; Πώς τολμά να νομίζει ότι η ζωή είναι μία θεατρική σκηνή, βάζοντας τον εαυτό του πρωταγωνιστή! Λερώνεται το ρούχο του κι αντί να πάει να το αλλάξει, φωνάζει ‘γκαρσόν λεκιάστηκα’; Εσύ θα έπρεπε να είσαι ο πρωταγωνιστής, που είσαι κι εξυπνότερος. Εσύ, κιόλας, έχεις στο μυαλό σου κι ένα σοβαρό έργο για την ανθρωπότητα, οπότε δεν μένει χρόνος για εγωισμούς… ή μήπως όχι; Μήπως σου θυμίζει κομμάτια του εαυτού σου, με τα οποία δεν έχεις συμφιλιωθεί;



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ιχθύ, ξέρω πολύ καλά ότι ακούς ‘Παρθένος’ και πληγώνεσαι. Εσύ αποδέχεσαι τους πάντες όπως είναι, αλλά εκείνος επιμένει να σε κάνει τέλειο! Λαμβάνεις από την μεριά του ακατάπαυστη κριτική, όσο κι αν προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά του. Είστε τα δύο ‘απέναντι’ ζώδια, οπότε να ξέρεις πως έχετε αρκετά κοινά, ακόμη κι αν αυτό σου κάθεται… στο λαιμό! Έχετε και οι δύο ανάγκη από αποδοχή και την επιθυμία να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Εσύ το κάνεις μέσα από την αυτοθυσία, εκείνος μέσα από την κινητοποίηση προς την τελειότητα (κριτική…).



oroskopos


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top