Γιατί τα ζώδια διψούν για καριέρα και επαγγελματική καταξίωση;

0
Ποιος είναι ο βαθύτερος λόγος για μία "δυνατή" καριέρα;

Γιατί κάνουν καριέρα τα ζώδια; Η έννοια της επιτυχίας είναι υποκειμενική για τον καθένα, ενώ το κίνητρο διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το εκάστοτε ζώδιο έχει διαφορετικά και μοναδικά χαρακτηριστικά. Φυσικό είναι, λοιπόν, να μην κινητοποιούνται για τους ίδιους λόγους, μιας και οι ανάγκες και προτεραιότητές τους δεν είναι πανομοιότυπες και στους 12!

Να τονιστεί πως τα παρακάτω στοιχεία μπορεί να μεταβληθούν βάση του προσωπικού ωροσκοπίου του καθενός. Επομένως, η παρακάτω περιγραφή που αφορά γιατί επιλέγει να κάνει καριέρα το κάθε ζώδιο αποτελεί έναν γενικό οδηγό. Διαβάζοντας αυτό το άρθρο μπορείς να καταλάβεις περισσότερα για τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου, αλλά και τον τρόπο που θα μπορούσες να κινητοποιήσεις έναν συνάδελφό σου!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ως Κριός, είσαι το πρώτο ζώδιο από τα 12 κι εκφράζεις το σύμβολο των ξεκινημάτων, της πρωτοπορίας, της πρωτοτυπίας και των ξεκινημάτων. Πολλές φορές δε διστάζεις να αναλάβεις ρίσκο και διακρίνεσαι από ατελείωτο ενθουσιασμό και περιέργεια. Η αιτία που σε ωθεί να ανέλθεις επαγγελματικά είναι ο ενθουσιασμός σου να δοκιμάζεις τις δυνατότητες και τα όριά σου. Μάλιστα, πιστεύεις τόσο πολύ στον εαυτό σου, που εκλαμβάνεις ως παιχνιδάκι τον ανταγωνισμό που παρατηρείται στην αγορά εργασίας, παρόλο που η πλειοψηφία τον θεωρεί ‘σκληρό’!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ταύρε, είσαι το ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη και το στοιχείο σου είναι της γης. Η σταθερή σου ιδιότητα σου χαρίζει αστείρευτη αντοχή, επιμονή και υπομονή, ενώ τα κόμπλεξ ανεπάρκειας αποτελούν άγνωστη έννοια για εσένα. Αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως είναι κι επιμένεις όσο κανένας άλλος σε αυτό που αγαπάς, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες ή αποδοκιμασίες. Η ικανότητά σου για αργά και σταθερά βήματα σου εξασφαλίζει αργή και σταθερή άνοδο, ενώ ο λόγος που συνήθως κάνεις καριέρα είναι η ανάγκη σου για υλική ασφάλεια και η αγάπη για το αντικείμενο εργασίας σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Δίδυμε είσαι ο πιο επικοινωνιακός του ζωδιακού, όπως όλοι ξέρουμε! Ο λόγος που κάνεις καριέρα συχνά είναι ο συνδυασμός της αγάπης σου για εξέλιξη, πειραματισμό, μάθηση αλλά και κοινωνικοποίηση! Μπορεί να λένε πως στην κορυφή είναι μοναχικά, αλλά αυτό για εσένα σπανίως ισχύει, όσο κι αν επιτύχεις! Τα πολύπλευρα ενδιαφέροντά σου και ο πολύπλοκος χαρακτήρας σου κερδίζουν πελάτες και συνεργάτες, κάνοντάς σε αγαπητό προς την πλειοψηφία. Έτσι, αργά ή γρήγορα φτιάχνεις συμμαχίες και κερδίζεις την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων που συντελούν θετικά στην επαγγελματική σου επιτυχία.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Καρκίνε, το πείσμα, το ένστικτο και ο ψυχικός σου κόσμος είναι αξιοθαύμαστα! Αντιλαμβάνεσαι τέλεια την έννοια της αγάπης και κάνεις τα πάντα γι’ αυτήν. Η αγάπη, λοιπόν, είναι ο λόγος που επιτυγχάνεις στην καριέρα σου! Είτε αφορά την αγάπη για την οικογένειά σου που αποτελεί το κίνητρο απόκτησης υλικής ασφάλειας για να τους παρέχεις ο,τι χρειάζονται, είτε είναι αγάπη προς το αντικείμενο εργασίας σου, εσύ θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Πολύ συχνά, μάλιστα, το συναισθηματικό δέσιμο προς τους συναδέλφους σου, σε κινητοποιεί να αναδείξεις τα ταλέντα και ικανότητες στο έπακρο, ξεπερνώντας καθημερινά τον εαυτό σου.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Φίλε Λέοντα, λατρεύεις την αναγνώριση, το σεβασμό, το θαυμασμό και την αγάπη των άλλων. Αυτά είναι τα πιο δυνατά κίνητρα για τη δική σου επιτυχία. Ο λόγος που κάνεις καριέρα είναι η επιθυμία σου για το θαυμασμό των γύρω σου, ενώ ο τρόπος που το επιτυγχάνεις είναι ασυνήθιστα δημιουργικός. Πιστεύεις στον εαυτό σου και ως ζώδιο της φωτιάς έχεις την απαραίτητη τόλμη για να αναλάβεις όποιο ρίσκο πρέπει ώστε να προβληθείς κι απογειωθείς. Μαζί, η σταθερή σου ιδιότητα δεν σου επιτρέπει να υπερβάλλεις, κρατώντας τα προσχήματα και την φήμη σου ασφαλή.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Αγαπητέ Παρθένε, είσαι ο μετριόφρων του ζωδιακού, παρ’ όλα αυτά επιτυγχάνεις πάντα στα επαγγελματικά σου. Διαθέτεις το ‘πακέτο’ ευελιξίας, εργατικότητας, ευστροφίας και ικανότητας επίλυσης ακόμη και των πιο δύσκολων προβλημάτων. Ο λόγος που κάνεις καριέρα είναι η κρυφή ανάγκη σου για αποδοχή κι αναγνώριση από τους άλλους, μαζί με το ενδιαφέρον σου για προσωπική εξέλιξη. Όταν επιτυγχάνεις κοινωνικά, αισθάνεσαι πως συνεισφέρεις στον κόσμο με το έργο σου. Έτσι, συμβάλλεις στην βελτίωση του κόσμου και σε πλημυρίζει το αίσθημα της πληρότητας. Δεν σταματάς ποτέ να εξελίσσεσαι, αλλά θυμήσου να επιβραβεύεις τον εαυτό σου για κάθε του προσπάθεια.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ζυγέ, είσαι ένας απίστευτα γοητευτικός διπλωμάτης! Έχεις κι εσύ μία δυνατή ανάγκη για αναγνώριση και δημιουργία, μιας και ο Κρόνος θεωρείται συγκυβερνήτης του ζωδίου σου. Η Αφροδίτη που σε κυβερνά, σου προσφέρει τα απαραίτητα ταλέντα και μπορείς αβίαστα να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να διαπρέψεις, ακόμη κι αν το αντικείμενο εργασίας σου είναι κάτι που σου επιβλήθηκε από την οικογένεια. Μέσα από την επιτυχία, αισθάνεσαι αρεστός, γεγονός που σε κινητοποιεί να γίνεις ο καλύτερος του είδους σου. Ξέρεις ακριβώς τον τρόπο που πρέπει να μιλήσεις στον καθένα κι έτσι γίνεσαι εύκολα δημοφιλής εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Αγαπημένε Σκορπιέ, θεωρείσαι άνετα ο ‘ντετέκτιβ’ του ζωδιακού! Η αιτία που συχνά τα καταφέρνεις περίφημα στην καριέρα σου είναι η δίψα σου για μάθηση εις βάθος και η διαλεύκανση πολλών αμφιλεγόμενων πληροφοριών. Με τον τρόπο αυτό γίνεσαι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος γνώστης του αντικειμένου επιλογής σου. Μαζί, η κατανόηση του πώς ‘κινούνται’ όλα γύρω σου, σε βοηθούν να εκτιμήσεις σωστά τις μελλοντικές σου κινήσεις. Ως αποτέλεσμα, βρίσκεσαι συχνά ‘ένα βήμα μπροστά’ από τον ανταγωνισμό. Τα συγκεκριμένα ταλέντα σου προσφέρουν το λεγόμενο ‘ανταγωνιστικό πλεονέκτημα’, όπως ορίζεται κι από των κλάδο των χρηματοοικονομικών επιστημών.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Τοξότη μου, η φιλομάθεια συνδυαστικά με την ανάγκη σου για επέκταση κι εξέλιξη πάνω σε οτιδήποτε καταπιάνεσαι είναι αξιοθαύμαστη! Αυτοί είναι και οι λόγοι που καταλήγεις να επιτυγχάνεις στην καριέρα σου. Αντιπαθείς τη στασιμότητα, συνεπώς κάνεις τα πάντα για να εξελιχθείς με οποιονδήποτε τρόπο είναι εφικτός για εσένα. Έτσι, αργά ή γρήγορα, η εξέλιξη σε βρίσκει, αλλά δεν σταματά ποτέ! Πειραματίζεσαι με γνώσεις και μεθόδους που σε κάνουν πιο παραγωγικό, κοινωνικοποιείσαι και γνωρίζεις ανθρώπους ‘κλειδιά’ για την επιτυχία σου. Οι συνεχείς αλλαγές σε εξιτάρουν. Συνάμα, διαθέτεις πολλή αισιοδοξία κι ελκύεις θετικές καταστάσεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Συχνά χαρακτηρίζεσαι ως ο φιλόδοξος του ζωδιακού κύκλου, αγαπητέ Αιγόκερε και πιθανότατα να συμφωνείς κι εσύ με αυτό. Τι κρύβεται, άραγε, πίσω από τη δίψα σου για μία δυνατή καριέρα; Εκτιμάται πως πρόκειται για έναν συνδυασμό της ανάγκης σου για αναγνώριση και εξασφάλιση υλικών αγαθών με τίμιο τρόπο. Έτσι, επενδύεις πολύ χρόνο, κόπο κι ενέργεια για να γίνεις ο καλύτερος, άρα κι αναντικατάστατος στη δουλειά σου. Η επιμονή σου, οι απίστευτες αντοχές σου και η πνευματική σου ωριμότητα σε κινητοποιούν να κάνεις σταθερά, έξυπνα και δυναμικά βήματα που αργά ή γρήγορα σου χαρίζουν την επιτυχία.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Υδροχόε, είσαι ο ανοιχτόμυαλος του ζωδιακού και το μυαλό σου στροφάρει όσο κανένα άλλο! Η εξυπνάδα σου είναι το εργαλείο παραγωγικότητας, πρωτοτυπίας κι επιτυχίας στην καριέρα σου. Ο λόγος, βέβαια, για τον οποίο επιλέγεις να επιτύχεις στα εργασιακά είναι η δίψα σου για προσφορά, βελτίωση, μάθηση και εξέλιξη. Έτσι, προσπαθείς συνεχώς να σκέφτεσαι τι ανάγκες υπάρχουν γύρω σου κι επινοείς τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να τις καλύψεις με πρωτοποριακό και δημιουργικό τρόπο. Είναι αδιάφορο το αν εργάζεσαι ως υπάλληλος ή έχεις τη δική σου επιχείρηση. Η νοοτροπία σου αγαπά και υποστηρίζει την συνεχή άνοδο.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ιχθύ, μπορεί να μη φημίζεσαι για τη φιλοδοξία σου, αλλά δεν είναι καθόλου λίγες οι φορές που οι αντιπρόσωποι του συγκεκριμένου ζωδίου καταφέρνουν πολλά στην καριέρα τους! Ο λόγος είναι ένας συνδυασμός της ανάγκης σου για αυτοέκφραση μέσα από τη δουλειά σου και η απίστευτη ικανότητά σου να εναρμονίζεσαι με τις ανάγκες του περιβάλλοντός σου. Διαισθάνεσαι τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων, είτε είναι συνάδελφοι, είτε εν δυνάμει πελάτες σου. Η δημιουργικότητα και δυνατότητά σου να συντονίζεσαι με τις ‘συχνότητες’ των άλλων είναι τα πιο αποτελεσματικά μέσα που σε κάνουν δημοφιλή επαγγελματία σε ο,τι επιλέγεις να κάνεις.



oroskopos


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top