Μαλλιά και ζώδια

0
ο πρωταγωνιστής της ομορφιάς μας.

Πολλά μυστικά ομορφιάς κυκλοφορούν απο στόμα σε στόμα,ποιο όμως ταιριάζει σε εσένα ανάλογα με το ζώδιο σου;

Τα μαλλιά μας είναι ο πρωταγωνιστής της ομορφιάς μας,εκφράζουν την ταυτότητα μας, την διάθεση μας ακόμα και την ψυχή μας. Μια ψαλιδιά η ένα χρωματάκι μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση μας, να μας ανεβάσει η ακόμα και να μας ρίξει ψυχολογικά.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις οπου οι γυναίκες ανάλογα με την διάθεση τους μπορούν να κάνουν ακόμα και ριζικές αλλαγές στα μαλλιά τους. Βρείτε τι ταιριάζει σε εσάς κ κάντε σήμερα κιόλας την ανανέωση σας.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Η γυναίκα Κριός είναι μία δυναμική γυναίκα που θέλει πάντα να ξεχωρίζει. Είναι πάντα βιαστική γι αυτό και θέλει η περιποίηση και η φροντίδα των μαλλιών της να μην της τρώει πολυ χρονο. Συνήθως τα χρώματα που τις διακρίνουν είναι τα έντονα,κυρίως το κόκκινο και τα κουρέματα τους είναι μέχρι τον ώμο. Πως γίνεται ένα τέτοιο ατιμέλητο κεφάλι να δείχνει τόσο περιποιημένο;



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Οι Ταύροι έχοντας την εύνοια της αφροδίτης είναι πάντα όμορφοι και περιποιημένοι και επιθυμούν με κάθε τρόπο την πολυτέλεια. Είναι πάντα εντυπωσιακοί αλλά χωρίς ακρότητες. Ποτέ δεν θα δεις ταυρίνα με ακριβό χτένισμα αλλά είναι ικανή να μείνει ολη μέρα σε έναν καθρέφτη για να κολλήσει μία τρίχα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Άτομα με πολλαπλή προσωπικότητα την μία μέρα μπορεί να τους δείς με μακρυά μαλλιά και την άλλη με κοντά. Τολμούν να κάνουν ακραίες αλλαγές και πειραματίζονται στα χρώματα ανάλογα με την διάθεση τους. Κυμαίνονται συνήθως σε ανοιχτά χρώματα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Τα παιδιά της σελήνης είναι πάντα συντηρητικοί μεν θηλυκοί δε. Ωστόσο αγαπούν πολύ το σπίτι και την οικογένεια και αυτό τους κάνει να εχουν περισσότερο συντηρητικό χαρακτήρα κ στα κουρέματα τους επιλέγουν κυρίως ένα κοντό καρέ. Αν όμως πέσουν στα πατώματα δεν θα διστάσουν να κάνουν ένα εντελώς πρωτοποριακό και έντονο λουκ.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ένα Λιοντάρι θα το καταλάβεις από την πλούσια χαίτη του και αυτό γιατί το κέντρο του σύμπαντός τους είναι τα μαλλιά τους, μακριά πλούσια και λαμπερά. Μπορούν να κάνουν τα ποιο ακραία χτενίσματα. Με λίγα λόγια αν δεν υπήρχαν οι Λιονταρίνες δεν θα υπήρχαν και τα κομμωτήρια.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Το γήινο αυτό ζώδιο θεωρείτε από τα ποιο συντηριτηκά, δεν τους αρέσουν οι ακρότητες. Είναι τόσο οργανωτικοί και αποπνέουν μία έντονη φυσική ομορφιά. Τους αρέσει να φαίνονται όμορφοι όχι όμως με μεγάλη προσπάθεια γιατί το χτένισμα το θεωρούν περιττό. Είναι το μοναδικό ζώδιο το οποίο δεν σπαταλάει χρόνο και χρήμα στα κομμωτήρια και πραγματικά οι Παρθένοι σε αντίθεση με τα λιοντάρια αν υπήρχαν μόνο αυτοί δεν θα υπήρχαν τα κομμωτήρια.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Τα παιδιά της αφροδίτης. Το ζώδιο που φημίζεται για την καλαισθησία του και την ομορφιά του. Πάντα ξεχωριστές. Είναι λάτρεις των κομμωτηρίων αλλά και των αλλαγών ρισκάρουν σε αλλαγές αλλά φροντίζουν να δείχνουν πάντα κομψές και εκδηλωτικές. Οι πολλές κοινωνικές επαφές τις αναγκάζουν να μπαινοβγαίνουν στα κομμωτήρια.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Το μυστηριώδη αυτό ζώδιο θα είναι πάντα στην τρίχα. Προτιμούν τα νεανικά κουρέματα και χτενίσματα αλλά δεν είναι των εξτριμ αλλαγών. Τις καθορίζουν πιο πολύ τα σκούρα χρώματα.Έναν Σκορπιό όμως θα τον καταλάβεις από το ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Συνήθως τις γυναίκες που υπηρετούν αυτό το ζώδιο θα τις δεις να κυκλοφορούν με μια αλογοουρά. Θέλουν να νοιώθουν άνετα και έχουν περισσότερο αθλητικό στυλ. Είναι τόσο πολυάσχολες που δεν τους περισευει χρόνος να ασχοληθούν με την χαίτη τους,όσο ποιο γρήγορα ειναι έτοιμες τόσο ποιο γρήγορα θα βγουν να εξαιρευνήσουν τον κόσμο. Απο την αλλη όμως αν τις πιάσει ο ναρκισμός τους είναι ικανές να αδειάσουν το πορτοφόλι τους στα κομμωτήρια,είναι ή του ύψους ή του βαθους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Πάντα καλοχτενισμένη. Δεν πειραματίζεται εύκολα είναι φιλόδοξη δυναμική γυναίκα που έχει ακριβά γούστα. Πάντα θέλει να φαίνεται ότι είναι σοβαρή προσωπικότητα αλλά έχει και φοβερή αδυναμία στα μαλλιά της. Ξέρουν πάντα τι είναι αυτό που θέλουν και θέλουν να φαίνονται πάντα περιποιημένες και δυναμικές.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο ποιο εκεντρικός χαρακτήρας ξέρουν πως να τραβούν τα βλέμματα και δεν περιορίζονται ποτέ σε όρια και καταστάσεις. Τα κάνει όλα και έχει την ικανότητα να τα υποστηρίζει. Μπλε κόκκινες κίτρινες πορτοκαλί ανταύγιες και ένα ουράνιο τόξο μπόρει να δείτε πάνω στο κεφάλι ενός υδροχόου και φυσικά θα του πηγαίνουν.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Τέλος οι ιχθύς δεν έχουν ποτέ πολύ χρόνο να ασχοληθούν με τα μαλλιά τους, αν είχαν θα σπαταλούσαν ώρες μπροστά στον καθρέφτη, άρα ο καθρέφτης έχει σωθεί λόγω των πολλών υποχρεώσεων. Οι γυναίκες Ιχθύς που κάνουν μια βουρτσιά και βγαίνουν δεν έχουν χρόνο για τα κομμωτήρια γι αυτό και προτιμουν εύκολα χρώματα και χτενίσματα.



planettarot.gr

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top