Πώς κρύβει κάθε ζώδιο την καψούρα του;

0
ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει κρύβει την καψούρα του για σένα!

Πώς κρύβει κάθε ζώδιο την καψούρα του; Βέβαια το ερώτημα που προκύπτει είναι ‘γιατί’ να το κάνει; Πολλές φορές υπάρχει στην μέση ο εγωισμός, ο φόβος της απόρριψης ή άλλες συνθήκες που μας αποτρέπουν από το να εκφραστούμε ελεύθερα. Πώς μπορείς, λοιπόν, να αποκρυπτογραφήσεις τα κρυφά ερωτικά σημάδια του εκάστοτε ζωδίου; Διάβασε παρακάτω και θα δεις.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός μπορεί γενικώς να θεωρείται παθιασμένος εραστής, όμως καταφέρνει να κρύβει τα σημάδια της καψούρας του, πολύ συχνά, πίσω από την αυτοπεποίθησή του. Μπορεί εσκεμμένα να δίνει την εικόνα του απόμακρου ή απαθούς, αλλά ο κρυμμένος έρωτάς του αποκαλύπτεται μέσα από τις αποφασιστικές κινήσεις του. Ουσιαστικά αν σου δώσει σημάδια ενθουσιασμού ή αν κάνει χρόνο μέσα στην ημέρα για να επικοινωνήσει μαζί σου, μάλλον έχεις κατακτήσει την καρδιά του.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος κατατάσσεται στους αισθησιακούς εραστές. Αν επιλέξει να αποκρύψει την καψούρα του, θα το κάνει μέσω της ψυχραιμίας του. Ακόμη κι αν φαίνεται απροσπέλαστος και απόμακρος, ο κρυμμένος έρωτάς του δύναται να αποκαλυφθεί μέσα από λίγες, μα γενναιόδωρες πράξεις και τον αφοσιωμένο τρόπο που φροντίζει το πρόσωπο που αγαπά. Επεξηγηματικά, θα βγει ‘έξω απ’ τα νερά του’ για εσένα!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Οι Δίδυμοι, γνωρίζουμε όλοι πως χαρακτηρίζονται ως έξυπνοι και ευέξαπτοι εραστές. Όταν κρύβουν την καψούρα, επιλέγουν να το κάνουν χρησιμοποιώντας το χιούμορ και τον κοινωνικό τους χαρακτήρα. Μπορεί να φαίνονται απερίσκεπτοι και απόμακροι, εφόσον επιλέξουν να προβάλλουν την κοινωνικότητά τους προκειμένου να μην προδοθεί ο έρωτάς τους. Από την άλλη, μιλούν τόσο πολύ, που μπορείς να καταλάβεις πάρα πολλά μέσα από τις συζητήσεις τους.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος, ως ένα ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο, πολλές φορές κρύβει την καψούρα του μέχρι να νιώσει ασφάλεια μαζί σου. Μπορεί να φαίνεται διστακτικός και απρόσιτος, αρχικά. Ο προστατευτικός του χαρακτήρας θα προδώσει τα έντονα συναισθήματα που έχει για εσένα. Ρωτάει πώς είσαι; Σε προστατεύει; Σε ‘φροντίζει’ με τον τρόπο του; Όλα αυτά είναι θετικά σημάδια.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων είναι από τους πιο παθιασμένους εραστές του ζωδιακού, αλλά μόλις αποφασίσει να κρύψει την καψούρα του, θα γίνει πιο κοινωνικός από ποτέ. Πίσω από την αυτοπεποίθηση και τον εκθαμβωτικό του χαρακτήρα θα θάψει τα αισθήματά του για εσένα. Μπορεί να φαίνεται απαιτητικός και εγωιστής, αλλά ο κρυμμένος έρωτάς του αποκαλύπτεται μέσα από τη γενναιοδωρία και την προσοχή που αποδίδει στον αγαπημένο του.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Το ζώδιο της Παρθένου είναι τρομερά διακριτικό ως προς την έκφραση του έρωτα, γεγονός που του επιτρέπει να τον κρύβει άριστα! Γίνεται ψυχρός, αποφεύγει να σου μιλάει ή να συναναστρέφεται συχνά μαζί σου. Με μία λέξη, γίνεται ‘παγοκολώνα’. Από την άλλη, μπορείς εύκολα να καταλάβεις αν έχει αισθήματα, αν ρωτάει αν είσαι καλά ή αν φροντίζει για κάποια πρακτικά θέματα για εσένα, χωρίς να το ρωτήσεις.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός είναι ιδιαίτερα διακριτικός με τα συναισθήματά του, ούτως ή άλλως. Φαντάσου να αποφασίσει να κρατήσει και τον έρωτά του κρυφό! Κρύβει την καψούρα του πίσω από την ισορροπημένη και δίκαιη του φύση. Γίνεται λίγο παραπάνω αναποφάσιστος και αποφεύγει την έκφραση των αισθημάτων του. Πάντως, ο κρυμμένος έρωτάς του μπορεί να προδοθεί μέσα από την αφοσίωση του χρόνου του σε εσένα, ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός, όπως όλοι ξέρουμε, είναι ένας παθιασμένος και μυστηριώδης εραστής. Αν αποφασίσει να κρύψει την καψούρα του, δύσκολα θα το καταλάβεις από την συμπεριφορά του. Είναι αρκετά μυστικοπαθής. Μπορεί να φαίνεται απόμακρος και μυστηριώδης, όμως ο κρυμμένος έρωτάς του προδίδεται μέσα από μικρές ενδείξεις ζήλιας ή ακόμη κι από τον τρόπο που σε κοιτάζει.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης κατέχει ελεύθερο κι ανεξάρτητο πνεύμα. Όπως κάθε άλλο ζώδιο της φωτιάς, έτσι κι ο ίδιος κρύβει την καψούρα του πίσω από την σιγουριά κι ανεξαρτησία του. Πολλές φορές φαίνεται απροσπέλαστος και απερίσκεπτος, όμως ο κρυμμένος έρωτάς του αποκαλύπτεται μέσα από την ανάγκη του να επικοινωνήσει για την καθημερινότητά του, καθώς και να μοιραστεί την ιδεολογία του μαζί σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως είναι από τους πλέον φιλόδοξους εραστές που θάβει την καψούρα του πίσω από την πρακτικότητα και την επιδίωξη των στόχων του. Ο κρυμμένος έρωτάς του αποκαλύπτεται όταν παραδέχεται πως θα ήθελε να είσαι μέρος της μελλοντικής καθημερινότητάς του. Ακόμη κι αν βλέπεις έναν άνθρωπο απόμακρο που δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, θα προσπαθήσει μέσα στην ημέρα να μάθει τα νέα σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος, ως ένας ευφυής και προοδευτικός εραστής, μπορεί και κρύβει την καψούρα του πίσω από την ανεξαρτησία και την ανθρωπιστική του φύση. Ο θαμμένος έρωτάς του αποκαλύπτεται μέσα από διακριτικές ή ακόμη και χιουμοριστικές στιγμές ζήλιας. Μαζί, πολύ πιθανό είναι να επιλέξει να σε προστατεύσει από δυσκολίες της καθημερινότητας που γνωρίζει ότι αντιμετωπίζεις, ανεξάρτητα από το αν εσύ του το ζήτησες!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Ιχθύες είναι αρκετά ευαίσθητοι και ονειροπόλοι εραστές που κρύβουν την καψούρα τους ονειροπολώντας. Είναι από τους ανθρώπους που θα κόψουν κάθε επικοινωνία μαζί σου και θα είναι χαρούμενοι μόνο με τη σκέψη σου. Η αφοσίωσή τους στην αγάπη φαίνεται όταν θυσιάζουν μέρος την καθημερινότητας, των επιθυμιών ή ακόμη και της γενικότερης ιδεολογίας τους για να ευχαριστήσουν εσένα, με οποιονδήποτε τρόπο.



oroskopos


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top