Η τύχη για τα 12 ζώδια

0
και πόσο σημαντική είναι για την ζωή τους!

Ρωτήσαμε τα 12 ζώδια να μας πουν τι είναι για αυτά η τύχη και κατά πόσο σημαντική είναι για την ζωή τους! Οι απαντήσεις τους μας ξάφνιασαν και τις μοιραζόμαστε μαζί σας, λέγοντας ότι σε ένα γενικότερο πλαίσιο τα πιο τυχερά ζώδια είναι οι Τοξότες και οι Ιχθείς!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Η τύχη είναι για τους τολμηρούς, για αυτούς που είναι σε ετοιμότητα να αρπάξουν κάθε ευκαιρία και να πάρουν το ρίσκο τους … για τους υπόλοιπους καθίστε στον καναπέ και μιζεριάστε ότι η τύχη σας έχει ξεχασμένους!




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Η τύχη είναι να έχεις γεμάτο πορτοφόλι, να μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς άγχος, να έχεις και κάποια χρήματα στην άκρη για ώρα ανάγκης και να μην λείπει τίποτα από το σπίτι σου (και το ψυγείο σου)!




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Η τύχη είναι για τους έξυπνους, για αυτούς που βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει και δεν τα περιμένουν όλα έτοιμα! Αν δεν υπάρχει εξυπνάδα δεν υπάρχει και τύχη!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Η τύχη είναι κάτι που θα θελα να έχω αλλά δυστυχώς τα βαρίδια της ζωής δεν μου έχουν δώσει την ευκαιρία να σηκώσω κεφάλι και να πάρω ανάσα (μόνιμη η μουρμούρα του, του Καρκίνου για την τύχη του που την αναθεματίζει)!




ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Η τύχη είναι για αυτόν που την αξίζει, για αυτόν που έχει την αυτοπεποίθηση στέκεται γερά στα πόδια του και πιστεύει τζογάρει με την ζωή … Η τύχη θα σου χαμογελάσει αλλά και θα σε κοροϊδέψει!




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Η τύχη είναι αποτέλεσμα προσπάθεια και οργανωμένης εργασίας. Στην ζωή τίποτα δεν θα σου χαριστεί αν δεν το αξίζεις και αν δεν δουλέψεις για να το αποκτήσεις!




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Τύχη είναι να έχεις βρει τον άνθρωπο σου, να έχεις στο πλάι σου άτομα που σε αγαπούν, σε νοιάζονται, στηρίζονται πάνω σου αλλά και σε στηρίζουν … Τίποτα άλλο δεν είναι τύχη!




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Η τύχη είναι δυσεύρετη αλλά και απαραίτητη … Ο Σκορπιός είναι μαχητής, ξέρει ότι πρέπει να εργαστεί σκληρά για να ανοίξει η τύχη του, συνήθως δεν του χαρίζεται, την εκτιμά και την θεωρεί απαραίτητη!




ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Η τύχη για αυτούς που ρισκάρουν… Το Τοξότης με κυβερνήτη του τον Δία είναι τυχερός, γουρλής και δεν διστάζει να πάρει το ρίσκο του για να αρπάξει την ευκαιρία του, ξέρει ότι η τύχη άλλωστε πάντα θα του χαμογελάσει!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Η τύχη είναι υπερτιμημένη, αυτό που μετράει είναι η δουλειά! Ο Αιγόκερως δεν αφήνει ποτέ τίποτα στην τύχη και ακόμα όταν του προκύψει το «τυχερό» θα εργαστεί σκληρά για να το εδραιώσει!




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Η τύχη είναι κάτι που θα το κυνηγώ όσο ζω… Ο Υδροχόος είναι τολμηρός, απρόβλεπτος και παίρνει το ρίσκο του για να κυνηγήσει την τύχη του! Λατρεύει τα παιχνίδια της τύχης και ακόμα και όταν η τύχη τον εγκαταλείπει, δεν το βάζει κάτω!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Τύχη είναι να μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πράξη! Ο Ιχθύς δεν θέλει πολλά για να νιώσει τυχερός, του αρκεί μόνο να μπορεί να δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται και τις περισσότερες φορές έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας που τον βοηθά να στέκεται τυχερός από τις συνθήκες!





Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top