Σε έπιασε στα «πράσα»;

0
πώς θα αντιδράσει σύμφωνα με το ζώδιο του.

Σε έπιασε επ αυτοφώρο να ανταλλάσεις ερωτικά μηνύματα;

Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο να πιάνεις το ταίρι σου να ανταλλάσσει ερωτικά μηνύματα στο κινητό και βέβαια αυτό είναι ένας σοβαρός λόγος για να πάρεις την απόφαση του χωρισμού. Πριν όμως πεις στη σχέση σου ότι ξέρεις τι κάνει , σκέφτεσαι πως να τον εκδικηθείς γιατί είναι κάτι που δεν μπορείς να αποδεχτείς τόσο εύκολα.

Έτσι και παρά που η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, μπορεί και να μην περιμένεις και να περάσεις άμεσα στην αντεπίθεση . Αυτό βέβαια εξαρτάται κυρίως από το ζώδιο ή το ζώδιο του Άρη σου.

Διάβασε και ενημερώσου .. πως εκδικείσαι όταν αντιλαμβάνεσαι ερωτική απιστία...Ο Κριός δεν θα περιμένει να εκδικηθεί, περνάει άμεσα στην αντεπίθεση και χωρίζει άμεσα το ταίρι του. Δεν θέλει με τίποτα να είναι η δεύτερη επιλογή της σχέσης του.

Ο Ταύρος δεν θα το ξεχάσει ποτέ , μπορεί να περάσει στην αντεπίθεση, κάνει δηλαδή ακριβώς το ίδιο, αλλά δεν χωρίζει το ταίρι του. Αυτή θα είναι και η τιμωρία του.

Οι Δίδυμοι είναι πιο χαλαροί γύρω από την ερωτική απιστία και η εκδίκηση τους είναι η απάθεια που θα δείξουν , και θα επισημάνουν ότι αυτό δεν τους πειράζει (ίσως γιατί το κάνουν και οι ίδιοι).

Ο Καρκίνος θα εκδικηθεί με το να κάνει ρεζίλι το ταίρι του σε όλους τους κοινούς γνωστούς και φίλους και δεν θα ακούσει ούτε την συγνώμη. Για χρόνια θα μιλάει για αυτό που έπαθε.

Ο Λέων θα χρειαστεί χρόνο για να αποδεχτεί αυτό που του συμβαίνει, και μετά αμέσως θα περάσει στην αντεπίθεση. Θα εκδικηθεί με τον ίδιο τρόπο και ίσως αυτό του γίνει και συνήθεια. Δηλαδή να απατά χωρίς να νιώθει ενοχές.

Οι Παρθένοι εκδικούνται το ταίρι τους με περίεργο τρόπο. Περνάνε ώρες συνομιλώντας με το ταίρι τους , ρωτώντας τι έφταιξε και τελικά αυτό καταντάει πραγματικά κουραστικό . Δεν χωρίζουν όμως ούτε κάνουν αντίποινα.

Ο Ζυγός θα νιώσει περίεργα και θα θελήσει να κάνει τα ίδια , όχι για να εκδικηθεί το ταίρι του , αλλά για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του. Δύσκολα χωρίζει άμεσα.

Ο Σκορπιός θα εκδικηθεί το ταίρι του με τον ίδιο τρόπο και μάλιστα θα ομολογήσει την πράξη του γιατί θεωρεί ότι έτσι απονέμεται δικαιοσύνη. Επίσης ποτέ δεν ξεχνάει τι έγινε. Περιμένει και την κατάλληλη στιγμή για να δράσει.

Ο Τοξότης δεν είναι εκδικητικός τύπος και επειδή είναι φιλοσοφημένος, θα κάτσει να συζητήσει με το ταίρι του για να βρει λύσεις. Τελικά όμως θα αποχωρήσει σαν κύριος, γιατί θα έχει χάσει την εμπιστοσύνη στο ταίρι του.

Ο Αιγόκερως θα εκδικηθεί το ταίρι του και μάλιστα η εκδίκηση θα είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή και θα προσπαθήσει να αποξενώσει το ταίρι του από τον κοινό φιλικό τους κύκλο. Είναι απόλυτος.
Ο Υδροχόος θα εκδικηθεί το ταίρι του , όχι γιατί το θέλει , απλά γιατί θα είναι αδιάφορος για αυτό που συμβαίνει και αυτό θα πονάει περισσότερο. Δεν δέχεται απιστίες, προχωράει παρακάτω.

Οι Ιχθύες είναι άτομα που συγχωρούν και τους αρέσει να υιοθετούν το ρόλο του θύματος, και για αυτό αποδέχονται την κατάσταση μοιρολατρικά. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις, και τότε η εκδίκηση θα θυμίζει μόνο ταινία θρίλερ..

Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top