Διαλέξτε ένα δέντρο και δείτε τις αλλαγές που θα κάνετε στη ζωή σας

0
Τι σημαίνει η επιλογή σας για την προσωπικότητά σας;

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν τα ψυχολογικά τεστ. Κάποιοι υποβάλλονται σε αυτά για να επιβεβαιώσουν κάτι, ενώ άλλοι απλά για να διασκεδάσουν.

Στο κουίζ που ακολουθεί καλείσαι να κοιτάξεις την εικόνα και να επιλέξεις ένα δέντρο. Η επιλογή σου αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό σου και για το τι είδους άτομο είσαι.

Ποιο δέντρο επέλεξες και ποιες αλλαγές θέλεις να κάνεις στη ζωή σου; Η απάντηση βρίσκεται παρακάτω…

1. Βελανιδιά

Είσαι από τους ανθρώπους που βλέπουν πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Για εσένα η ζωή είναι μια μεγάλη περιπέτεια γεμάτη υπέροχα γεγονότα. Είσαι ανοιχτός σε καινούργιες εμπειρίες και έτοιμος για αλλαγές. Δεν θα νιώσεις περιορισμένος από τις περιστάσεις και κάτι νέο θα έρθει στην ερωτική σου ζωή.

2. Λάρικας (είδος πεύκου)

Η λέξη ανεξαρτησία είναι αυτή που σε χαρακτηρίζει καλύτερα από κάθε άλλη. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. Οι καλλιτεχνικές σου ικανότητες θα βοηθήσουν στην αύξηση του εισοδήματός σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να είσαι πετυχημένος στην δουλειά σου είναι να είσαι πιστός στις απόψεις σου.

3. Σφένδαμος

Είσαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Περνάς πολύ περισσότερο χρόνο σκεπτόμενος τους άλλους παρά τον εαυτό σου. Παρόλο που είσαι ένας αυτάρκης άνθρωπος και σπάνια βαριέσαι, η ζωή σου σύντομα θα γίνει πιο φωτεινή και περιπετειώδης.

4. Σκλήθρα

Είσαι ένας πρακτικός και ισορροπημένος άνθρωπος. Οι άνθρωποι σε θέλουν κοντά τους, γιατί είσαι αξιόπιστος. Δυσκολεύεσαι να δημιουργήσεις μια ρομαντική σχέση αλλά αυτό είναι που θέλεις καταβάθος και σύντομα θα τα καταφέρεις.

5. Μυρτιά

Είσαι ένας οργανωτικός άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και βασίζεσαι πάντα μόνο στις δικές σου δυνάμεις. Δεν αναβάλεις ποτέ τίποτα και νιώθεις ικανοποιημένος μόνο όταν ολοκληρώσεις κάτι. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά σου θα λάβεις σύντομα προαγωγή.

6. Δαμασκηνιά

Είσαι ένας ήρεμος και λογικός άνθρωπος. Σου αρέσει να περνάς χρόνο με τους φίλους σου, αλλά και μόνος σου. Μερικές φορές, έχεις την ανάγκη να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου και πλέον αυτό το απολαμβάνεις όσο τίποτα άλλο.

7. Φιλύρα

Είσαι ένας λογικός άνθρωπος. Η ευαισθησία σου πάντα σε βοηθάει να καταλαβαίνεις την πραγματική αιτία των προβλημάτων. Οι φίλοι σου θα σου γνωρίσουν έναν άνθρωπο που πραγματικά θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

8. Καστανιά

Οι άλλοι σε βλέπουν ως ρομαντικό και ονειροπόλο ανθρώπο. Το δυνατό σου χαρτί είναι το ένστικτό σου. Όταν σταματήσεις να επικοινωνείς με ανθρώπους που βασίζονται μόνο στην λογική τους, θα έρθεις πιο κοντά στο να συναντήσεις ένα πραγματικά ξεχωριστό άνθρωπο.

9. Ιτιά

Είσαι ένας εξωστρεφής άνθρωπος που του αρέσει να παίρνει ρίσκα. Δεν σου αρέσει καθόλου η ρουτίνα και αρπάζεις κάθε ευκαιρία να είσαι μέρος σε μεγάλα και σημαντικά γεγονότα. Χάρη στην ενεργητικότητά σου θα μπορέσεις να αποκτήσεις την φήμη που θέλεις.

in
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top