Ξέρουμε από το ζώδιό σου ποια υπερδύναμη θα ήθελες να είχες

0
Μιλάμε για super power...

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι δυνατότητες που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι είναι περίπου το 3% από αυτές που τους δόθηκαν κατά τη γέννησή τους, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό να έχουμε και δυνάμεις που δεν ξέραμε. Ίσως, βέβαια, να πρόκειται, απλά, για θεωρίες. Αλλά, ακόμα κι έτσι, κανείς δεν μπορεί να σε εμποδίσει να φαντάζεσαι, να επιθυμείς και να ονειρεύεσαι πως έχεις κι εσύ μια υπερδύναμη, που ξεπερνά την ανθρώπινη φύση σου, σαν ήρωας/ηρωίδα comics. Για να δούμε, λοιπόν, ποια super power θα ήθελες να έχεις ανάλογα με το ζώδιό σου:

Να είσαι δυνατός και άτρωτος

Έχεις γεννηθεί για να είσαι νικητής και πρωτοπόρος. Τίποτα δεύτερο δεν σου αξίζει. Οι αντιξοότητες μπορεί να είναι πολλές, αλλά τις περισσότερες φορές δεν σε τρομάζουν. Υπάρχουν βέβαια και οι... αντικειμενικές δυσκολίες της ζωής που συχνά σε ωθούν να ονειρεύεσαι ότι έχεις απεριόριστη δύναμη και κανείς δεν τολμάει να τα βάλει μαζί σου. Όποιος σε προκαλέσει θα είναι απλά ο χαμένος! Κριός – Σούπερμαν, σημειώσατε 1!

Να μπορείς να πατήσεις Pause σε κάθε θορυβώδη ενοχλητικό

Ο Αρχιμήδης, που ξεστόμισε τη φράση «Μη μου τους κύκλους τάραττε», κάποιον πλανήτη θα είχε στον Ταύρο! Πράγματι, αγαπητέ Ταύρε, υπάρχουν κι εκείνες οι στιγμές που θέλεις να απολαύσεις τη θεία ηρεμία και την ασφάλειά σου που με τόσο κόπο κατέκτησες και κάποιοι έρχονται να σε... ζαλίσουν. Τι καλύτερο από το να μπορούσες να τους μετατρέψεις σε στήλη άλατος, αμίλητη κι ακούνητη; Ω, τι γαλήνη, τι ωραία μουσική!

Να μπορείς να γίνεσαι ένα εντελώς άλλο άτομο όταν το επιθυμείς

Είσαι εδώ, εργάζεσαι, έχεις παρέες και όλα καλά. Πόσες φορές όμως δεν έτυχε να θέλεις να υποδυθείς τον τάδε πολιτικό, ηθοποιό, καθηγητή, δημοσιογράφο γυναίκα, άντρα, σοφό, έμπορο, διανοούμενο και ένα σωρό άλλα; Να βρεθείς στη θέση του, να μιλάς, να μεταφέρεις τις ιδέες σου ή να αποφασίζεις εσύ αντ' αυτού, ανάλογα με την υπόθεση που σε απασχολεί κάθε φορά. Εντάξει το έχεις μέσα σου, αλλά θα ήθελες και τα... συνοδευτικά.

Να μπορείς να μεταφέρεσαι πίσω στο χρόνο

Η μνήμη είναι το δυνατό αλλά και το αδύνατο σημείο σου. Γιατί ακόμα κι αν θέλεις να ξεχάσεις και να πας παρακάτω, υπάρχουν τα «γιατί και τα διότι» που σε κατακλύζουν, σε ενοχλούν ή σε ταράζουν. Θα ήθελες πολύ να μπορείς να ταξιδεύεις στο χρόνο –κυρίως προς τα πίσω– για να έχεις την ευκαιρία να διορθώνεις όσα έγιναν λάθος στο παρελθόν και σε πονάνε στο παρόν! Έλα, πες την αλήθεια, σου έχει περάσει από το μυαλό!

Να προαισθάνεσαι τι θα γίνει στο μέλλον

Είσαι ο αρχηγός! Οι έξυπνες ενέδρες σου και το ότι βρίσκεσαι πάντα ένα βήμα πριν το... θήραμά σου σε καθιστούν και τον καλύτερο κυνηγό. Αυτά στο ζωικό βασίλειο... Και στην καθημερινή ζωή πάντως παλεύεις για να ακολουθήσεις τα χνάρια του αιλουροειδούς συγγενούς σου. Μόνο που, μερικές φορές, όταν καταστρώνεις τα στρατηγικά σου σχέδια, θα ήθελες να έχεις τη βεβαιότητα της νίκης, γνωρίζοντας τι ακριβώς πρόκειται να γίνει, πριν γίνει.

Να εξουσιάζεις την πανίδα και τη χλωρίδα

Είναι γνωστή η σχέση σου με τη φύση και τη φυσικότητα, καθώς και η απέχθειά σου προς οτιδήποτε φτιαχτό, προσποιητό, πλαστικό ή ψεύτικο. Η κανονική σου θέση είναι σε μια κοινωνία όπου συνυπάρχεις με τα φυτά και τα ζώα κάτω από τους νόμους μιας θείας τάξης. Φαντάσου να απειλείσαι και να μπορείς με μια σου κίνηση να μετατρέπεις ένα ταπεινό χαμομήλι σε σαρκοφάγο φυτό ή τα κλαδιά ενός δέντρου να παγιδεύουν τον εχθρό σου...

Να διαβάζεις τις σκέψεις και τις προθέσεις των άλλων

Οι σκέψεις, οι συμπεριφορές και τα λόγια των άλλων πρέπει να φιλτράρονται διαρκώς από σένα και μετά να μπαίνουν στην περίφημη ζυγαριά σου, η οποία παλαντζάρει μέχρι να βγάλεις κρίση για το ποια είναι η αλήθεια και η δίκαιη λύση για όσα σε απασχολούν. Πόσο πολύ θα ήθελες να μπορούσες αυτομάτως να πιάνεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα «στον αέρα» και να ψυχολογείς την κάθε στιγμή, χωρίς την τόσο απαραίτητη μεσολάβηση της ζυγαριάς σου.

Να μπορείς να εξαναγκάσεις τα πράγματα να συμβούν

Ίσως μια από τις βασικές σου ανάγκες είναι να ελέγχεις πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να γίνονται τα πράγματα όπως εσύ θέλεις. Για να το πετύχεις όμως δεν διανύεις δρόμους σπαρμένους με ροδοπέταλα, αλλά κακοτράχαλους και με δυνατά εμπόδια. Τα περισσότερα εμπόδια για σένα είναι piece of cake, μόνο που συχνά συμβαίνει να πέφτεις πάνω σε άλλους, εξίσου πεισματάρηδες, αλλά με εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις. Αναγκαστικά, θα χρησιμοποιήσεις τα όπλα της πειθούς και του ψυχαναγκασμού, που όμως είναι και ψυχοφθόρα και χρονοβόρα. Τότε είναι που νιώθεις μια σφοδρή επιθυμία να μπορέσεις να μπεις στο μυαλό του άλλου, να το κατευθύνεις και να τον εξαναγκάσεις να κάνει ό,τι του πεις. Δεν υπάρχει καλύτερο για σένα!

Να μπορείς να τηλε-μεταφέρεσαι σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης

Τα απέραντα πεδία αυτού του κόσμου όπου μπορείς να μετακινηθείς είναι για σένα ο πιο γοητευτικός στόχος. Η ζωτική σου ανάγκη να επεκτείνεσαι, να μην υπάρχουν όρια στο άπλωμα των φτερών σου, να μην υπολογίζεις χιλιόμετρα και αποστάσεις, συχνά σκοντάφτει πάνω σε μικρές, καθημερινές, μίζερες λεπτομέρειες που δεν σε αφορούν ως άτομο. Είναι εκείνες τις στιγμές, που προσπαθούν να σε περιορίσουν, που θα 'θελες τόσο πολύ να μπορείς να βρεθείς με τηλεμεταφορά όπου ορίζει η επιθυμία και η διάθεσή σου...

Να μπορείς να παγώνεις όποιον δεν συντάσσεται με την τάξη

Μερικές φορές όταν προσπαθείς να συγκεντρωθείς στην παγωμένη αυτοκυριαρχία σου και να αποκτήσεις επαφή με το κέντρο του εαυτού σου, όλα και όλοι γύρω νιώθεις ότι εκπέμπουν μια αποπροσανατολιστική ακόμα και ενοχλητική ενέργεια. Εκείνες τις στιγμές, που θέλεις να βάλεις τάξη είναι που νιώθεις ότι δεν τους χρειάζεσαι. Αφού έτσι κι αλλιώς παγοκολόνα σε ανεβάζουν, παγοκολόνα σε κατεβάζουν, πόσο πολύ θα ήθελες να παγώσεις τους πάντες και τα πάντα γύρω σου!

Να γίνεσαι ένας ιπτάμενος γήινος, όταν τα περιθώρια στενεύουν

Είναι γνωστό πως είσαι το ζώδιο που συμπτωματικά βρίσκεται εδώ, γιατί η γη είναι πολύ μικρή για να σε φιλοξενήσει και να σε εμποδίσει να είσαι ένα παιδί του σύμπαντος. Που να σε χωρέσει ο τόπος. Σαν ζώδιο του αέρα, η δυνατότερη επιθυμία σου, όταν θέλεις να ξεφύγεις από τα περιορισμένα όρια του τόπου που βρίσκεσαι, θα ήταν να μπορείς να διασχίζεις τους αιθέρες και -γιατί όχι- να βρίσκεσαι ανάμεσα στα άστρα και τους πλανήτες!

Να γίνεσαι αόρατος

Ζωδιακά, έχεις την ιδιότητα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο και, αν το θελήσεις, να περνάς τόσο απαρατήρητος/η που κανείς να μη... θυμάται ότι είσαι στον ίδιο χώρο. Είναι ένα εσωτερικό ταλέντο που το ασκείς συχνά, όμως το υλικό σου σώμα πάντα παραμένει εκεί και δεν είναι όλες τις φορές εύκολο να γίνεις... αόρατος/η. Ειδικά, μερικές στιγμές που έχεις νιώσει άβολα ή ένοχα, πόσο πολύ θα ήθελες να εξαφανιστείς!astrology


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top