Μεγάλες αλήθειες που αρνούνται τα ζώδια

0

δεν κρύβουμε αλήθειες, αλλά ... μιλάμε με λόγια σταράτα και ξεκάθαρα ...

Έχουμε διαβάσει σχεδόν… τα πάντα για τα ζώδια. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά τους, έχουμε δει τον αστρολογικό τους χάρτη και ήδη γνωρίζουμε την προσωπικότητα και των 12 ζωδίων.

Συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε μία σημαντική αλήθεια, που κάθε ζώδιο δεν θα παραδεχθεί, θα την κρύψει, θα την κουκουλώσει, θα την αρνηθεί, βαθιά μέσα του όμως γνωρίζει πως υπάρχει.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Βάζεις φιτιλιές και αρχίζεις άδικους καβγάδες, παρασυρόμενος από τον εγωισμό σου και πάντα ρίχνεις το μπαλάκι στους άλλους! Δεν αναγνωρίζεις ότι απλά εσύ ήθελες να ξεσπάσεις τα νευράκια σου... Η τακτική σου μετά;;; Γλυκαίνεις, μαλακώνεις, σαν να μην τρέχει τίποτα ...




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Αγαπάς κάποιος γιατί σε βολεύει να το κάνεις και ξέρεις ακριβώς τι εννοώ αγαπητέ Ταύρε; Μένεις προσκολλημένος στην συνήθεια μίας σταθερής σχέσης, επειδή εσύ ο ίδιος δεν θέλεις να χάσεις την βολή σου ή να αναστατώσεις την στρωμένη ζωή σου ... Στην πραγματικότητα όμως, μπορεί να μην είναι ευτυχισμένος!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Έστω και μία φορά στη ζωή σου έχεις προδώσει φίλο... Θα μου πεις που το ξέρεις;;; Εμμ βρε Δίδυμε μου είσαι κοινωνικός, έχεις έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών, αλλά αγάπη μου δεν κρατάς το στοματάκι σου κλειστό επομένως αργά ή γρήγορα γίνονται όλα σαλάτα!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Θες να σε νταντεύουν όλη την ώρα... Είσαι το καλομαθημένο παιδί της μαμάς, που θέλεις στοργή, αγάπη και προδέρμ ... Όταν δεν τα παίρνεις αυτά, τότε αρχίζεις τα κλαψουρίσματα.





ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Δίνεις αγάπη αλλά απαιτείς να σου λένε και ευχαριστώ... Δεν λέω είσαι γενναιόδωρος και που λέει ο λόγος δίνεις και το βρακί σου και στο τέλος εισπράττεις αχαριστία ... Είναι γεγονός όμως Λιοντάρι μου ότι κάθε καλή πράξη αγάπης που κάνεις, κρύβει μέσα της την επιθυμία σου να λάβεις αναγνώριση και επιβεβαίωση.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Κρίνεις τους άλλους για τα λάθη που έχεις κάνει κι εσύ... Και όχι απλά κρίνεις, γίνεσαι και καυστικός, να τα λέμε αυτά ... Το άσχημο όμως ξέρεις ποιο είναι; Ότι οι άνθρωποι γύρω σου, νιώθουν ότι δεν τους δείχνεις κατανόηση.




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Είσαι συμπαθητικός γιατί παίζεις καλά το ρόλο αυτό... Τι εννοώ;;; Είσαι μέσα στο χαμόγελο, στην ευγένεια, την διπλωματία , θέλεις να τα έχεις καλά με όλους, στην ουσία όμως όλο αυτό το πέπλο καλοσύνης, υπάρχει γιατί αφενός θέλεις να έχεις τον τίτλο του «καλού παιδιού» αφετέρου, θέλεις να πετυχαίνεις και τους σκοπούς σου!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Η κακία που βγάζεις είναι μία τεράστια ανασφάλειά σου... Θέλεις να δείχνεις σκληρός, ακλόνητος, σου αρέσει να έχουν το φόβο σου ... Μεταξύ μας όμως, όλο αυτό είναι μία «μάσκα» γιατί δεν θέλεις να φανερώσεις τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες σου!




ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Βάζεις πολλούς στόχους αλλά σπάνια τους πετυχαίνεις... Ωραίος ο ενθουσιασμός και η εγρήγορση, σε κάνουν να καταπιάνεσαι με πολλά και να θέλεις να πετύχεις ακόμα περισσότερα ... Από υπομονή όμως Τοξοτάκι δεν το έχουμε καθόλου ...




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Πατάς «επι πτωμάτων» για το δικό σου καλό... Ακούγεται βαρύ και ασήκωτο όμως θα στο εξηγήσω: Θέλεις να πάρεις προαγωγή στη δουλειά; Περιμένεις μία κληρονομιά; Θέλεις να κρύψεις μυστικά σου γιατί αν βγουν στην επιφάνεια η κοινωνία θα κρίνει σκληρά ή φοβάσαι μην γίνεις «ρόμπα»; Σε αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις καλέ μου Αιγόκερω ναι ... θα πατήσεις επί πτωμάτων για να τα καταφέρεις!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Τα λες σωστά αλλά ... τα κάνεις χάλια... Τι εννοώ;;; Είσαι πολύ καλός φίλους που ξέρεις να δίνεις «άπαιχτες» συμβουλές ...Η αλήθεια είναι ότι και εγώ σε εσένα έτρεξα όταν χρειαζόμουν κάτι σημαντικό! Έλα μου ντε όμως που οι συμβουλές που εσύ δίνεις, ποτέ δεν της έχεις τηρήσει!




ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Έστω και μία φορά στη ζωή σου έχεις απατήσει! Ωραία τα «σορόπια», τα δάκρυα και οι ρομαντισμοί ... Ναι αποδέχομαι το γεγονός ότι σε ξύνει το κεφαλάκι σου από τα κερατάκια που σου έχουν ρίξει κατά καιρούς ... Ψαράκι όμως;;; Ας μην κοροϊδευόμαστε ... Δεν το έχεις μόνο φάει αλλά το έχεις ρίξει κιόλας ...(το κέρατο εννοώ)



oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top