Οι κανόνες για ένα τέλειο γαλλικό φιλί

0
για να προκαλέσουμε να μας ακολουθήσει σ’ ένα παιχνίδι γλωσσών.

Όλα αρχίζουν μ’ ένα φιλί. Κι αν ένα φιλάκι είναι λίγο πολύ λίγο όπως λέει και το τραγούδι, το γαλλικό φιλί είναι λίγο παραπάνω απ’ όλα. Αν αναρωτιέστε τι είναι το γαλλικό φιλί θα χρησιμοποιήσουμε τη δική μας ορολογία για να το κατανοήσουμε και θα πούμε πως δεν είναι άλλο από το «γλωσσόφιλο». Το παθιασμένο φιλί με τη χρήση της γλώσσας μας, είτε για ν’ ακουμπήσουμε τα χείλη του άλλου, είτε για να προκαλέσουμε να μας ακολουθήσει σ’ ένα παιχνίδι γλωσσών.

Όλοι συμφωνούμε πως δεν είναι ένα βαρετό συνηθισμένο είδος φιλιού καθώς έχει αρκετούς τρόπους για να το δοκιμάσουμε:

-Φιλί χωρίς χείλη

Όλο το παιχνίδι γίνεται μόνο με τη γλώσσα χωρίς ν’ ακουμπήσουμε καθόλου τα χείλη. Δεν αρέσει σε όλους αλλά είναι μια καλή αρχή κι αν δε μας αρέσει, μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο του.

-Το χάραγμα με τη γλώσσα

Είναι ένας παιχνιδιάρικος τρόπος φιλιού καθώς εκείνο που κάνουμε είναι να οριοθετήσουμε τα σύνορα και να χαράξουμε τα χείλη των συντρόφων μας με τη γλώσσα μας φιλώντας στο ενδιάμεσο.

-Ανάποδο φιλί

Ρομαντικό, παθιασμένο, ιδιαίτερο. Με το πρόσωπο των συντρόφων μας ανάποδα και το πάνω δικό μας χείλος να φιλά το κάτω δικό τους χείλος. Η γλώσσα είναι κυρίαρχη.

-Εκείνο του εξερευνητή

Αφήστε τη γλώσσα σας να μπει και να εξερευνήσει το στόμα και το εσωτερικό των χειλιών των συντρόφων σας. Μη το κάνετε απότομα και νιώσουν άβολα αλλά με απαλές κινήσεις κι ανάμεσα στα φιλιά σας.

-Στριφογύρισμα της γλώσσας

Όπως το διαβάζουμε. Στριφογυρίζουμε τις γλώσσες μας κι εδώ θα συνιστούσαμε να δοκιμάζατε κι ένα ελαφρύ δαγκωματάκι ή και δύο.


💟 Τα γλωσσόφιλα είναι ένα παιχνίδι, είναι ένστικτο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι Γάλλοι έχουν τη φήμη των βασιλιάδων του φιλιού. Μην το οργανώσετε, μην το σκέφτεστε υπερβολικά κι αφεθείτε. Αφήστε την αίσθηση να σας οδηγήσει και την αντίδραση του άλλου να σας καθοδηγεί.

💟 Το γαλλικό φιλί πρέπει να είναι τόσο όσο για να δημιουργήσει μια γλυκιά προσμονή για όσα επόμενα ακολουθήσουν. Τα σώματα δε μένουν αμέτοχα κι ενισχύουν το πάθος, είτε πιέζοντας τα μεταξύ τους αλλά επίσης αγγίζοντας κι όλες τις ερωτογενείς ζώνες μας. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα φιλιά το γαλλικό φιλί απαιτεί κλειστά μάτια. Επίσης, τα γαλλικά φιλιά δεν ενδείκνυνται για δημόσιους χώρους. Έχουν τον δικό τους τόπο και χρόνο.

💟 Στη επιτυχία και σωστή εκτέλεση θα πρέπει να προσέξουμε λιγάκι να μην τους πνίξουμε με το σάλιο μας. Με απαλές κι αργές κινήσεις μειώνεται κι η πιθανότητα παραγωγής σάλιου. Ένα καλό γαλλικό φιλί, επίσης, δε δίνει το σύνθημα μόνο στη γλώσσα του σώματος. Αναστεναγμοί, μικρές ερωτικές κοφτές κουβέντες κι ήχοι, μας κάνουν ν’ αντιλαμβανόμαστε πόσο το απολαμβάνουν. Τα μηνύματα έχουν ήδη αρχίσει να στέλνονται και μπορούμε να φανταστούμε τη συνέχεια. Και φυσικά, φιλί δεν είναι μόνο στο στόμα. Είναι μια γλώσσα που εξερευνεί, γνωρίζει κάνοντας τη διαδρομή στο σώμα μας, αποπλανάει και διεγείρει. Μια γλώσσα που «σκαλώνει» πάνω μας και προκαλεί.

💟 Όλα τα παραπάνω, όσο υπέροχα κι αν ακούγονται θα πρέπει να ξέρουμε πώς να τα τερματίσουμε. Άλλωστε, αυτές οι μικρές μπουκίτσες ηδονής δε θέλουμε να κουράσουν. Θέλουμε να είναι μόνο μια αρχή ή έστω ένα επισφράγισμα για «ευχαριστώ». Κι ίσως τελικά να μην υπάρχουν κανόνες στα φιλιά. Όπως και κανένα φιλί δεν είναι ποτέ ίδιο με κάποιο άλλο. Υπάρχει ένα στόμα, δυο χείλη και μια γλώσσα η οποία είναι γεμάτη από αισθήσεις κι αντιδράσεις. Κλείστε τα μάτια, παίξτε με τη γλώσσα κι απολαύστε το!

Ταρασία Γεωργιάδου
pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top