Πως τα ζώδια σου λένε με τον τρόπο τους το σ’ αγαπώ;

0
μάθε με ποιον τρόπο θα σου πει «σ’ αγαπώ».

Το να πει κανείς το "Σ 'αγαπώ" είναι ένα μεγάλο βήμα σε μια σχέση. Κάποιοι δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα να το πουν, ωστόσο μερικοί άλλοι, ίσως συνειδητοποιώντας την βαρύτητα των λέξεων, διστάζουν. Ίσως πάλι κάποιες φορές να μην χρειάζεται να ειπωθεί όταν οι πράξεις το εννοούν. Όμως, όπως και να είναι τα πράγματα, πως άραγε εκφράζουν τα ζώδια την αγάπη τους; Ας δούμε παρακάτω:



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός εμπνέεται από το άτομο που αγαπά και το θαυμάζει. Όταν λοιπόν θέλει, με το τρόπο του, να σας πει το σ’αγαπώ, τότε θα δείξει έντονα το ενδιαφέρον του για το οτιδήποτε αφορά στη ζωή σας. Θα ενδιαφερθεί να μάθει και την παραμικρή λεπτομέρεια για την δουλειά σας, τις οικογενειακές και τις φιλικές σας σχέσεις, τα ενδιαφέροντα σας, κλπ. Θα σας λέει λοιπόν ότι σας θεωρεί το πιο έξυπνο, το πιο ενδιαφέρον άτομο που γνωρίζει . Επιπλέον Θα λέει πόσο ταλαντούχο άτομο είστε ή πόσο εκτιμά την ποιότητα σας και πόσο άσχετοι και κατώτεροι φαίνονται οι περισσότεροι μπροστά σας.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο Ταύρος παίρνει πολύ στα σοβαρά τα θέματα της αγάπης και δεν συνηθίζει να εκδηλώνεται εύκολα παρά μόνο αν είναι εντελώς σίγουρος για τα συναισθήματα του αλλά και τα δικά σας. Θα καταλάβετε ότι σας αγαπά όταν είναι προστατευτικός απέναντι σας, όταν προλαβαίνει κάθε σας επιθυμία και τον ενδιαφέρει να είστε ευτυχισμένη. Επιπλέον, μέσα από αυτό το μανδύα προστατευτικότητας με τον οποίο θα σας περιβάλλει, θα δηλώνει σε όλους τους άλλους ότι η σχέση σας είναι σημαντική. Επίσης, όταν ένας Ταύρος σας αγαπάει θα θέλει να είναι συνεχώς μαζί σας η να γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή που είστε με ποιόν είστε και τι κάνετε.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο Δίδυμος ξέρει να δίνει χαρά σε αυτούς που αγαπά. Η αλήθεια είναι ότι έχει την φήμη του ανθρώπου που βάζει το «εγώ» και την καλοπέραση του πολύ παραπάνω από το «εμείς». Ωστόσο, όταν ο Δίδυμος αγαπήσει πραγματικά θα δει πέρα από τις δικές του ανάγκες και θα φροντίσει το ταίρι του, ίσως και περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Θα σας εκδηλώσει λοιπόν την αγάπη του κάνοντάς σας πολλά τηλεφωνήματα μέσα στην ημέρα, έτσι απλά για να σας ακούσει. Μπορεί να σας μαγειρέψει το αγαπημένο σας φαγητό ή μπορεί και να σας χαλαρώσει μετά από μια κουραστική μέρα κάνοντας σας μασάζ ή απλά με το να δημιουργήσει ένα ρομαντικό σκηνικό για τους δυο σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος είναι άνθρωπος πολύ συναισθηματικός και έχει πραγματικά ανάγκη να τον αγαπούν, όμως έχει και ένα δυνατό ένστικτο «συναισθηματικής αυτοσυντήρησης» με αποτέλεσμα να δειλιάζει να εκδηλώσει αυτά που αισθάνεται. Ο λόγος είναι ο φόβος του μήπως πληγωθεί αν τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία. Όταν όμως αγαπήσει πραγματικά δεν θα λειτουργήσει με αβεβαιότητα και δεν είναι τόσο ντροπαλός, αντιθέτως θα πάει στο άλλο άκρο με υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης, όπως φιλώντας σας δημόσια, χαϊδεύοντας σας συνεχώς ή στέλνοντας σας λουλούδια ακόμα και στη δουλειά σας. Επιπλέον, επειδή θέλει να εκδηλώνει τα συναισθήματα του με όλες τους τις αισθήσεις, θα προσπαθεί να κάνει αστεία για να γελάτε.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέοντας δεν συνηθίζει να μην εκδηλώνει τα συναισθήματα του γιατί είναι πολύ φλογερός και παθιασμένος άνθρωπος. Ωστόσο, ακόμα και αν για τον οποιοδήποτε λόγο διστάσει να πει με λόγια το «σ’αγαπώ» θα σας το πει με χίλιες πράξεις. Γενναιόδωρος καθώς είναι, θα σας γεμίζει με δώρα μικρά και μεγάλα, πολλές φορές χωρίς να σκεφτεί το κόστος τους, φτάνει να γνωρίζει ότι αυτό που θα πάρετε από αυτόν θα είναι κάτι που πραγματικά θέλετε ή κάτι που είναι πραγματικά όμορφο. Επιπλέον θα μιλάει συνεχώς με λόγια θαυμασμού για σας χωρίς να μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Παρθένος είναι, σε γενικές γραμμές, πάντα συγκρατημένος και προσεκτικός σε ότι λέει και σε ότι κάνει, καθώς δεν συνηθίζει να δίνει δικαιώματα και δεν ανοίγεται και πολύ. Όταν όμως αγαπήσει θα εκδηλώσει τα συναισθήματα του με τρόπο πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του. Με λίγα λόγια θα γίνει υπέρ του δέοντος εξωστρεφής και πάρα πολύ τρυφερός απέναντι σας. Θα σας στέλνει συνεχώς μηνύματα γεμάτα λατρεία στο messenger, στο facebook και στο κινητό και επιπλέον θα σας τηλεφωνεί συχνά, έτσι απλά για να σας ακούσει. Θα σας λέει γλυκόλογα και θα προσπαθεί να προλάβει την κάθε σας επιθυμία, με λίγα λόγια θα σας κανακεύει.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός είναι ρομαντικός και γοητευτικός. Είναι γεννημένος διπλωμάτης και του αρέσει να απολαμβάνει μια όμορφη και καλαίσθητη ζωή. Καθώς είναι κατά βάση συντροφικός πάντα θα αναζητά ένα ταίρι για να αισθανθεί ολοκληρωμένος. Ωστόσο, είναι αναποφάσιστος και για τον λόγο αυτό κάνει πολλές σχέσεις. Όταν όμως πιστέψει ότι βρήκε το ιδανικό ταίρι θα βγάλει τον καλύτερο του εαυτό. Όταν λοιπόν σας ερωτευτεί θα προσπαθήσει με κάθε δυνατό τρόπο να ομορφύνει την ζωή σας με πολλές ρομαντικές χειρονομίες, όπως να σας φέρνει λουλούδια και να σας κάνει κομπλιμέντα. Θα σας φλερτάρει συνεχώς κάνοντας σας να αισθάνεστε πραγματικά μοναδική.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ρίσκο και μυστήριο. Του αρέσουν οι μπερδεμένες και πολύπλοκες καταστάσεις που έχουν έντονο συναίσθημα αλλά και πάθος και δεν αντέχει τις ήρεμες και απλές σχέσεις. Κάπου μέσα του θεωρεί ότι, όσο μεγαλύτερες είναι οι δοκιμασίες, τόσο περισσότερο θα αξίζει η κατάκτηση. Όταν σας ερωτευτεί πραγματικά, θα προσπαθήσει με τον τρόπο του να σας επιβληθεί, ελέγχοντας φυσικά την κάθε σας κίνηση και επιπλέον εκφράζοντας ζήλια. Επίσης, αυτός ο εξαιρετικά μυστικοπαθής άνθρωπος θα σας δείξει το ενδιαφέρων του μέσα από το να σας αποκαλύψει τον ίδιο του τον εαυτό, τις βαθιές του σκέψεις, τα θέλω του, τις ανάγκες του και το παρελθόν του.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης είναι παιχνιδιάρης και λάτρης της περιπέτειας. Γεμάτος ενθουσιασμό για την ζωή, θα επικεντρωθεί σε ότι είναι πραγματικά θετικό και του δίνει χαρά και αισιοδοξία. Αγαπά να φλερτάρει και να τον φλερτάρουν και ενθουσιάζεται αμέσως. Ερωτεύεται συχνά και τρελά αλλά δεν δεσμεύεται εύκολα γιατί πάνω από όλα αγαπά την ελευθερία του. Όλα αυτά όμως συμβαίνουν μέχρι να αγαπήσει πραγματικά. Τότε θα δείξει ενδιαφέρον για πραγματική και βαθιά δέσμευση. Θα θέλει να έχει κοινά ενδιαφέροντα και να βρίσκεται συνεχώς μαζί σας. Θα σας ζητήσει να κάνετε μαζί ταξίδια και να μοιραστείτε εμπειρίες ζωής καθώς και να μαθαίνετε μαζί πράγματα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Πρακτικός και προσγειωμένος, είναι ο άνθρωπος που ξέρει τι θέλει από την ζωή. Βάζει στόχους τους οποίους πάντα πετυχαίνει γιατί είναι φιλόδοξος και δουλεύει στοχευμένα και πειθαρχημένα. Στα θέματα της αγάπης όμως από ανασφάλεια δεν αποκαλύπτει τα δικά του συναισθήματα με αποτέλεσμα να δείχνει ψυχρός. Ωστόσο, θα καταλάβετε αν σας αγαπάει μέσα από απλά καθημερινά πράγματα. Θα πιάνετε το βλέμμα του πάνω σας να σας κοιτάζει με αγάπη. Θα σας δίνει συμβουλές ειδικά για τα θέματα που αφορούν στην εργασία σας και θα σας διδάσκει τρόπους για να κερδίζετε τις μάχες. Θα σας συμπεριφέρεται αυθόρμητα και θα κάνει χιούμορ μαζί σας και φυσικά θα είναι απέναντι σας πάρα πολύ προστατευτικός.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Γοητευτική προσωπικότητα με ιδιαίτερα οξύ πνεύμα και πηγαίο χιούμορ. Αντισυμβατικός, sui generis, αντικομφορμιστής και επαναστάτης. Πολύπλευρος, οραματιστής, γεμάτος σχέδια για το μέλλον και αισιοδοξία. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολος άνθρωπος όσο και αν δείχνει το ακριβώς αντίθετο και κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι σκέφτεται διότι στους άλλους δείχνει μόνο την επιφάνεια και όχι τα πραγματικά συναισθήματα του σε βάθος. Ωστόσο, όταν αγαπήσει πραγματικά μπορεί να μην το πει αλλά θα το δείξει με πολλούς τρόπους. Θα σας γνωρίσει λοιπόν σε όλους τους δικούς του ανθρώπους, την οικογένεια και τους φίλους στους οποίους έχει εμπιστοσύνη και αγαπάει. Θα σας μιλάει για τις σκέψεις του, τα όνειρα του και θα επιδιώκει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί σας.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο Ιχθύς είναι ίσως ο πιο ρομαντικός άνθρωπος του ζωδιακού. Λειτουργεί συνήθως με το συναίσθημα αφήνοντας πολλές φορές την λογική στην άκρη. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται ντροπαλός αλλά όταν τον κερδίσετε θα σας πλημμυρίσει με αγάπη. Ο τρόπος με τον οποίο θα σας δείξει ότι σας αγαπά είναι εκφράζοντας σας όλο τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα του. Θα σας φέρεται με σεβασμό και πολύ προσοχή σαν να είστε το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του και θα σας προστατεύει. Θα σας μιλάει για πολύ προσωπικά του ή επαγγελματικά του θέματα ζητώντας την γνώμη σας και φυσικά θα μοιράζεται μαζί σας τα όνειρα του.



Έλενα Γκιτσάλη
zwdia24


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top