Ζώδια Απριλίου 2023

0
Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων για τον Απρίλιο 2023.

Μηνιαίες της προβλέψεις για τον Απρίλιο 2023! Διάβασε αναλυτικά πώς θα εξελιχθεί ο μήνας για το ζώδιο σου!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Πρέπει να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια, για να πείσετε το σύντροφό σας ότι τον νοιάζεστε και τον αγαπάτε και θα πρέπει να είναι με πράξεις και όχι με λόγια. Εκμεταλλευτείτε τη διανοητική ικανότητα που έχετε, για να καταλάβει πως δεν είστε τόσο άστατοι. Στις 20 που πραγματοποιείται Ολική Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας, ικανοποιήστε την ακόρεστη δίψα σας για επικοινωνία, αναπτύσσοντας παράλληλα και την κοινωνικότητά σας. Μην πέσετε στην παγίδα να τριγυρνάτε δεξιά και αριστερά, αφού ο αναπάντεχος έρωτας σας ανήκει και τώρα χτυπάει την πόρτα σας.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Στις 4 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και οι προκλήσεις για επιτυχία θα είναι περισσότερες, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τις ήδη υπάρχουσες πηγές ενέργειας σας και ανακαλύψτε και άλλες που είναι κοντά σας, αλλά δεν τις είχατε εκτιμήσει όσο άξιζαν. Ανακαλύψτε και ασχοληθείτε με καινούρια ενδιαφέροντα και γιατί όχι να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή. Εστιάστε την προσοχή σας σε καινούρια σχέδια και αποκολληθείτε από τα σφάλματα του παρελθόντος, για να μη γυρίζουν οι σκέψεις σας στα τελευταία χρόνια που σας απογοήτευσαν.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Εκμεταλλευτείτε το μήνα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, καθώς οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Στις 12 με την Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας, δημιουργήστε σοβαρές και διαχρονικές σχέσεις για να αισθανθείτε τη σταθερότητα που χρειάζεστε, χωρίς αυτή τη φορά να προσπαθήσετε να τις αποφύγετε προβάλλοντας σαν ατού την ανάγκη σας για ελευθερία. Η συνέπεια απέναντι στα άτομα που θα συναναστραφείτε, θα είναι το κλειδί για την εξέλιξή σας. Μπορεί να μην σας αρέσουν οι δεσμεύσεις, αλλά όταν αισθάνεστε ότι σας προκαλεί η περιπέτεια, δύσκολα θα πείτε όχι.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Κάντε συζητήσεις με το σύντροφό σας, αλλά αν δε βρεθεί η κατάλληλη στιγμή μην αισθανθείτε σα το ψάρι έξω από το νερό, γιατί αν επιχειρήσετε να καταλήξετε με το έτσι θέλω σε ασφαλή δεδομένα, θα χαλάσετε την καλή διάθεση. Αφήστε τα πολλά λόγια για αργότερα και ασχοληθείτε με πιο ουσιώδη πράγματα, που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Θα έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετά πρόσωπα τη σχέση που σας ταιριάζει, όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και πνευματικά που είναι και αυτό που σας ενδιαφέρει πρωτίστως.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Χαλαρώστε και ξελαφρώστε το μυαλό σας από τα πολλά που σκέφτεστε, γιατί ακόμα και αν έχετε σοβαρούς σκοπούς στη ζωή σας, μπορείτε να είστε κεφάτοι και χαρούμενοι. Πάρτε απόφαση να γοητεύσετε τον άνθρωπο της ζωής σας και αφήστε στην άκρη τη δυστροπία και τον εγωισμό. Στις 22 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, κινηθείτε χωρίς δισταγμούς αν θέλετε όσοι έχετε ήδη σχέση να καρποφορήσει και οι ελεύθεροι να βρείτε την απόλυτη ιδανική σχέση για εσάς.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Μπορεί να είστε αρκετά συντηρητικοί σαν άτομα, αλλά παράλληλα μπορείτε να είστε πολύ τρυφεροί και τολμηροί και το έχετε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Οπότε, τολμήστε και μην κρύβεστε πίσω από εικονικούς τοίχους πιστεύοντας πως το ιδανικό πρόσωπο των ονείρων σας, θα σας ανακαλύψει όπου και αν είστε. Σε όλους αρέσουν τα παραμύθια για το ευτυχισμένο τέλος τους, αλλά τίποτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δε βάλετε και εσείς το χεράκι σας.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Στις 6 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για καινούριες γνωριμίες που στην πορεία θα εξελιχθούν σε σχέση. Εξιδανικεύστε τον έρωτα που νιώθετε για το σύντροφό σας, με μια πιο όμορφη και ρομαντική εικόνα, απ’ αυτό που ίσως είναι στην πραγματικότητα. Χρησιμοποιείτε συχνότερα τη λογική σας, για να μπορέσετε να αγαπήσετε τους άλλους γι’ αυτό που είναι και όχι για όπως σας βολεύει, γιατί μπορεί ο ρομαντισμός να είναι απαραίτητος για να λειτουργήσει η σχέση, αλλά η πλασματική εικόνα μπορεί και είναι ικανή να τη διαλύσει.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Επειδή αυτό που θα σας εξιτάρει είναι το μυστήριο και όχι το συναίσθημα, όσοι είστε ελεύθεροι, αποφασίστε να δεσμευτείτε σε μία σχέση που είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε γάμο. Σχεδιάστε τη στρατηγική σας όπως κάνετε συνήθως για να κινηθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην το παρακάνετε και περιμένετε περισσότερο από όσο πρέπει για να δράσετε, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να σας προλάβει κάποιος άλλος και αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καταλήξει στην αγκαλιά άλλου ατόμου, εσείς θα είστε ο μοναδικός φταίχτης.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Απελευθερωθείτε ψυχικά και πρακτικά για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα και παράλληλα να αλλάξετε τρόπο σκέψης αξιοποιώντας όλες τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Χειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας ζητήματα, καθώς η επιθυμία σας για ασφάλεια, ίσως να είναι εξαιρετικά υπερβολική. Θα πρέπει να θυμάστε πως για κανέναν λόγο δε θα πρέπει να δράσετε παρασκηνιακά ή να πάρετε μέρος σε ανούσιες συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις, γιατί θα είναι μείον για τη μελλοντική σας πορεία.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Φερθείτε έξυπνα και μην αφήσετε το σκεπτικισμό σας να εναλλάσσει με την ευπιστία. Δεθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και από εκεί να αντλήσετε την ασφάλεια που έχετε ανάγκη για να λειτουργήσετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να πέσετε θύμα των άλλων και χωρίς να σας πιάσει η καταπιεστική επιθυμία σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Πάρτε πρωτοβουλίες και δείξτε την αξία σας για να πετύχετε τους στόχους σας, διαχωρίζοντας την κοινή αντίληψη από τις ακραίες ιδέες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Οι σωματικές σας δυνάμεις και η πληθωρική ζωτικότητα, θα γίνει σύμμαχος με την τύχη, για να λάβετε ότι περιμένατε και ακόμα πιο πολλά. Εκδηλώστε τον ερωτισμό σας σε άτομα που πιστεύετε ότι αξίζουν και μην καταναλώνεστε σε ανούσιες σχέσεις ή περιπέτειες της μιας βραδιάς. Ξανακοιτάξτε φιλίες ή φλερτ που υπάρχουν στη ζωή σας με άλλο μάτι, γιατί τώρα φαίνεται πως έχουν σκοπό να καταλήξουν κάπου και ίσως ανακαλύψετε πως με κάποιους ταιριάζετε περισσότερο απ’ ότι πιστεύατε στην αρχή.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Μπορεί να πιστεύετε πως έχετε ερωτευθεί άπειρες φορές μέχρι στιγμής στην προσπάθειά σας να βρείτε τον τέλειο άνθρωπο, αλλά αυτό που χρειάζεται να μάθετε είναι πως για να κρατήσει μια αγάπη πρέπει να αναπτυχθεί και να γίνει βαθύτερη. Γι’ αυτό σταματήστε ότι σας κουράζει και σας καταπιέζει και μην ψάχνετε σε λάθος πρόσωπα να βρείτε ότι αναζητάτε. Αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας πνίγουν και αφεθείτε στη μαγεία ενός καινούριου έρωτα που έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας και να σας γεμίσει ευτυχία.



Άντα Λεούση
oroskopos


Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top