Αστρολογικό Ημερολόγιο Απριλίου 2023

0
Μάθε μέρα προς μέρα πώς θα εξελιχθεί ο Απρίλιος 2023!

Απρίλιος λοιπόν… Μήνας του Πάσχα, μήνας της συγχώρεσης και είναι βέβαιο ότι στο πέρασμά του φέρνει αρκετούς τριγμούς για ζητήματα που αφορούν το παρελθόν, αλλά και αρκετές αντιπαραθέσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες! Κατά την διάρκεια του Απριλίου έχουμε την 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2023, στις 20/4 στο ζώδιο του Κριού, ενώ στην πορεία του μήνα παρατηρούμε και τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου από τις 21/4. Πάμε όμως να δούμε μέρα προς μέρα όλες τις αστρολογικές τάσεις του Απριλίου!

Σάββατο, 1 Απριλίου 2023: Καλό Μήνα! Ο Απρίλιος ξεκινά επαναστατικά, με διάθεση για ανατροπές, αλλαγές και το στοιχείο της υπερβολής θα μας παρασύρει σε σπατάλες και ασυγκράτητους και ασυμμάζευτους ενθουσιασμούς αλλά και πλεονασμούς! Οι μεσημεριανές ώρες κρίνονται άκρως θετικές και τυχερές για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου.

Κυριακή, 2 Απριλίου 2023: Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη να είναι κενής πορείας από τις 8:02 το πρωί έως τις 12:57 το μεσημέρι, οι πρώτες ώρες της ημέρας είναι ιδανικές για το κλείσιμο εκκρεμοτήτων αλλά και για να κάνουμε μία προσωρινή παύση από σημαντικές δραστηριότητες. Το αίσθημα της πικρίας, της απογοήτευσης και της απομόνωσης είναι αισθητό τις απογευματινές ώρες σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023: Ο Ερμής σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο! Οι επικοινωνίες μας αλλάζουν μορφή, ενώ βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας θα είναι ο αμετακίνητος τρόπος σκέψης, το πείσμα και η επιμονή. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Τρίτη, 4 Απριλίου 2023: Μέρα απαιτητική, με αρκετές ευθύνες και το βλέμμα μας να είναι περισσότερο στραμμένο στους τομείς της ρουτίνας, της καθημερινότητας αλλά και στο κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Από τις 15:49 έως 23:50 η Σελήνη θα είναι κενής πορείας στην Παρθένο, καθιστώντας δύσκολες τις συνθήκες για ενασχόληση με κάθε τι καινούργιο.

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023: Για σήμερα Τετάρτη είμαστε περισσότερο δοσμένoι σε θέματα που συνδέονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, δεν λείπουν όμως και οι αντιπαραθέσεις ή και γκρίνιες. Το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου ευνοεί την σύναψη σταθερών συμφωνιών και την λήψη αποφάσεων που θα μπορούν να τηρηθούν. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023: Η πρώτη Πανσέληνος της Άνοιξης σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, διαταράσσοντας την ισορροπία και την αρμονία σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Η επιρροή του φεγγαριού είναι πιο έντονη για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023: Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να σκοτεινιάζει σήμερα την διάθεσή μας, όμως δεν θα λείψουν σημαντικά μηνύματα και ειδήσεις που θα έχουν κάποιο προειδοποιητικό σημάδι για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Παράλληλα το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα τονίζει την ρομαντική και καλλιτεχνική διάθεση σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Σάββατο, 8 Απριλίου 2023: Το σημερινό εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου μας παρακινεί να πάρουμε κάποιες πρωτοβουλίες για θέματα προσωπικά, ενώ διάχυτη είναι η ανάγκη σήμερα για επικοινωνία και εκφραστικότητα. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαήμερου!

Κυριακή, 9 Απριλίου 2023: Μέρα με διακυμάνσεις και κυκλοθυμία στην διάθεση … Από την μία πλευρά έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε ελεύθεροι, ανοίγοντας το μυαλό μας σε νέες κατευθύνσεις και απολαμβάνοντας νέες εμπειρίες από την άλλη το αίσθημα της ματαιοδοξίας, και της κατήφειας δεν λείπει, ιδιαίτερα προς το βραδάκι, για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Μ. Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023: Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με την διάθεση να θέλουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να φιλοσοφήσουμε λίγο παραπάνω τις καταστάσεις, αλλά και να ακολουθήσουμε με πίστη τα ιδεώδη μας. Η μέρα είναι θετική για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου και 2ου δεκαημέρου!

Μ. Τρίτη, 11 Απριλίου 2023: Η Αφροδίτη εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων προσφέροντας μία πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη νότα στα αισθηματικά! Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα θα προσφέρει ευκαιρίες ερωτικής αλλά και οικονομικής αναγέννησης! Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες της 1ης ημέρας!

Μ. Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023: Τύχη, Ευκαιρίες, Αισιοδοξία και χαμόγελα υπόσχεται η σημερινή σύνοδος του Ήλιου με τον Δία από την 21ο μοίρα του Κριού! Ιδανική συνθήκη για να παρακινηθούμε και να τολμήσουμε σε νέα εγχειρήματα που θα αποδειχθούν οι ευκαιρίες της εποχής. Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

M.Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023: Μέρα που είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι στα «πρέπει» της λογικής και αφιερώνουμε την ενέργειά μας σε κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Με την Σελήνη να είναι κενής πορείας από τις 16:13 έως τις 22:40, είναι ένα καλό διάστημα για να κάνουμε μία «παύση» και να προσευχηθούμε από τα βάθη της ψυχής μας για το συλλογικό καλό!

Μ.Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023: Μέρα προσευχής και κατάνυξης, με ελλείψεις, αδυναμίες, πάθη, λάθη, πόνο αλλά και διάθεση για συγ-χώρεση! Αφουγκραστείτε τις εσωτερικές σας ανάγκες και κάντε μία καλή πράξη!

Μ.Σάββατο, 15 Απριλίου 2023: Καλή Ανάσταση σε όλο τον Κόσμο! Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου μας παρακινεί σήμερα για δικτύωση, επαφές με φιλικά πρόσωπα και ικανοποίηση των προσωπικών επιθυμιών. Μεγαλύτερη εύνοια δέχονται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου!

Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου 2023: Χριστός Ανέστη! Σας ευχόμαστε να έχετε μία μέρα γεμάτη αγάπη, χαρές και ζεστές αγκαλιές από τους οικείους σας. Άλλωστε η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, μας προτρέπει να αφεθούμε στο συναίσθημα, προσφέροντας άνευ όρων αγάπη!

Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου 2023: Συνεχίζουμε στους εορταστικούς ρυθμούς και με την Σελήνη από τους Ιχθείς έχουμε την διάθεση να ξεφύγουμε για λίγο από τα μονοπάτια της λογικής και να αφουγκραστούμε τα συναισθήματά μας. Η μέρα προσφέρεται για επικοινωνίες ενώ δεν θα λείψουν και οι ξαφνικές εκπλήξεις! Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!

Τρίτη, 18 Απριλίου 2023: Η Σελήνη σήμερα κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο του Κριού και προετοιμαζόμαστε για την πρώτη Ηλιακή Έκλειψη που θα σχηματιστεί δύο μέρες αργότερα. Τα επίπεδα ενέργειάς μας είναι στραγγισμένα, όμως η μέρα έχει χαρακτηριστική ένταση γιατί κορυφώνονται ζητήματα των οποίων η έναρξη είχε γίνει στις 21 Μαρτίου!

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023: Η γνώση και η εμπειρία που μπορείς να αποκομίσεις από τα προβλήματα, τις πιέσεις και τα εμπόδια της ζωής είναι πολύ σημαντική και αυτή χρειάζεται να αξιοποιήσεις , ειδικά σήμερα που σχηματίζεται το εξάγωνο του Κρόνου με τον Β. Δεσμό! Η επιρροή αυτής της όψης είναι πιο ισχυρή για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023: Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του 2023, στην 29ο αναιρετική μοίρα του ζωδίου του Κριού, ο Πλούτωνας συμμετέχει ενεργά και τα οριστικά κλεισίματα κύκλων είναι δεδομένα αυτή την περίοδο! Η επιρροή αυτής της έκλειψης είναι πιο έντονη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς Αιγόκερους των τελευταίων ημερών και Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους των πρώτων ημερών!

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023: Από σήμερα ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος έως και τις 15/5 στο ζώδιο του Ταύρου! Οι αναποδιές, οι καθυστερήσεις, τα μπερδέματα αλλά και η ρευστότητα σε οικονομικά και συναισθηματικά, χρήζουν την προσοχή μας.

Σάββατο, 22 Απριλίου 2023: Σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η βαθύτερη ανάγκη μας είναι να επικοινωνήσουμε, να εκφραστούμε, να παίξουμε, να γελάσουμε και γιατί όχι να κάνουμε μία μετακίνηση… Ο Ερμής ανάδρομος από τον Ταύρο, περιορίζει σημαντικά την άνεση να μπορούμε όλα τα παραπάνω να τα εφαρμόσουμε με επιτυχία!

Κυριακή, 23 Απριλίου 2023: Μέρα ιδανική για να αποφορτιστούμε, να ανανεώσουμε τον τρόπο σκέψης μας, αλλάζοντας εικόνες, παραστάσεις ή επικοινωνώντας με πρόσωπα αγαπημένα με τα οποία εκπέμπουμε στα ίδια μήκη κύματος. Η σύνοδος Σελήνης Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου!

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023: Η εβδομάδα μας ξεκινά με τον Ερμή φαινομενικά ανάδρομο από τον Ταύρο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη. Είναι μία μέρα που θα φέρει γεγονότα, εξελίξεις, ειδήσεις, μηνύματα που θα έχουν άρωμα παρελθόντος. Είναι μία καλή ευκαιρία να προχωρήσουμε ζητήματα που είχαμε αφήσει στην μέση στο παρελθόν. Η επιρροή είναι πιο αισθητή σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου!

Τρίτη, 25 Απριλίου 2023: Με το σημερινό εξάγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων, έχουμε την ευκαιρία μέσω της ώριμης, σταθερής, υπεύθυνης και συγκροτημένης στάσης και συμπεριφοράς να δούμε σημαντικά αποτελέσματα για την σταθεροποίηση ζητημάτων στην ζωή μας. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023: Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και το ασυνείδητο συναίσθημα της προστασίας, της υπεράσπισης και της άμυνας είναι ενισχυμένο. Η ανάγκη της ημέρας είναι να περιφρουρήσουμε ότι αγαπάμε, το γεγονός αυτό μπορεί να μας οδηγήσει και σε υπερβολές.

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023: Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, να βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, επιβαρύνοντας σημαντικά την ψυχολογική μας διάθεση, καθιστώντας σαφές, ότι είναι απαραίτητο να αποφύγουμε την προσκόλληση σε αρνητικές σκέψεις που μας ρουφούν την ενέργεια!

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023: Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Λέοντα, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Ταύρο και τον Ουρανό … Η εκρηκτικότητα και η επαναστατικότητα είναι στοιχεία έκδηλα, ενώ θα υπάρξουν και οι λόγοι να αιφνιδιαστούμε από ξαφνικά γεγονότα που θυμίζουν καταστάσεις άλυτες του παρελθόντος.

Σάββατο, 29 Απριλίου 2023: Το σημερινό εξάγωνο του Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μας δίνει την ώθηση να κάνουμε μικρές αλλά σημαντικές προσπάθειες ανανέωσης και αλλαγής, ξεφεύγοντας από τις συνήθειες ή ακόμα και από την ανασφάλεια. Ευνοούνται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 30 Απριλίου 2023: Ο Απρίλιος ολοκληρώνει τον κύκλο του με αίσθημα πικρίας αλλά και με την επιθυμία να συγκροτηθούμε και να βάλουμε σε τάξη και σειρά ότι έχουμε αφήσει στην μέση! Μία σύντομη καταγραφή προτεραιοτήτων κρίνεται σημαντική για να μπορέσουμε σήμερα να αποβάλουμε το στρες.

Αθηνά Βαγενά
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top