Πως εκφράζουν τα ζώδια την αγάπη και πως λένε “σε αγαπώ”!

0
Μαγική λέξη με 5 γράμματα που για όλους μας...

Η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα μιλούσα με μια κοπέλα η οποία είναι στην τρυφερή ηλικία των 26 χρόνων και μου έλεγε πόση μεγάλη σημασία δίνει στο να το ακούσει από τον άνθρωπο που έχει επιλέξει δίπλα της, και δεν της αρκούσαν όσα εκείνος έκανε για την σχέση που είχαν και συνεχίζουν να έχουν. Μου είπε συγκεκριμένα ας το πει μόνο μια φορά και δεν θέλω άλλη. Ίσως έχει δίκιο, γιατί μια τόση δα λεξούλα χωρίς να χρειάζεται κοσμητικά επίθετα να την συνοδεύουν, εμπεριέχει όλα τα συναισθήματα του κόσμου, αφού σε άλλους δίνει φτερά να δημιουργήσουν, σε άλλους υπομονή να περιμένουν, σε άλλους γεμίζει το μυαλό, τις σκέψεις και τις θύμησες.

Ας δούμε λοιπόν ποια ζώδια την λένε και την εννοούν, ποια περιμένουν να την ακούσουν και πως αντιδρούν όλες οι αισθήσεις μας κάτω από αυτήν!! Αντέχεις;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Όλα δικά του τα θέλει ο Κριός και στο υπογράφω, αφού βάζει τα δικά του αισθήματα πάνω από όλα και από όλους. Και βέβαια θα σου πει το «σε αγαπώ» αλλά αφού το ακούσει από εσένα πρώτα. Τότε θα σου δείξει ότι δεν ικανοποιείται από ημίμετρα και θα φλογίσει με το πάθος του και την καρδιά και το κορμί σου. Αν πιστέψει δε ότι λες την αλήθεια, τότε ο αυθορμητισμός γίνεται πόθος και οι πράξεις μόνο για αγάπη θα μιλάνε.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Αργά και νωχελικά μεν, αλλά σταράτα και σπαθάτα θα σου πει ότι σε θέλει, ότι σε αγαπάει, ίσως και ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα και φυσικά θα το εννοεί. Μπορεί να μην καταφέρει να σε ξεμυαλίσει παθιασμένα από την αρχή, ωστόσο είναι αθεράπευτα ρομαντικός και τρυφερός που θα σε γεμίσει με δώρα, με όρκους κι υποσχέσεις αλλά και με ατέλειωτες πράξεις αγάπης που σίγουρα θα περιλαμβάνουν και κάτι για να γεμίσει το στομάχι.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Τι περιμένεις από έναν λογοπλάστη, από ένα ζώδιο που υπολογίζει στην επικοινωνία περισσότερο και από τα αληθινά συναισθήματα και μπορεί να αλλάξει γνώμη από στιγμή σε στιγμή; Αν δεν τον κλείσεις μέσα σε ένα κλουβί και βέβαια θα σου πει το «σε αγαπώ», σαφώς και θα σε έχει κορώνα στο κεφάλι του, άσχετα με το γεγονός ότι το μάτι θα παίζει κάπου-κάπου δεξιά και αριστερά. Εντάξει μπορεί να χάνεται για λίγο η εμπιστοσύνη σου, αλλά την μαγική λέξη θα την ακούς πολύ συχνά.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Η καρδιά ενός Καρκίνου είναι γεμάτη αγάπη και αυτό είναι διαπιστωμένο, αλλά δεν θα στην δώσει στο πιάτο από την πρώτη στιγμή. Μπορεί να σε ψήσει, μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις ότι δεν σε θέλει, αλλά το καλό είναι πως σκέφτεται αρκετά πριν ξεστομίσει κάτι που αν δεν το εννοεί θα σε πληγώσει. Η αλήθεια ξέρεις ποια είναι; Φοβάται ότι μπορεί να πονέσει, σκιάζεται μην προδοθεί η ευαίσθητη γεμάτη συναίσθημα καρδιά του.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Εδώ μάλιστα! Εδώ μιλάμε για απίστευτη συναισθηματική γενναιοδωρία, για μέγιστη τρυφερότητα, για φλογερό πάθος και όποιος αντέξει! Ένας Λέοντας είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει αφειδώς τα πάντα στον άνθρωπο που θα αγαπήσει, ακόμα και από την στιγμή που θα σε φλερτάρει. Μπορεί να μην το εννοεί από την αρχή, ωστόσο επειδή είναι πολύ εκδηλωτικός αλλά και πιστός σύντροφος, δίνει αφοσίωση, αλλά όταν σβήσει η αγάπη, τότε θα σβήσει μονομιάς και το πάθος του.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ ψύχραιμο επισκέπτη και το λέω αυτό γιατί δυσκολεύονται αρκετά οι Παρθένοι να εκδηλώσουν τα βαθιά τους αισθήματα πολύ δε περισσότερο να πουν τη μαγική λέξη που περιμένεις. Η επιφυλακτικότητα είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους, όπως και το επικοινωνιακό παιχνίδι που θα κάνουν μαζί σου. Προτιμούν τον αθόρυβο τρόπο να δείχνουν την αγάπη τους παρά να την δηλώνουν, οπότε ετοιμάσου να δηλώσεις τι νιώθεις και αν το εννοείς.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ακριβώς αντίθετη περίπτωση από την Παρθένο είναι ο Ζυγός. Εδώ μιλάμε για ένα ζώδιο που με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη πώς θα μπορούσε να κάνει πίσω στην αγάπη!! Έχουν απόλυτη ανάγκη από ζεστασιά και τρυφερότητα που θα σου ξεστομίσει το «σε αγαπώ» χωρίς καν να το καταλάβεις. Λέει τι νιώθει, ομολογεί πως η αγάπη είναι μια μορφή τέχνης, όμως δημιουργεί κάποια προβλήματα όταν τον βάλεις σε καλούπια, όταν ζητήσεις κάτι οριστικό που δεν μπορεί να στο δώσει εκείνη τη στιγμή.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ένταση, πάθος, ευτυχία, χαρά όλα τα αισθάνεται ένας Σκορπιός όταν πέσεις στα δίχτυα του κι ας πιστεύεις εσύ ότι στην αρχή είναι ψυχρός, απόμακρος, ανέγγιχτος από κάθε ίχνος συναισθήματος. Στο βάθος όμως ξέρουν τι θέλουν και θα στο σιγοψιθυρίσει στο αυτί, ανάμεσα στους ήχους ενός υπέροχου τραγουδιού και μιας θερμής συζήτησης. Μα δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς αφού και ζηλεύουν και παθιάζονται με το ταίρι τους.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ετοιμάσου να εκφράσεις αυτό το βαθύ συναίσθημα και να το ομολογήσεις εσύ πρώτος ή πρώτη, γιατί ενώ θα σε κοιτάζει στα μάτια και θα δείχνει με πράξεις τι νιώθει, θα το παίζει την ίδια στιγμή και ελεύθερο, ανέμελο πουλί και θα σε μπερδέψει. Μην του δώσεις του Τοξότη να καταλάβει ότι είναι σε επίσημη ή κλειστή σχέση γιατί μπορεί να τον χάσεις. Άσε να βάλει όποια ταμπέλα θέλει, εσύ λέγε το «σε αγαπώ» και πάρε στην αγκαλιά σου το πάθος που σου δίνει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Εσύ θα πεις πρώτη ή πρώτος την μαγική 5σύλαβη λεξούλα, ο Αιγόκερως όμως θα σε έχει κάνει να την αισθανθείς, να γεμίσεις τις φλέβες του κορμιού σου με την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη που ήδη θα έχεις κερδίσει. Ίσως φοβάται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο τη μόνιμη δέσμευση και παράλληλα να έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση κάποιες φορές, οπότε λέγε το «σε αγαπώ» για να νιώσει ασφάλεια και συναισθηματική προστασία.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Δεν θα έλεγα ότι ένας Υδροχόος αρέσκεται από την αρχή τουλάχιστον να λέει το «σε αγαπώ» κι αυτό συμβαίνει όχι γιατί δεν έχει συναισθήματα, αλλά γιατί πιστεύει πως αν το ομολογήσει θα χάσει την αίσθηση ελευθερίας που έχει. Επειδή όμως αργούν συνήθως να κατασταλάξουν σε μια μόνιμη σχέση, γίνονται πιστοί, εξομολογούνται το πάθος που τους προκαλεί ο/η σύντροφος τους, για αυτό πες το πολλές φορές για να γίνει η αγάπη κομμάτι της ζωής σου μαζί του.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Αν προσφέρεις σε έναν Ιχθύ την πνευματική και την ψυχική επαφή ταυτόχρονα, τότε δεν θα φύγεις ποτέ από την αγκαλιά του πολύ δε περισσότερο από τα όνειρά του. Και βέβαια θα πει το «σε αγαπώ» και θα το νιώθει, θα εννοεί κάθε λέξη που θα ακούς, θα δημιουργεί ρομαντικές, ιδανικές στιγμές, θα σε πλανέψει με λόγια όμορφα που κάποιες φορές θα σου φανούν υπερβολές. Είναι ίσως το πιο ευαίσθητο ζώδιο, για αυτό η φαντασία τους μπορεί να δημιουργεί κάποια προβλήματα σε μια σχέση.



zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top