10 Σημάδια ότι έχεις βρει την αδελφή ψυχή σου

0
οι 10 ενδείξεις που σου δίνουν το μήνυμα ότι είστε "αδελφές ψυχές"

Μία από τις συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε είναι : «Είναι αυτός ο άνθρωπος η αδελφή ψυχή» μου; Σίγουρα μέσα από την πορεία της ζωής σου έχεις κατανοήσει ότι ο σύνδεσμος που σε ενώνει με κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικός και ότι κάθε σχέση αποτελεί ένα σημαντικό μάθημα. Σε αυτό το άρθρο όμως, θα επικεντρωθούμε σε αυτές τις έντονες, ιδιαίτερες, πολύ μοναδικές σχέσεις που μοιράζονται δύο άνθρωποι που είναι «αδελφές ψυχές». Ποια είναι τα γνωρίσματα αυτών των σχέσεων και ποια είναι τα 10 σημάδια που σου λένε ότι έχεις βρει την αδελφή ψυχή σου;

1. Μεγάλη οικειότητα και ισχυρό το αίσθημα του γνώριμου: Από την αρχή της σχέσης νιώθεις ότι αυτό τον άνθρωπο τον ήξερες από πάντα και αισθάνεσαι ότι σου είναι πολύ εύκολο να είσαι μαζί του το 100% του εαυτού σου!

2. Ισχυρός συναισθηματικός σύνδεσμος: Στην σχέση σας υπάρχει ένα ιδιαίτερο, ανεξήγητο βαθύ συναισθηματικό δέσιμο και αισθάνεσαι ότι με αυτό τον άνθρωπο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα και να σε καταλάβει καλύτερα από κάθε άλλον

3. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον: Η προσωπικότητα του ενός, συμπληρώνει τον άλλον και έτσι γεμίζονται εύκολα τα κενά στην ζωή και των δύο! Τα δύο άτομα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, παράλληλα όμως οι αντιθέσεις τους να παντρεύονται και να ολοκληρώνουν την μεταξύ τους σχέση!

4. Μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τους ίδιους στόχους: Οι αδελφές ψυχές συχνά έχουν τους ίδιους στόχους και τις ίδιες αξίες και με αυτό τον τρόπο τους είναι εύκολο να εργαστούν μαζί για ένα κοινό μέλλον!

5. Αίσθημα Ολοκλήρωσης: Όταν είστε μαζί νιώθεις πληρότητα και ολοκλήρωση γιατί κυριαρχεί το αίσθημα της αρμονίας και της ισορροπίας !

6. Νιώθεις ότι υπάρχει αμοιβαία κατανόηση: Η αδερφή ψυχή σου σε καταλαβαίνει ολοκληρωτικά, μπορεί ενστικτωδώς να γνωρίζεις τι σκέφτεσαι ή πώς αισθάνεσαι χωρίς να δώσεις καμία απολύτως εξήγηση!

7. Υπάρχει το αίσθημα ότι ο άνθρωπος αυτός είναι το πεπρωμένο σου: Από τις αρχές της γνωριμίας αισθάνεσαι σαν το σύμπαν να συνωμότησε για να είστε εσείς οι δύο μαζί, σαν να ήταν γραφτό να δημιουργηθεί αυτή η ένωση.

8. Νιώθεις σαν στο σπίτι σου: Με την αδερφή ψυχή σου νιώθεις σαν να βρισκόσουν για πολύ καιρό στην ταλαιπωρία και στην αναζήτηση και τελικά μπήκες στο σπίτι σου όπου αισθάνεσαι οικειότητα και ζεστασιά!

9. Ισχυρό αίσθημα εμπιστοσύνης: Η εμπιστοσύνη είναι μία από τις βασικές αρχές για την στήριξη μίας σταθερής σχέσης, αλλά μπορεί από την αρχή να είναι πολύ δυνατή σε μία σχέση που τα μέλη της είναι αδελφές ψυχές!

10. Προσωπική Ανάπτυξη: Οι αδελφές ψυχές ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον για προσωπική εξέλιξη! Το να είσαι σε αυτή την σχέση νιώθεις ότι γίνεσαι η καλύτερη εκδοχή του αυτό σου και ότι αυτός ο άνθρωπος σου σε εμπνέει να κατακτήσεις τους στόχους σου!


Αξίζει να σημειώσουμε ότι το να βρεις την “αδελφή ψυχή σου” δεν αποτελεί εγγύηση για την εξέλιξη μίας σχέσης και δεν είναι το απαραίτητο στοιχείο για μία ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή! Είναι σημαντικό να θυμάσαι, ότι δεν βρίσκουν όλοι οι άνθρωποι την αδερφή ψυχή τους και ότι το πιο σημαντικό από την μορφή μίας σχέσης, είναι ένας άνθρωπος να έχει αποδεχθεί και αγαπήσει τον εαυτό του και να εργάζεται συστηματικά για την εξέλιξή του! Οι αδερφές ψυχές δεν είναι ο μονόδρομος για να βρει κάποιος την ευτυχία!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top