Ο αριθμός τηλεφώνου σου αποκαλύπτει τις συνομιλίες που κάνεις

0
Δείχνει τη σημασία και το είδος θεμάτων που συζητάς.

Το ότι έχεις έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου είναι ένα γεγονός εντελώς συμπτωματικό, καθώς σου δίνεται από μια εταιρεία τηλεφωνίας και δεν το επιλέγεις εσύ. Όμως αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι μπορεί να αντανακλά την ενέργεια της επικοινωνίας σου ή το ύφος της. Επίσης, μην ξεχνάς ότι μια κλήση, προσωπική ή επαγγελματική, σε φέρνει σε επαφή με ένα άλλο πρόσωπο στην άλλη άκρη της γραμμής και χρωματίζεται ανάλογα. 

Ακριβώς όπως ένα όνομα προβάλλει μια εικόνα του ατόμου ή μιας επιχείρησης, έτσι κι ένας αριθμός τηλεφώνου αποκαλύπτει τις συνομιλίες που πρέπει να περιμένεις.

Είναι απλό. Πάμε να δεις!

Για να μάθεις τι συμβολίζει ο αριθμός τηλεφώνου σου, θα πρέπει να μειώσεις τα δέκα ψηφία του αριθμού σου, προσθέτοντάς τα, μέχρι να μείνει μόνο ένας αριθμός και στη συνέχεια να διαβάσεις τον αντίστοιχο αριθμό που σημειώνεται στη λίστα που ακολουθεί.

Παράδειγμα:

6986625789

6+9+8+6+6+2+5+7+8+9=66

Προσθέτεις το 6+6=12

Για να βγει μονοψήφιος αριθμός, ξαναπροσθέτεις το 2+1=3

Σε αυτό το παράδειγμα το 3 είναι το τελικό ψηφίο και η σωστή έννοια που το αντιπροσωπεύει.

Άθροισε κι εσύ τα ψηφία του τηλεφώνου σου, βρες τον μονοψήφιο αριθμό και διάβασε τι σημαίνει:

Αριθμός 1

Συνήθως αν έχεις αυτό το νούμερο, το τηλέφωνο δεν χτυπάει πολύ, καθώς οι περισσότερες κλήσεις είναι εξερχόμενες και γίνονται από εσένα. Οι συζητήσεις σου είναι πάντα για συγκεκριμένα θέματα και συνήθως για ιδέες. Η διάρκεια της κλήσης, δε, τείνει να είναι μεγάλη ή μικρή αλλά πάντα θα διακοπεί με ένα απότομο τέλος, καθώς όταν ειπωθούν τα σχετικά με το θέμα σου, το κλείνεις.

Αριθμός 2

Η γραμμή σου είναι πολύ απασχολημένη με κοινές εκμυστηρεύσεις και λόγια αμοιβαίας υποστήριξης. Οι συζητήσεις σου διέπονται από εξερεύνηση των συναισθημάτων σου και την κατανόησή τους. Όταν σε καλούν, απαιτείται μια διακριτικότητα και ευαισθησία στην χρήση της γραμμής, δεδομένου ότι είναι αρκετά συναισθηματικός αριθμός.

Αριθμός 3

Εδώ, η γραμμή σου προσελκύει πολύ κοινωνική φλυαρία και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για περιστασιακή σύγχυση όταν μιλάς. Τα κύρια θέματα που θα συζητάς κατά πάσα πιθανότητα θα είναι για δημιουργικά έργα, πώς να δαπανήσεις χρήματα και η διασκέδαση. Συζητάς συνεχόμενα με κάποιον φίλο ή κάποιον που προσπαθεί να γίνει.

Αριθμός 4

Αν η γραμμή σου έχει αυτόν τον αριθμό και είναι του σπιτιού ή της επιχείρησης, πρωταρχικός σκοπός σου είναι να εξασφαλίσεις την πρακτική διαχείριση. Οι συζητήσεις σου πατούν γερά στη γη και έχεις την τάση να εξομαλύνεις τα προβλήματα στο υπό συζήτηση θέμα. Θα πρέπει να αναμένεις αξιόπιστες και πολύ εγκάρδιες συμβουλές.

Αριθμός 5

Σε αυτήν την γραμμή, δεν υπάρχουν κλήσεις που θα είναι ίδιες μεταξύ τους. Πώς θα μπορούσαν να είναι, όταν η προσωπικότητά σου αλλάζει συνεχώς; Περίμενε πολλές, μα πάρα πολλές κλήσεις με τον αριθμό αυτό, τόσο εισερχόμενες όσο και εξερχόμενες. Οι συνομιλίες σου θα είναι γρήγορες και γι' αυτό θα πρέπει να φροντίσεις να παράσχεις την απαιτούμενη πληροφόρηση.

Αριθμός 6

Η οικογένεια και φίλοι σε καλούν συχνότερα. Αυτός είναι ένας αριθμός για εκείνους που έχουν ανάγκη εξυπηρέτησης. Η ομιλία σου θα έχει να κάνει με γαλούχηση, παρηγοριά και υπευθυνότητα, αν και μερικές φορές μπορεί να είσαι έξω από τις σφαίρες της πραγματικότητας.

Αριθμός 7

Η γραμμή δηλώνει προστασία της ιδιωτικής ζωής, όμως κάνεις και δέχεσαι ένα σημαντικό αριθμό κλήσεων. Είναι καλύτερο να μην επαναλάβεις συζητήσεις που αφορούν σε μυστικά και κρυφές υποθέσεις.

Αριθμός 8

Είναι σχετικός με τις επιχειρήσεις, ακόμη και αν είναι ένας αριθμός στο σπίτι. Είτε είσαι φυσικό πρόσωπο ή επιχείρηση, με μια "8" γραμμή, το πρώτο που εξετάζεις είναι ένα θέμα, ώστε να πάρεις μια απόφαση. Μόλις το θέμα σου έχει λάβει την προσοχή που του αξίζει, κοινωνικές υποθέσεις και οικογενειακές ανάγκες γεμίζουν το υπόλοιπο της συνομιλίας σου.

Αριθμός 9

Χτυπάει συνεχώς, τόσο με καλές ειδήσεις, όπως και με θλιβερές. Οι συνομιλίες σου θα διαφωτίσουν, θα ψυχαγωγήσουν και θα απαιτούν δράσεις, καθώς ο αριθμός σου προσελκύει όλα τα είδη των ανθρώπων και θεμάτων. Το ζητούμενο ανάγκη να μοιραστείς και να γίνεις κατανοητός. Η γραμμή "9", πάντως, προσελκύει ευκαιρίες και επαφή με ισχυρούς ανθρώπους.

astrology

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top