Πες μας την ημερομηνία γέννησής σου για να σου πούμε πώς θα είναι το 2023

0
ανακάλυψε τι σε περιμένει τη νέα χρονιά που ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Για να υπολογίσεις τον αριθμό που δείχνει το πώς θα είναι το 2023, θα πρέπει να προσθέσεις όλα τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησής σου. Δηλαδή, αν, για παράδειγμα, έχεις γεννηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 1987, τότε θα πρέπει να κάνεις την εξής πρόσθεση: 2+6+9+1+9+8+7. Το αποτέλεσμα είναι 42. Για να βγει μονοψήφιος αριθμός, προσθέτεις το 4+2 και το άθροισμα είναι 6.

Άρα ο αριθμός σου για το 2023 είναι το 6. Ακολουθώντας αυτό το παράδειγμα είναι πάρα πολύ εύκολο να βρεις τον δικό σου αριθμό.

Αριθμός 1

Μια νέα αρχή

Πολλά μονοπάτια ανοίγονται φέτος, δείχνοντάς σου ότι πρέπει να γυρίσεις σελίδα ή ακόμα και να ανοίξεις ένα εντελώς καινούργιο βιβλίο στη ζωή σου. Το 2022, ολοκληρώσεις το τελευταίο κεφάλαιο ενός κύκλου εννέα ετών, αφήνοντας έτσι ελεύθερο χώρο στο 2023. Καλείσαι να βάλεις τον εαυτό σου πρώτο στη λίστα προτεραιοτήτων σου. Υπάρχει μια μάλλον εγωιστική τάση, αλλά έτσι θα ασχοληθείς σοβαρά με το να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις και αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο/η. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές φέτος που θα νιώθεις ότι στέκεσαι στην άκρη του γκρεμού, αλλά μην πτοηθείς. Μια ακόμα περιπέτεια είναι που θα περάσει. Ξεκινάς από την αρχή κι αυτό, εκτός από δυσκολίες, θα σου φέρει και αρκετές συναρπαστικές εμπειρίες και προοπτικές. Είσαι ο πρωταγωνιστής φέτος! Διεκδίκησε ό,τι επιθυμείς, ακόμα κι αν κάτι από αυτά δεν πίστευες ποτέ ότι θα σου άρεσε.

Αριθμός 2

Οι σχέσεις στο κέντρο

Το 2022 ήταν ένα έτος που έβαλες τον εαυτό σου στο επίκεντρο, καθώς αναζητούσες νέες προοπτικές και εξερευνήσεις. Ενώ έμαθες πολλά για το να είσαι αυτοδύναμος/η και τις ικανότητές σου, αφού οδηγούσες το άρμα των εξελίξεων, το 2023 είναι μια χρονιά για να κάνεις ένα βήμα πίσω και να τσεκάρεις τους άλλους ανθρώπους, προτού προχωρήσεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Κατά τη διάρκεια αυτών των δώδεκα μηνών, θα έχεις τη δυνατότητα να ενισχύσεις τους δεσμούς που θα έπρεπε, όσο ήσουν απασχολημένος/η με την επιδίωξη των ονείρων σου. Ήρθε η ώρα να δώσεις βαρύτητα στα σημαντικά πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Βεβαιώσου ότι έχεις αναλάβει τις ευθύνες σου και δεν αφήνεις τους άλλους με περισσότερα βάρη από όσα μπορούν να αντέξουν. Εάν αισθάνεσαι μοναξιά, τότε θα πρέπει να κινηθείς, όχι μόνο προς στη στήριξη των τρεχουσών σχέσεών σου, αλλά και στην οικοδόμηση νέων. Δώσε προτεραιότητα στην ποιότητα και μην κάνεις επιφανειακές επαφές, αλλά ουσίας. Αυτή είναι επίσης μια καταπληκτική χρονιά για να ερωτευτείς.

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

Αριθμός 3

Ώρα για δημιουργία

Ήρθε η ώρα να ανοίξεις το παράθυρο και να μπει φρέσκος αέρας. Το 2022 ήταν μια χρονιά που έδωσες σημασία στις σχέσεις και ήσουν εκεί για όλους τους ανθρώπους σου, αλλά αυτή είναι μια χρονιά εξερεύνησης και δημιουργικότητας, μια χρονιά που μπορείς να πετύχεις πράγματα, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να εξερευνήσεις έννοιες που δεν είχες ποτέ σκεφτεί, οι οποίες έχουν τη δύναμη να αλλάξουν εντελώς την καθημερινότητά σου. Το πιο σημαντικό καθήκον σου είναι να "βουτήξεις" και να ζήσεις όλα εκείνα που έχει να προσφέρει ο κόσμος. Αυτό μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές όσον αφορά στην κοινωνική σου ζωή, ίσως συμπεριλαμβανομένης μιας μετακόμισης ή μετακίνησης που με τη σειρά της δημιουργεί νέα δεδομένα. Εάν προσπαθήσεις να κρυφτείς από αυτές τις αλλαγές ή αρνηθείς ότι συμβαίνουν, θα νιώσεις ότι έχεις μείνει πίσω στο τέλος του έτους, σαν να έχασες ένα πακέτο που περίμενες, επειδή δεν άνοιξες στην πόρτα στο διανομέα. Άνοιξε, υπόγραψε και άρπαξε ό,τι σου σταλεί!

Αριθμός 4

Ένα βήμα ακόμα

Πέρυσι, αγκάλιασες τη ζωή και πρόσθεσες μια μεθυστική δόση ενθουσιασμού στην ύπαρξή σου. Το 2023, ωστόσο, σε καλεί να σηκώσεις τα μανίκια σου και να επιστρέψεις στα βασικά. Τώρα, που έχεις συνδεθεί με παρόμοια μυαλά και φρέσκα πρόσωπα, είναι καθήκον σου να λογοδοτήσεις στον εαυτό σου καθώς άφησες πάρα πολλά πράγματα να σου ξεφύγουν και δεν έδωσες μεγάλη σημασία. Τέτοιες συμπεριφορές δεν "επιτρέπονται" πια, και κατά τη διάρκεια αυτής της δωδεκάμηνης περιόδου, πρέπει να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να είσαι πρόθυμος/η να αναλάβεις ευθύνες. Χωρίς αυτήν την προσπάθεια, θα δυσκολευτείς να αποκτήσεις αυτό που πιστεύεις ότι δικαίως αξίζεις. Η επιτυχία θα έρθει, μόνο όταν κάνεις ό,τι χρειαστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι ολόκληρη αυτή η χρονιά θα είναι μια μεγάλη ανηφορική πορεία, αλλά ότι αν θέλεις να φτάσεις στη γραμμή τερματισμού και τις ανταμοιβές που περιμένουν εκεί, θα πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι δεν πρέπει να βασίζεσαι σε κανέναν άλλο, πέρα από σένα. Αυτό είναι το ταξίδι σου!

Αριθμός 5

Η μεταμόρφωση περιμένει

Είσαι έτοιμος/η να φέρεις τα πάνω κάτω; Πέρυσι σου ανατέθηκε το βάρος να ασχοληθείς σοβαρά με τη ζωή που κάνεις. Μπορεί να μην είχες πολλά περιθώρια να χαλαρώσεις ή να απομακρυνθείς από το δρόμο που είχες μπροστά σου. Είναι ασφαλές να πούμε ότι το 2023 θα αλλάξουν δραστικά τα πράγματα, οπότε τους επόμενους δώδεκα μήνες οφείλεις να κάνεις προσαρμογές και να εξερευνήσεις τις διαθέσιμες επιλογές σου, και αν δεν σου αρέσει οτιδήποτε, με το οποίο ασχολείσαι, τότε ίσως είναι καιρός να το παρατήσεις. Οι πιθανότητες είναι καλές έτσι ώστε η ζωή σου να είναι αισθητά διαφορετική στο τέλος του 2023 από ό,τι στην αρχή. Το σημαντικό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι είναι πιο σοφό να αγκαλιάσεις αυτές τις αλλαγές, παρά να προσπαθήσεις να τις σταματήσεις, γιατί όσο περισσότερο αντιστέκεσαι, τόσο πιο περίπλοκα θα γίνονται τα πράγματα στην πορεία. Το σύμπαν χρησιμοποιεί αυτές τις αλλαγές για να σε οδηγήσει στο μέρος που πρέπει να είσαι, οπότε σκέψου το 2023 ως ένα ταξίδι, με πολλές περιπέτειες.

Αριθμός 6

Δεν υπάρχει "Εγώ" σε μια "ομάδα"

Η ζωή σου πιθανότατα άλλαξε αρκετά το 2022 και ενδεχομένως βίωσες μια 5ετία, η οποία έφερε πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Μπορεί να βρέθηκες σε μια νέα κατάσταση διαβίωσης ή ίσως να ξεκίνησες μια νέα δουλειά, που ήταν μια απόκλιση από αυτό που έκανες προηγουμένως ή ίσως υπήρξε μια σχέση που να άλλαξε την πορεία σου. Τώρα, όμως, η σκόνη έχει κατασταλάξει. Μπορείς να αρχίσεις να κατανοείς τη νέα σου πραγματικότητα, Το κύριο θέμα μιας 6ετίας ήταν οι σχέσεις σου, οι οποίες δεν αποκλείεται να είχαν παγώσει κατά το 2022. Όλες αυτές οι αλλαγές που δημιούργησαν καινούργια δεδομένα σε έσπρωξαν στο να κάνεις νέες ρίζες, να ενισχύσεις δεσμούς και να ενσωματωθείς στο περιβάλλον σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να σκεφτείς, λοιπόν, το «Εμείς» και όχι το «Εγώ», γιατί τον τελευταίο χρόνο εστίασες στις δικές σου ανάγκες. Αυτό δεν ισχύει πλέον. Μια ομάδα θα μπορούσε να δημιουργηθεί, στις αρχές του έτους και πιθανότατα θα αναπτύξεις αρκετά θετικά αισθήματα για τους ανθρώπους της, οπότε φρόντισε να κυκλοφορείς γιατί υπάρχουν πρόσωπα, που περιμένουν να σε συναντήσουν!

Αριθμός 7

Από μέσα προς τα έξω

Πέρασες το 2022 πλησιάζοντας ανθρώπους και κάνοντας νέες γνωριμίες, ωστόσο, το 2023 σε σπρώχνει σε μια ενδοσκόπηση και στο να δημιουργήσεις καλύτερες σχέσεις με τον εαυτό σου, σε πνευματικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ συναρπαστικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις σημαντικές στιγμές το 2023, απλώς θα είναι λιγότερο προφανείς. Έχεις υποβληθεί σε πολλές προσωπικές αλλαγές και θα χρειαστείς χρόνο για να επεξεργαστείς μερικές από αυτές. Αυτό θα κάνεις φέτος. Θα υπάρξουν πολλές φωτεινές στιγμές, πολλά "αχά" και συνειδητοποιήσεις, οπότε θα αποκτήσεις μια σαφήνεια σχετικά με το γιατί συμπεριφέρεσαι όπως συμπεριφέρεσαι. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να συγκεντρώσεις νέα αποθέματα δύναμης και θάρρους και να ξέρεις ότι θα χρειαστείς μεγάλη δόση και τα δύο, κατά το 2024. Όσο για το 2023, είναι καιρός να εστιάσεις στο να γίνεις η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου και να δουλέψεις από μέσα προς τα έξω.

Αριθμός 8

Επίδειξη δύναμης

Ήρθε η ώρα να δείξεις τη δύναμή σου. Το 2022 βίωσες εμπειρίες, περισσότερο πνευματικές και ξόδεψες αρκετό χρόνο με τον εαυτό σου, αλλά δεν είδες μεγάλη πρόοδο στον έξω κόσμο. Αυτό μπορεί να σε έκανε να νιώθεις λίγο αναποτελεσματικός/η. Όλα αυτά αλλάζουν τώρα, καθώς πρόκειται για μια χρονιά που θα σε δεις να σκαρφαλώνεις σε ψηλά βουνά και να επιβεβαιώνεσαι ως ηγέτης ή αρχηγός. Είτε νιώθεις ότι πλέον δεν έχεις κάτι να σε κρατάει πίσω είτε ότι έχεις ήδη επιτύχει τους στόχους σου, υπάρχουν καινούργιες ευκαιρίες που προσφέρονται για να γίνεις μια ισχυρότερη εκδοχή του εαυτού σου, κάποιος/α που καταφέρει πολλά και έχει κερδίσει τον σεβασμό εξαιτίας των προσπαθειών του. Δεν είναι ώρα για να κρυφτείς ή να παραμείνεις στη συνηθισμένη σου ζώνη άνεσης, να είσαι προετοιμασμένος/η για το γεγονός ότι η ζωή πιθανότατα θα σε φέρει στο επίκεντρο όπου όλοι μπορούν να δουν τι κάνεις. Ο μόνος τρόπος που μπορείς να αποτύχεις στις απαιτήσεις είναι να αποφύγεις να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη που θέλει να σου δώσει το σύμπαν. 

Αριθμός 9

Δένοντας κόμπους

Το 2023 σηματοδοτεί μια σημαντική φάση για εσένα, καθώς σε ωθεί που κλείσεις κεφάλαια της ζωής σου που δεν σε εξυπηρετούν πλέον. Σε αρκετές περιπτώσεις, θα νιώθεις σαν να έχεις παρασυρθεί στη θάλασσα και δεν υπάρχει άνεμος στα πανιά σου για να σε σπρώξει μπροστά, αλλά αυτό ακριβώς πέτυχες, μια περίοδο γαλήνης, που όταν κοιτάξεις πίσω, θα δεις όλα όσα πέτυχες τα τελευταία εννέα χρόνια. Αυτή είναι η μεταβατική φάση που θα σε οδηγήσει στον επόμενο κύκλο σου, που ξεκινά το 2024. Κουκουλώσου, αλλά μην κοιμάσαι στο τιμόνι του πλοίου. Αποδέξου ό,τι είναι να φύγει, για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Σχέσεις πιθανόν να τελειώσουν καθώς ορισμένοι άνθρωποι αποχωρούν ή ίσως υπάρχουν πεποιθήσεις που κρατάς εδώ και πολύ καιρό και πρέπει να απελευθερωθείς. Αυτή είναι μια στιγμή για αποτοξίνωση, για να καθαρίσεις το πιάτο σου, ώστε να καταφέρεις να απολαύσεις το επόμενο γεύμα. Προσπάθησε να κυνηγήσεις νέες ευκαιρίες, που πολύ σύντομα, θα διαπιστώσεις ότι περνούν ανεκμετάλλευτες. Άφησε το ρεύμα να σε παρασύρει γιατί θα σε βγάλει ακριβώς εκεί που πρέπει να είσαι.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top