6 πράγματα που κάθε γυναίκα αξίζει να λαμβάνει από έναν άντρα

0
και είναι αδιαπραγμάτευτα.

You are the queen of your life και πρέπει να το διεκδικήσεις!

Στη ζωή, θέλοντας και μη, συμβιβαζόμαστε με πολλά μέτρια πράγματα, επειδή απλώς είναι βολικά και εύκολα. Υπάρχει, όμως, ένας τομέας που δεν πρέπει ποτέ να είναι μέτριος: ο έρωτας και οι σχέσεις.

Ξέρεις γιατί; Γιατί καθεμιά από εμάς αξίζει να ζει έναν εκπληκτικό, συγκλονιστικό έρωτα, που της ομορφαίνει και της συναρπάζει τη ζωή.

Έχουν υπάρξει φορές που συμβιβάστηκα κι εγώ με μέτριες καταστάσεις. Έχω βιώσει κι εγώ πώς είναι να είσαι καλά με κάποιον τις μισές μέρες της εβδομάδας και τις άλλες μισές να κλαις και να είσαι άκεφη. Γιατί καθόμουν; Γιατί είχα ερωτευτεί και γιατί εστίαζα στις καλές στιγμές. Γιατί δεν θα το ξανακάνω; Γιατί μου αξίζει κάποιος που για εκείνον θα είμαι μοναδική και θα πληροί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που ονειρευόμουν από μικρή.

Πριν, λοιπόν, συμβιβαστείς ξανά με μια σχέση που δεν σε γεμίζει και που δεν σε κάνει απόλυτα ευτυχισμένη, λάβε υπ’ όψιν σου 6 πράγματα τα οποία κάθε γυναίκα αξίζει να λαμβάνει από έναν άντρα και θα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτα. Μην σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε ανούσιες σχέσεις που δεν έχουν κανένα μέλλον!

#1. Αξίζεις κάποιον που του λείπεις κάθε λεπτό που είστε χώρια

Έναν άντρα που μετρά αντίστροφα μέχρι να έρθει η ώρα να σε ξαναδεί. Έναν άντρα που κάνει τα πάντα για να βρεθείτε έστω και για λίγο και που σου δείχνει εμπράκτως πόσο πολύ του λείπεις όταν είσαι μακριά του.

#2. Αξίζεις έναν άντρα που για εκείνον είσαι μια και μοναδική

Αξίζεις κάποιον που σε αντιμετωπίζει σαν βασίλισσα γιατί ξέρει ότι αυτό είσαι. Είσαι μια και μοναδική στη ζωή του και και σου το υπενθυμίζει σε καθημερινή βάση. Κορίτσια, ξεχάστε τους παντρεμένους ή τους… μπερδεμένους που δεν ξέρουν τι θέλουν, αν θέλετε να είστε πραγματικά ευτυχισμένες στη ζωή σας. Αξίζετε την αποκλειστικότητα, για αυτό διεκδικήστε την!

#3. Αξίζεις το (υγιές!) πάθος

Σου αξίζει το πάθος – το είδος του πάθους «Δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι και σε θέλω εδώ και τώρα». Πρέπει να είσαι με κάποιον που σε κάνει να νιώθεις πάντα ποθητή. Κάποιον που σε φιλάει κάθε πρωί και σε κοιτάζει με αγάπη, θαυμασμό και στοργή. Κάποιον που απολαμβάνει να σε ευχαριστεί σε όλους τους τομείς και να σε φροντίζει.

#4. Αξίζεις κάποιον που σε συστήνει περήφανα στον κύκλο του και σε κάνει μέρος του

Κάποιος που είναι πρόθυμος να σε συστήσει στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του. Να είσαι με κάποιον που βρίσκει πάντα χρόνο για σένα και που προσπαθεί να σε κάνει μέρος της καθημερινότητας και της ζωής του.

#5. Αξίζεις κάποιον που νοιάζεται αληθινά για εσένα

Σου αξίζει ένας άντρας που θυμάται τις επετείους, τα γενέθλια και γενικότερα τις σημαντικές περιστάσεις. Αξίζεις κάποιον που σου φέρνει λουλούδια και σοκολατάκια όχι μόνο τότε, αλλά έτσι, χωρίς λόγο, απλά και μόνο για να σε δει να χαμογελάς. Κάποιον είναι ευγενικός και ξέρει ότι ο ιπποτισμός δεν έχει πεθάνει. Ξέρει πώς να σε γοητεύσει, σου κρατάει το χέρι, είναι περήφανος για εσένα και ξέρει πόσο τυχερός είναι που σε έχει στη ζωή του.

#6. Αξίζεις κάποιον που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, σε βοηθά να εξελιχθείς και δεν σε κρατά πίσω

Κάποιος που σου βγάζει ό,τι καλύτερο έχεις μέσα σου, λατρεύει να σε έχει στη ζωή του, είναι δίπλα σου τόσο στις δύσκολες όσο και στις εύκολες στιγμές και σε βοηθά να εξελίσσεσαι διαρκώς.

Σου αξίζει το απόλυτο παραμύθι, γι’ αυτό διεκδίκησέ το!

healingeffect
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top