Μπορούμε να μαντέψουμε πώς οδηγείς από τον αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου σου!

0
Κι όμως δεν είναι τυχαίος!

Ο αριθμός πινακίδας του αυτοκινήτου σου, με βάση την Αριθμολογία, μπορεί να δείξει, αν ταξιδεύεις πολύ ή αν το αυτοκίνητό σου έχει μόνο επαγγελματική χρήση. Αν σου φέρνει γούρι, ακόμα και την οδηγική σου συμπεριφορά και το πώς είσαι πίσω από το τιμόνι.

Αρχικά, να δεις κάθε αριθμό στην πινακίδα χωριστά και να τον αξιολογήσεις. Ας υποθέσουμε ότι ο αριθμός σου είναι το 8325. Θα κοιτάξεις την σημασία του 8, του 3, του 2 και του 5 και θα καταλήξεις σ' ένα γενικό συμπέρασμα.

Δεύτερον, μπορείς να προσθέσεις τους αριθμούς της πινακίδας και να τους ανάγεις σ' ένα μονοψήφιο αριθμό. Δηλαδή 8325-> 8+3+2+5= 11+7=18=9.

Εδώ λοιπόν είναι μερικές ερμηνείες για το τι μπορεί να σημαίνουν οι αριθμοί στην πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σου:

Αριθμός 1

Εάν το 1 εμπεριέχεται ή είναι το αποτέλεσμα της αναγωγής σε μονοψήφιο αριθμό, συμβολίζει ότι μάλλον είσαι ένας μη συνεργάσιμος οδηγός. Υπάρχουν πάρα πολλές συλλήψεις για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για υπέρβαση ορίου ταχύτητας ή παραβίαση φωτεινού σηματοδότη από ανθρώπους που έχουν αυτόν τον αριθμό. Το μόνο καλό είναι ότι, έχοντας το 1 στην πινακίδα σου, δε κολλάς στην κίνηση.

Θετικά Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο για οχήματα της κυβέρνησης, της αστυνομίας, ασθενοφόρα ή πυροσβεστικά.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Φαίνεται ότι είσαι ριψοκίνδυνος.

Αριθμός 2

Αυτός είναι ένας αριθμός που θα μπορούσε να σε κάνει να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Το 2, μπορεί να «φταίει» για διπλοπαρκάρισμα ή για το ότι κολλάς στην κίνηση.

Θετικά Χαρακτηριστικά: Καλό για κοντινά ταξίδια και εκδρομές.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Οδήγηση κάτω από συναισθητική αστάθεια που συμβάλλει στην απότομη αλλαγή ταχύτητας.

Αριθμός 3

Ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να σου χαρίσει την φήμη του καλού οδηγού. Ωστόσο, σημαίνει, επίσης, ότι το αυτοκίνητό σου θα μπορούσε να κινήσει κατά κάποιο τρόπο την περιέργεια/προσοχή της αστυνομίας περισσότερο από άλλα σταθμευμένα ή μη οχήματα.

Θετικά Χαρακτηριστικά: Ιδανικό εάν έχεις υπηρεσιακή, διοικητική, πολιτική ή συμβουλευτική θέση/εργασία.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Είσαι αυτάρεσκος και αλαζονικός.

Αριθμός 4

Αυτός δεν είναι τυχερός αριθμός για το όχημά σου, αφού θα μπορούσε να εμφανίσει πολλές ζημιές ή είναι πολύ πιο εύκολο να κλαπεί. Αυτό το είδος του αυτοκινήτου είναι σχεδόν πάντα ακριβό.

Θετικά Χαρακτηριστικά: Μπορεί να αποκτήσεις ξαφνικά οικονομικά κέρδη.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Λάθος επιλογές και απόσπαση/διάσταση/αποχωρισμός. Το άτομο μπορεί να πάρει διαζύγιο ή να του συμβούν άλλα άσχημα.

Αριθμός 5

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους αριθμούς για το αυτοκίνητό σου, καθώς είναι ο αριθμός των ταξιδιών και των όμορφων περιπετειών. Ωστόσο, τις περισσότερες από αυτές, θα τις απολαύσεις σόλο και όχι παρέα με άλλους.

Θετικά Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο, εάν δουλεύεις στον διαφημιστικό ή εμπορικό τομέα.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Σε κάνει αρκετά ανώριμο, παιδαριώδη και παρλαπίπα.

Αριθμός 6

Εάν το 6 είναι ο αριθμός της πινακίδας σου, τότε σημαίνει ότι διαθέτεις ένα «οικογενειακό» αυτοκίνητο. Εάν δεν θέλεις να περάσεις όλη σου τη ζωή στο να πηγαινοφέρνεις ανθρώπους, κάνοντας τον σοφέρ, καλό είναι να τον αποφύγεις, (εάν φυσικά έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις). Το ωραίο όμως είναι ότι ο συγκεκριμένος αριθμός μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων.

Θετικά Χαρακτηριστικά: Θα σε βολέψει αρκετά, εάν η δουλειά σου ανήκει στον καλλιτεχνικό τομέα (κινηματογράφο, ζωγραφική, χορό).
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ανοχή-σπατάλη σε γυναίκες.

Αριθμός 7

Εδώ έχουμε να κάνουμε μ' ένα αυτοκίνητο που είναι μοναδικό με κάποιο τρόπο (όπως αντίκα), αλλά μπορεί επίσης να δείξει ότι είναι δύσκολο να βρεις ανταλλακτικά ή παρουσιάζει εύκολα ζημιές. Πάντως, είναι ένας καλός αριθμός, αν θέλεις να γίνει γνωστό στους πάντες ότι είσαι ιδιοφυΐα και εκκεντρικός!

Θετικά Χαρακτηριστικά: Ιδανικό για ταξίδια πνευματικής αφύπνισης, προσκυνήματος ή για απότιση φόρου τιμής.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Τα υλικά κέρδη/πλεονεκτήματα /προνόμια λιγοστεύουν.

Αριθμός 8

Αυτός είναι ο δεύτερος καλύτερος αριθμός για την πινακίδα σου, επειδή προοιωνίζεται επιτυχία σε όλες τις προσπάθειές σου. Φαίνεται αξιόπιστο, δεν παρουσιάζει βλάβες εύκολα, συν το ότι είναι ελκυστικό αλλά και προσιτό.

Θετικά Χαρακτηριστικά: Ιδανικό για την μεταφορά πολλών ανθρώπων ή ομάδων.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Συνήθως είναι ένα αυτοκίνητο που το έχεις για δουλειές και όχι για απολαυστικές βόλτες.

Αριθμός 9

Χμ, αυτός δεν είναι ο πιο τυχερός αριθμός πινακίδας κυκλοφορίας, καθώς μπορεί να προμηνύει σοβαρά ατυχήματα, αφού είναι ένας καρμικός αριθμός. Ωστόσο, είναι ένας από τους καλύτερους για το αυτοκίνητο σου, ΜΟΝΟ όμως, αν σχεδιάζεις ένα μεγάλο ταξίδι σε εξωτικό μέρος, όπως π.χ. σε μια έρημο.

Θετικά Χαρακτηριστικά: Κατάλληλο για εσένα που θέλεις να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις και κινείσαι δυναμικά.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: Οδηγείς πολύ παράτολμα και γρήγορα.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top