Ονειροπόληση και Ζώδια

0
Τα Ζώδια όταν ονειροπολούν!

Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι αρέσκονται να ονειρεύονται και ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του, γιατί έτσι καταφέρνουν να ξεπερνούν τα προβλήματα τους και συνεχίζουν τον καθημερινό τους αγώνα, με την δύναμη των νοερών ταξιδιών τους. Παρατηρούμε βέβαια, ότι κάποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή στο παιχνίδι της ονειροπόλησης και κάποια απέχουν αρκετά, καθώς δεσμεύουν το μυαλό τους στον κόσμο της λογικής.ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο Κριός είναι το ζώδιο που ονειρεύεται συχνά και κυνηγάει με εμμονή αυτά που σχεδιάζει το μυαλό του. Συχνά ονειρεύεται την πρωτιά και πως θα κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων. Επίσης σε περίπτωση που υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, θα καταστρώσει το σχέδιο κατάκτησης. Ονειρεύεται φλογερές αγάπες και ένα κόσμο έτοιμο σε πρωτοποριακές αλλαγές.ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


O Ταύρος είναι το ζώδιο που δεν του αρέσει να ονειρεύεται, παρά να ζει την πραγματικότητα του. Παρόλο όμως που είναι προσγειωμένος και «ρηχός» παρασύρεται από τις επιθυμίες του και ονειρεύεται το καλύτερο σεξ ή το πιο νόστιμο φαγητό. Ονειρεύεται επίσης όμορφους ανθρώπους, χωρίς ψεγάδια.
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο που ονειρεύεται συχνά και βέβαια δεν μένει στον κόσμο της φαντασίας του. Είναι τολμηρός και πειραματίζεται με τα θέλω του και τις επιθυμίες του μυαλού του. Συνήθως ονειρεύεται την τέλεια φιλία και το τέλειο gadget.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος, γλυκός και συναισθηματικός, ονειρεύεται συχνά και αυτό ίσως δεν του βγαίνει πάντα σε καλό. Γενικά ονειρεύεται μια οικογένεια, πολλά παιδιά και τον/την τέλειο σύντροφο. Πολλές φορές όμως, χάνεται σε αρνητικές σκέψεις και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξει.
ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο Λέων είναι το ζώδιο που αρέσκεται στις ονειροπολήσεις και μάλιστα μιλάει ανοιχτά, εκφράζεται φωναχτά, καθώς είναι σίγουρος ότι θα πραγματοποιηθούν γρήγορα τα όνειρα του. Σίγουρα ονειρεύεται να γίνεται διάσημος και να πλουτίζει. Το όνειρο του είναι να εξαλειφθεί η πενία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Η Παρθένος είναι το ζώδιο που φοβάται τις ονειροπολήσεις και επιλέγει την πραγματικότητα, παρόλο που είναι ανικανοποίητη φύση. Όταν όμως ονειρεύεται , κάνει θαύματα, καθώς επιθυμεί να προσφέρει στο περιβάλλον της και να καθαρίσει οτιδήποτε τοξικό. Ονειρεύεται την αγνότητα.
ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας και ονειρεύεται συχνά, καθώς έτσι καταφέρνει να ξεφεύγει από τον κόσμο της ανισορροπίας και των εντάσεων. Ονειρεύεται τον τέλειο σύντροφο, την τέλεια αγάπη και έναν δίκαιο κόσμο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο Σκορπιός είναι συναισθηματικός και συνάμα «μεταφυσικός» τύπος και ονειρεύεται συχνά την τέλεια αγάπη, το τέλειο Ψυχικό Δέσιμο και χάνεται μέσα στις φαντασιώσεις τους. Ονειρεύεται ένα πιο εξελιγμένο πνευματικά κόσμο. Συγχρόνως έχει και σεξουαλικές ..ονειροπολήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που διασκεδάζει με τα δημιουργήματα του μυαλού του, ονειρεύεται συχνά και μιλάει για αυτά. Εκφράζεται και ονειρεύεται έναν κόσμο ελεύθερο, χωρίς προκαταλήψεις και ενωμένο , πέρα από κουλτούρα και θρησκεία. Ονειρεύεται να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που δεν ονειροπολεί, είναι αρκετά ρεαλιστής, ωστόσο σκέφτεται με την λογική τα σχέδια του και ξέρει πως να φτάσει στην εκπλήρωση τους. Συνήθως ονειρεύεται μια εξαιρετική θέση μέσα στην κοινωνική κλίμακα και αρκετά χρήματα. Είναι αρκετά φιλόδοξος.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που ονειροπολεί, χωρίς να χάνει την επαφή με την δημιουργικότητα. Ίσα Ίσα που σχεδιάζει τα όνειρα του, οργανώνει τρόπους και σκοπός του είναι να βοηθήσει στην πραγμάτωση ενός οράματος. Συνήθως ονειρεύεται μια άλλη ανθρωπότητα, χωρίς κοινωνικές ανισότητες και βέβαια την θέση του μέσα στο πολιτικό γίγνεσθαι.ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που ονειροπολεί πιο συχνά απ’΄ όλα τα ζώδια και συχνά διαφεύγει από την πραγματικότητα. Έτσι και μέσα από την ονειροπόληση του, βρίσκει λύσεις στα προβλήματα του, και γίνεται δημιουργικός Συνήθως ονειρεύεται ένα καλύτερο κόσμο, χωρίς πόνο. Γράφει σενάρια με το μυαλό του.
Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top