Αυτός είναι ο χειρότερος εχθρός σου!

0
Αντέχεις να τον... μάθεις;

Με πολύ χιούμορ και ελάχιστο ίχνος σοβαρότητας, σου αποκαλύπτω ποιος είναι ο… χειρότερος εχθρός σου!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Η βιασύνη σου, όσοι σου φέρνουν αντίρρηση, ο Λέοντας που θέλει να σε ξεκάνει και ο Σκορπιός που καταφέρνει να σε εκνευρίσει, αλλά το γουστάρει ο οργανισμός σου…





ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Το ξερό σου το κεφάλι, η ανάγκη σου να είναι όλοι ευχαριστημένοι, ο Υδροχόος που μια ζωή θα σου πηγαίνει κόντρα και ο Τοξότης που δεν λέει να δει τα πράγματα όπως τα θέλεις εσύ!





ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Η αβάσταχτη σου ελαφρότητα, η ανάγκη σου να προσπερνάς χωρίς φλας (τους πάντες), ο Σκορπιός που στη φυλάει χρόνια τώρα κι η Παρθένος (γιατί έτσι!)





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Η «Θέλω να με αγαπούν όλοι» τάση σου σε υπέροχο συνδυασμό με την «πέρα και σε έφαγα - μου γύρισε το μάτι ανάποδα» ορμή σου, ο Κριός που τα είδε αυτά και έφριξε κι ο Υδροχόος που θέλει διακαώς να δοκιμάσει από το γλυκό!





ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Η υπέρμετρη πεποίθηση σου ότι όλοι είναι ακομπλεξάριστοι και καλά παιδιά (διότι αποκλείεται να στη φέρουν), η τέρμα γκάζια αυτοπεποίθηση σου (που εκνευρίζει πολύ κόσμο), ο Κριός και ο Ταύρος που μαλλιοτραβιούνται για το ποιός θα σε δαγκώσει πρώτος.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Σου είπε κανείς ότι είναι ωραίο να τα ξέρεις όλα, ότι θα κερδίσεις τίποτα διορθώνοντας τα λάθη των άλλων; Πάρε κι ένα Δίδυμο κι ένα τοξότη που σε βλέπουν και βγάζουν σπυράκια!




ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Η αναποφασιστικότητά σου, άρνηση σου να σπάσεις αυγά για να κάνεις ομελέτα, ο Κριός (που έρχεται φουριόζος κατά πάνω σου να σπάσει τα αυγά) κι ο Καρκίνος που έρχεται να φάει την ομελέτα.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Το πείσμα σου η (δε με σταματάει κανείς) αυτοκαταστροφική σου τάση, ο Ζυγός που θα σε κάνει να τρέχεις κι ο Υδροχόος που θα χειροκροτεί τον Ζυγό...





ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Η απολυτότητα των πιστεύω σου, η αδιαφορία σου για την γνώμη των (χαζών) άλλων, ο Ταύρος που απειλεί να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και ο αιγόκερως που ήδη σε κοιτάει σαν να έχεις κατέβει από τον Άρη.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Η υπέρμετρη φιλοδοξία σου σε συνδυασμό με τον λαμπρά υπέρμετρο πεσιμισμό σου, κινδυνεύεις να σε φάνε μπαμπέσικα, αν δε σε φάνε πρώτα ο Κριός και ο Ζυγός (αυτό το αποκαλώ ανίερη συμμαχία!)




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Η πλήρης ανικανότητα σου να πέσεις στα πατώματα να τσιρίζεις που δε σε αγαπάνε όλοι, το αντιδραστικό σου πνεύμα που ελάχιστοι γουστάρουν, ο Σκορπιός και ο Ταύρος που ήδη σε έχουν επικηρύξει για 100.000€.




ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Η καλή σου η καρδιά, η μνημειώδης ηττοπάθεια σου κι όποιο ζώδιο θέλει το κακό σου (δικό σου! Συμπλήρωσε ελεύθερα το όνομα του ζωδίου!)





astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top