Αυτός είναι ο χειρότερος εχθρός σου!

0
Αντέχεις να τον... μάθεις;

Με πολύ χιούμορ και ελάχιστο ίχνος σοβαρότητας, σου αποκαλύπτω ποιος είναι ο… χειρότερος εχθρός σου!ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Η βιασύνη σου, όσοι σου φέρνουν αντίρρηση, ο Λέοντας που θέλει να σε ξεκάνει και ο Σκορπιός που καταφέρνει να σε εκνευρίσει, αλλά το γουστάρει ο οργανισμός σου…

ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Το ξερό σου το κεφάλι, η ανάγκη σου να είναι όλοι ευχαριστημένοι, ο Υδροχόος που μια ζωή θα σου πηγαίνει κόντρα και ο Τοξότης που δεν λέει να δει τα πράγματα όπως τα θέλεις εσύ!

ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Η αβάσταχτη σου ελαφρότητα, η ανάγκη σου να προσπερνάς χωρίς φλας (τους πάντες), ο Σκορπιός που στη φυλάει χρόνια τώρα κι η Παρθένος (γιατί έτσι!)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Η «Θέλω να με αγαπούν όλοι» τάση σου σε υπέροχο συνδυασμό με την «πέρα και σε έφαγα - μου γύρισε το μάτι ανάποδα» ορμή σου, ο Κριός που τα είδε αυτά και έφριξε κι ο Υδροχόος που θέλει διακαώς να δοκιμάσει από το γλυκό!

ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Η υπέρμετρη πεποίθηση σου ότι όλοι είναι ακομπλεξάριστοι και καλά παιδιά (διότι αποκλείεται να στη φέρουν), η τέρμα γκάζια αυτοπεποίθηση σου (που εκνευρίζει πολύ κόσμο), ο Κριός και ο Ταύρος που μαλλιοτραβιούνται για το ποιός θα σε δαγκώσει πρώτος.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Σου είπε κανείς ότι είναι ωραίο να τα ξέρεις όλα, ότι θα κερδίσεις τίποτα διορθώνοντας τα λάθη των άλλων; Πάρε κι ένα Δίδυμο κι ένα τοξότη που σε βλέπουν και βγάζουν σπυράκια!
ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Η αναποφασιστικότητά σου, άρνηση σου να σπάσεις αυγά για να κάνεις ομελέτα, ο Κριός (που έρχεται φουριόζος κατά πάνω σου να σπάσει τα αυγά) κι ο Καρκίνος που έρχεται να φάει την ομελέτα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Το πείσμα σου η (δε με σταματάει κανείς) αυτοκαταστροφική σου τάση, ο Ζυγός που θα σε κάνει να τρέχεις κι ο Υδροχόος που θα χειροκροτεί τον Ζυγό...

ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Η απολυτότητα των πιστεύω σου, η αδιαφορία σου για την γνώμη των (χαζών) άλλων, ο Ταύρος που απειλεί να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και ο αιγόκερως που ήδη σε κοιτάει σαν να έχεις κατέβει από τον Άρη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Η υπέρμετρη φιλοδοξία σου σε συνδυασμό με τον λαμπρά υπέρμετρο πεσιμισμό σου, κινδυνεύεις να σε φάνε μπαμπέσικα, αν δε σε φάνε πρώτα ο Κριός και ο Ζυγός (αυτό το αποκαλώ ανίερη συμμαχία!)
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Η πλήρης ανικανότητα σου να πέσεις στα πατώματα να τσιρίζεις που δε σε αγαπάνε όλοι, το αντιδραστικό σου πνεύμα που ελάχιστοι γουστάρουν, ο Σκορπιός και ο Ταύρος που ήδη σε έχουν επικηρύξει για 100.000€.
ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Η καλή σου η καρδιά, η μνημειώδης ηττοπάθεια σου κι όποιο ζώδιο θέλει το κακό σου (δικό σου! Συμπλήρωσε ελεύθερα το όνομα του ζωδίου!)

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top