Ζώδια και Ευαισθησίες

0
ποια είναι η πραγματική αδυναμία του κάθε ζωδίου;

Πόσο ευαίσθητος είσαι, σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

Ποιες είναι οι φανερές ή και… οι κρυφές σου ευαισθησίες;

Δες παρακάτω!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Πάντα θες τα πράγματα να γίνουν με τον δικό σου τρόπο και ίσως γίνεις υπερβολικά ευαίσθητος, όταν τα γεγονότα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο σου. Επιπλέον, έχεις την τάση να μην παραδέχεσαι τα λάθη σου και γίνεσαι απρεπής στις συνομιλίες σου με τον περίγυρο σου, ιδίως αν κάποιος διαφωνεί μαζί σου!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Έχεις ένα αρκετά εύθραυστο «εγώ». Δεν σηκώνεις ούτε παραμικρό αστείο προς το πρόσωπο σου, αφού αν κάποιος αστειευτεί μαζί σου, το βλέπεις αμέσως ως προσωπική επίθεση και προσβολή! Μία ακόμα ευαισθησία σου, είναι η τάση σου για κτητικότητα! Αν αισθανθείς ό,τι μοιράζεσαι κάτι, σε κατατρώει η ανασφάλεια!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Έχεις την τάση να προβάλλεις μια επικοινωνιακή, ζωντανή και ενεργητική προσωπικότητα στους άλλους! Ωστόσο, δεν αντέχεις τις ουσιαστικές δυσκολίες και παρασύρεσαι εύκολα στην μουρμούρα και την γκρίνια, αν κάποιος σε στριμώξει, προκειμένου να «σοβαρευτείς»! Άλλη μία ευαισθησία σου, είναι η ανάγκη σου για επικοινωνία! Αν δεν έχεις επικοινωνιακή ανταπόκριση, απογοητεύεσαι βαθιά!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Η μεγάλη ευαισθησία σου είναι σαφώς η προσκόλληση σου στο παρελθόν. Είσαι ήδη αρκετά ευαίσθητος, ωστόσο η νοσταλγία και οι αναμνήσεις, αποτελούν την Αχίλλειος πτέρνα σου! Είσαι τόσο ανήσυχος, για το τι θα φέρει το μέλλον και έτσι προτιμάς να ζεις ξανά και ξανά στο παρελθόν, όπου αισθάνεσαι ασφάλεια.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο τομέας που είσαι πιο ευαίσθητος, είναι σαφώς εκείνος, που αφορά τον τρόπο με τον οποίο σε βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι. Για εσένα, η προσωπική σου προβολή, είναι πάντα απόλυτα σημαντική και έτσι κάθε φορά που αντιλαμβάνεσαι πως κάποιος έχει μια αρνητική αντίληψη για εσένα, πληγώνεσαι και απογοητεύεσαι.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο λόγος που σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και ενδεχομένως οι ανασφάλειες σου, είναι σαφώς η βαθιά ανάγκη σου να αισθάνεσαι απαραίτητος, αλλά και η τάση σου να τακτοποιείς κάθε λεπτομέρεια! Το κακό είναι, πως δεν θες να εκφράσεις τον εαυτό σου ή να διοχετεύσεις τα συναισθήματά σου σε οποιαδήποτε άλλη διέξοδο κι έτσι συχνά, φτάνεις στο χείλος της κατάρρευσης.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Η μοναξιά, οι τσακωμοί, η βιασύνη! Αυτά είναι τα γεγονότα που εντείνουν τις ευαισθησίες σου! Δεν αντέχεις να μην είσαι αποδεκτός, να νιώθεις μόνος, να καυγαδίζεις και να σε πιέζουν να πάρεις γρήγορες αποφάσεις! Όλα αυτά σε πληγώνουν και σε ρίχνουν ψυχολογικά!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Η βαθιά ευαισθησία σου βασίζεται στην έμμονη ιδέα που έχεις, ότι κανένας δεν φαίνεται να σε καταλαβαίνει. Ακόμα κι αν δεν το εκφράσεις, είσαι πάντα γενικά αναστατωμένος, κυρίως επειδή οι άνθρωποι δείχνουν να σε θεωρούν εκκεντρικό και περίεργο. Ωστόσο, θες πολύ να ταιριάξεις και να ενσωματωθείς σε κοινωνικές ομάδες και σχέσεις, όντας φυσικά ο εαυτός σου πάντα!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Είσαι γενικά αισιόδοξος άνθρωπος και όλοι το γνωρίζουν αυτό! Ωστόσο, ορισμένες φορές, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι για τους οποίους αισθάνεσαι πως θέλουν απλά να γκρεμίσουν το κέφι σου, την αισιοδοξία σου και την διάθεση σου να πετύχεις τους στόχους σου. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο είσαι συχνά, πιο ευαίσθητος!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Δεν σου φαίνεται κι όμως έχεις βαθιές ευαισθησίες, οι οποίες προέρχονται κυρίως από ανασφάλειες, που αφορούν την φήμη σου και την κοινωνική σου εικόνα! Προβληματίζεσαι έντονα και πέφτει αρκετά η διάθεση σου, όταν χαλάει η εικόνα και η υπόσταση σου, για οποιονδήποτε λόγο!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Είσαι αρκετά ευαίσθητος, όταν πρόκειται να αμφισβητήσουν τις ιδέες και την νοημοσύνη σου! Όλοι ξέρουν ότι είσαι έξυπνος, αλλά πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως έχεις το μυαλό πάνω από κεφάλι σου, λόγω των εξαιρετικά πρωτοπόρων ιδεών σου! Πληγώνεσαι πραγματικά, όταν δεν σε κατανοούν, αφού η ανάγκη σου για ανταλλαγή απόψεων, δεν εκπληρώνεται.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Είσαι απόλυτα ευαίσθητος και μάλιστα κάποιες φορές επιτηδευμένα! Θα μπορούσε κάποιος να πει, πως το κλάμα είναι χόμπι σου, ωστόσο δεν είναι έτσι. Απλά περιμένεις πάντα το καλό από τους άλλους, πετάς στα σύννεφα ζώντας συχνά σε ψευδαισθήσεις, γεγονός που σε απογοητεύει αρκετές φορές!




oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top