Τα 12 ζώδια ντύνονται για τις Απόκριες!

0
Απολαύστε...

Απόκριες.. μουσική, σερπαντίνες, κομφετί, γλέντια, χοροί, μεταμφιέσεις και ντελαπόγκο και ντελαπόγκο.. και το κέφι ξεκινά. Οι Απόκριες είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ξεφύγουμε από την πιεστική καθημερινότητα, και γιατί όχι, να βγάλουμε προς τα έξω τον, ίσως κάποιες φορές όχι και τόσο βαθιά, κρυμμένο μας εαυτό. Αλήθεια όμως, πως θα αντιμετωπίσουν τα ζώδια την πρόκληση του αποκριάτικου κοστουμιού; Παρακάτω θα βρείτε μερικές πολύ ωραίες ιδέες σχετικές με το τι σας ταιριάζει, ανάλογα φυσικά με το ζώδιο στο οποίο ανήκετε! Απολαύστε..



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Εσείς, είστε πολύ επιθετικοί, ενθουσιώδης και θερμόαιμοι. Σίγουρα θα διαλέξετε κάτι που θα είναι εξίσου με σας δυναμικό και θα βγάζει προς τα έξω τον πολεμιστή ή την πολεμίστρια που κρύβετε μέσα σας. Τα αξεσουάρ που θα έχετε θα είναι όπλα και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σπαθιά τα οποία και σας αρέσουν έτσι και αλλιώς πάρα πολύ. Οι άντρες του ζωδίου θα μπορούσατε π.χ. να ντυθείτε, Ιππότης της Στρογγυλής Τραπέζης του Αρθούρου με τη γυαλιστερή πανοπλία, ή Ντ’Αρτιανιάν ο σωματοφύλακας, ή αρχαίος Έλληνας πολεμιστής, ή στρατιώτης. Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε λόγω ιδιοσυγκρασίας και αγάπης στην φωτιά και το κόκκινο χρώμα το κουστούμι του πυροσβέστη. Οι γυναίκες του ζωδίου που δεν πάτε καθόλου πίσω σε ένταση και δυναμικό χαρακτήρα αλλά και αγάπη στην δράση, θα μπορούσατε να ντυθείτε αμαζόνες ή Βίκινγκ πολεμίστριες ή θεά της φωτιάς. Σε κάθε περίπτωση θα εντυπωσιάσετε.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Εσείς, είστε η ήρεμη δύναμη του ζωδιακού και αγαπάτε τις τέχνες αλλά και την μαγειρική γιατί είστε καλοφαγάδες και σας αρέσουν οι απολαύσεις. Θα ντυθείτε κάτι που, καταρχάς δεν θα είναι υπερβολικό και κατά δεύτερο θα σας αντιπροσωπεύει. Οι άντρες του ζωδίου θα μπορούσατε να μιμηθείτε ένα γνωστό τραγουδιστή ή ηθοποιό π.χ. τον Τζον Λένον ή τον τσάρλι τσάπλιν. Επίσης, θα μπορούσατε να ντυθείτε μάγειρας ή ακόμα καλύτερα ο Σουηδός μάγειρας από το Μάπετ Σόου. Ακόμα μια στολή που θα σας ταίριαζε πολύ είναι αυτή του Λούκι Λούκ. Οι γυναίκες του ζωδίου θα μπορούσατε να ντυθείτε βαμπ του κλασικού κινηματογράφου π.χ. Μάρλεν Ντίτριχ ή Μέριλιν Μονρόε ή ηρωίδα από ταινία του Ντίσνεϋ όπως σταχτοπούτα ή χιονάτη. Επιπλέον θα μπορούσατε να ντυθείτε και θεά Αφροδίτη. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε υπέροχα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Εσείς, που δεν μπορείτε να σταθείτε λεπτό πουθενά, που είστε τα αιώνια παιχνιδιάρικα παιδιά του ζωδιακού, αεικίνητοι και γεμάτοι ενέργεια, λατρεύετε τις Απόκριες γιατί είναι ακόμα μια ευκαιρία για χαβαλέ. θα μπορούσατε στην κυριολεξία να ντυθείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ γιατί είστε πολύπλευροι τύποι. Προσπαθώντας όμως να βρούμε κάποια στολή για εσάς, θα μπορούσαμε να πούμε ότι στους άντρες του ζωδίου σας θα ταίριαζε πολύ να ντυθείτε Πήτερ παν, το παιδί που αρνιόταν να μεγαλώσει, ή Τζακ Σπάροου από τους Πειρατές της Καραϊβικής. Μια ακόμα ωραία ιδέα θα ήταν να ντυθείτε δημοσιογράφοι να βαστάτε ένα μικρόφωνο και να προσποιείστε ότι παίρνετε συνεντεύξεις από τους χαρακτήρες, που ο κάθε καλεσμένος του πάρτι έχει ντυθεί. Οι γυναίκες του ζωδίου θα μπορούσατε να ντυθείτε , Λίζα Μινέλι στο Καμπαρέ ή Μίνι Μάους, ή πειρατίνα. Γεγονός είναι ότι θα γελάσετε πολύ.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Εσείς, οι τρυφεροί και ρομαντικοί Καρκίνοι που αγαπάτε την οικογένεια και τους φίλους σας (που έτσι και αλλιώς θεωρείτε οικογένεια σας), τις Απόκριες θα ντυθείτε κάτι κλασικό και «παραδοσιακά» αποκριάτικο. Οι άντρες είναι πολύ πιθανό να ντυθείτε καουμπόηδες ή ινδιάνοι. Αλλά, δεν θα λέγατε και όχι στην στολή του Σεΐχη ή του αστυνομικού. Οι γυναίκες του ζωδίου θα μπορούσατε να ντυθείτε κάτι από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, π.χ. Μάρθα Βούρτση στο « γοργόνες και μάγκες» ...ξέρετε με το τηγάνι και τους κεφτέδες, ή Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «η νεράιδα και το παλικάρι». Θα μπορούσατε όμως να ντυθείτε και Κρουέλα ντε βιλ από τα «101 σκυλιά της Δαλματίας» ή πολύ απλά πριγκίπισσα. Θα περάσετε τέλεια.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Εσείς είστε γεννημένοι ηγέτες. Λαμπεροί από την φύση σας άνθρωποι που «φωτίζετε» με τον ενθουσιασμό σας, την αισιοδοξία σας και την θετική σας ενέργεια, τον χώρο που βρίσκεστε, αρέσκεστε να εντυπωσιάζετε τους άλλους και με κάθε σας κίνηση επιδιώκεται τον θαυμασμό. Τις Απόκριες λοιπόν οι άντρες του ζωδίου σας θα μπορούσατε να ντυθείτε κάτι μεγαλόπρεπο, δηλαδή Καίσαρας, ή Βασιλιάς, η φαραώ Τουταγχαμών. όμως αν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε, διαλέξτε κάτι διαφορετικό και ντυθείτε αυτό που είστε, δηλαδή Λιοντάρι. Οι γυναίκες του ζωδίου μπορείτε να ντυθείτε Κλεοπάτρα ή Μαρία Αντουανέτα ή Βασίλισσα Ελισάβετ Α’. Αν θέλετε όμως να ξεφύγετε από τα κλασικά τολμήσετε να ντυθείτε Μορτίσια Άνταμς ή Μαλέφισεντ ή ακόμα καλύτερα Νταινέρυς Ταργκάρυεν. Ένα είναι σίγουρο, θα καταπλήξετε τα πλήθη.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Είστε άνθρωποι που δεν τους αρέσουν οι υπερβολές και μάλλον θα λέγαμε ότι αν κάτι σας χαρακτηρίζει είναι η ανάγκη σας για τελειότητα μέσα από την απλότητα. Οργανωτικοί και λεπτολόγοι θα προτιμήσετε κάποιο αποκριάτικο κοστούμι που την διαφορά θα την κάνει η λεπτομέρεια. Οι άντρες του ζωδίου σας θα μπορούσατε να ντυθείτε γιατροί, με το στηθοσκόπιο στο λαιμό σας και το πιεσόμετρο στο χέρι ή αθλητές με το μετάλλιο κρεμασμένο στο λαιμό σας. Για κάτι λίγο διαφορετικό θα μπορούσατε να επιλέξετε να ντυθείτε ναυτάκι ή Ποπάι. Οι γυναίκες του ζωδίου θα μπορούσατε να ντυθείτε σέξι νοσοκόμες ή καλόγριες ή αστυνομικίνες ή πατώντας επίσης στο διαφορετικό, θα μπορούσατε να ντυθείτε κοκκινοσκουφίτσα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε τέλειοι.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Είστε η ευγένεια προσωποποιημένη και το χαμόγελο σας είναι μεταδοτικό. Έχετε πολύ καλό γούστο και πολύ καλή αισθητική κρίση. θα μπορούσατε να ντυθείτε κάτι που να συμβολίζει την καλή σας σχέση με τη δικαιοσύνη ή σχετικό με την άψογη σχέση που έχετε με το ωραίο. Οι άντρες του ζωδίου θα μπορούσατε να ντυθείτε μπάτμαν, σούπερμαν ή γενικά να επιλέξετε την στολή κάποιου σούπερ ήρωα που αποδίδει δικαιοσύνη. Επίσης θα μπορούσατε να ντυθείτε στρατιώτες ή δικαστές. Οι γυναίκες του ζωδίου θα μπορούσατε να ντυθείτε σαν κάποια Ελληνίδα Θεά ή ακόμα καλύτερα πριγκήπισσα , αλλά το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος, θα μπορούσατε να ντυθείτε Ιουλιέττα. Σε κάθε περίπτωση θα είστε οι πιο όμορφοι.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Είστε έντονοι, έξυπνοι, έχετε ματιά που στην κυριολεξία σκανάρει τους άλλους και έμφυτο ταλέντο στην ψυχολογία και στην ανάλυση γεγονότων. Θα μπορούσατε να ντυθείτε κάτι που να αποπνέει μυστήριο ή κάτι σκοτεινό και ιδιαίτερο. Οι άντρες του ζωδίου θα μπορούσατε να ντυθείτε βαμπίρ ή σαν κάποιον από τους πρωταγωνιστές των γνωστών κλασικών ταινιών θρίλερ π.χ Το Αυτό, Halloween, Παρασκευή και 13 κλπ ή ακόμα και Βόλντεμορτ (από τον Χάρι Πότερ). Εννοείτε ότι το μεγάλο σουξέ σας θα είναι το να ντυθείτε Σέρλοκ Χολμς. Οι γυναίκες του ζωδίου σας θα μπορούσατε να ντυθείτε Γουένσντεϊ Άνταμς (από την Οικογένεια Άνταμς), ή γυναίκα αράχνη, ή μάγισσα όπως επίσης και Μπέλατριξ Λεστρέιντζ (από τον Χάρι Πότερ). Θα είστε οι πιο μυστηριώδης παρουσίες.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Είστε άνθρωποι αισιόδοξοι και έξω καρδιά. Είστε σαν μικρά παιδιά γιατί πραγματικά μπορείτε να χαίρεστε την κάθε στιγμή και αυτό στις μέρες μας θεωρείται επίτευγμα. Αγαπάτε την περιπέτεια και σας αρέσει να ζείτε στα άκρα. Για το λόγο αυτό τα καλύτερα αποκριάτικα κουστούμια που θα μπορούσατε να βάλετε εκφράζουν ακριβώς αυτό, την αγάπη σας στην περιπέτεια. Οι άντρες του ζωδίου θα μπορούσατε να ντυθείτε Ιντιάνα Τζόουνς, ή πιλότος ή ένας χαρακτήρας του σταρ γουόρς. Επίσης όμως θα μπορούσατε να ντυθείτε παπάς ή Δριύδης ή ακόμα και ο Γκάνταλφ (από τον άρχοντα των δακτυλιδιών). Οι γυναίκες του ζωδίου θα μπορούσατε να ντυθείτε Λάρα Κρόφτ ή γουόντερ γούμαν ή κατ γούμαν . θα μπορούσατε όμως να ντυθείτε και Θεά Αθηνά κάτι που θα σας ταίριαζε πολύ. Θα είστε η ψυχή του πάρτι.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Είστε άνθρωποι σοβαροί και μετρημένοι. Η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά στην προσπάθεια σας να είστε κομ ιλ φο δίνετε την εντύπωση του στρυφνού ανθρώπου ή έστω του σνομπ. Λόγω της ανάγκης σας να είστε ψηλά στα σκαλοπάτια της κοινωνίας , αλλά και φυσικά να έχετε επιρροή, θα ντυθείτε σαφώς και κάτι ανάλογο. Οι άντρες του ζωδίου θα μπορούσατε θα ντυθείτε Ντόναλντ Τραμπ ή να φορέσετε μια αποκριάτικη μάσκα γνωστού πολιτικού. Θα μπορούσατε να ντυθείτε Πάπας ή Πατριάρχης ή Δαλάι Λάμα. Ακόμα θα μπορούσατε να ντυθείτε καθηγητής Χ από τους x-men . Το καλύτερο όμως μακράν κοστούμι για εσάς, που ομολογουμένως έχετε και καυστικό χιούμορ, είναι αυτό του Χάρου ... με το δρεπάνι. Οι γυναίκες του ζωδίου θα μπορούσατε να ντυθείτε «άγρια ντομινατρίξ» ή ο γνωστός μαύρος κύκνος από την λίμνη των κύκνων του Τσαϊκόφσκι. Επίσης, διαβολάκι ή ακόμα και έκπτωτος άγγελος.. Θα εντυπωσιάσετε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Είστε άνθρωποι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και γεννημένοι να ζείτε ελεύθεροι από περιορισμούς και "κοινωνικά πρέπει" . Εκκεντρικοί και επαναστάτες από κούνια αλλά και ευγενικοί, καλόκαρδοι και πάρα πολύ διασκεδαστικοί. Σας ταιριάζουν κοστούμια ανάλογα της προσωπικότητας σας. Οι άντρες του ζωδίου θα μπορούσατε να ντυθείτε τσιγγάνοι ή χορευτές φλαμέγκο. Επίσης θα μπορούσατε να ντυθείτε αστροναύτης ή ήρωας γνωστής διαστημικής σειράς ή ταινίας. Εξαιρετική αποκριάτικη αμφίεση για εσάς είναι αυτή του "παιδιού των λουλουδιών ...του χίπι" αλλά εξαιρετικοί θα είστε και ντυμένοι κλόουν. Οι γυναίκες του ζωδίου θα μπορούσατε να ντυθείτε ηρωίδα της Ντίσνεϊ δηλαδή Ποχανόντας ή Μουλάν ή Τζασμίν . Επίσης επειδή είστε αρκετά ανατρεπτικοί θα μπορούσατε να ντυθείτε και καλόγρια ή απλά να φορέσετε μόνο μια πανέμορφη Βενετσιάνικη μάσκα. Το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε πολύ.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Είστε ρομαντικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι αλλά και συνάμα λίγο μυστήριοι γιατί μοιάζετε να είστε συνεχώς στον δικό σας κόσμο. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αυτό οφείλετε κυρίως στο γεγονός του ότι είστε γεννημένοι καλλιτέχνες και πλάσματα φτιαγμένα για ανώτερα πνευματικά μονοπάτια. Τις Απόκριες οι άντρες του ζωδίου σας θα μπορούσατε να ντυθείτε Νίο από το Μάτριξ ή θεός Ποσειδώνας . Θα μπορούσατε να ντυθείτε και μάγος, κάτι που θα σας ταίριαζε πάρα πολύ. Αλλά και ψαράς ή Μπομπ Σφουγγαράκης αλλά, γιατί όχι, ακόμα και φάντασμα. Οι γυναίκες του ζωδίου θα μπορούσατε να ντυθείτε γοργόνες ή ένα πρόσωπο από ένα γνωστό πίνακα π.χ. η Μόνα Λίζα. Τέλος απόλυτα πάνω σας θα ταίριαζε ένα κοστούμι εποχής. Θα μπορούσατε λοιπόν να ντυθείτε Βενετσιάνα αριστοκράτισσα, ή να φορέσετε ένα αντιπροσωπευτικό ρούχο Μπαρόκ περιόδου ή δεκαετίας του 1920. Σε κάθε περίπτωση θα είστε μαγευτικοί.



Έλενα Γκιτσάλη
zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top