Πες μου τι ζώδιο είναι, να σου πω τι τύπο γυναίκας απεχθάνεται

0
Διάβασε το ζώδιο του άντρα που σε ενδιαφέρει!

Είσαι μουρμούρα, γκρινιάρα και απαιτητική; Τότε σίγουρα δεν θα μπορέσεις να τα πας καλά με έναν Κριό. Τι συμβαίνει όμως αν τα έχεις μπλέξει με έναν «άστατο» Δίδυμο και προσπαθείς να «ψυχανεμίσεις» καταστάσεις προκειμένου να καταλάβεις τι είναι αυτό που τον τρελαίνει αλλά και τι είναι αυτό που απεχθάνεται; Σε όποιο ζώδιο και να ανήκει ο άνδρας που αυτή την περίοδο είναι στο μυαλό και στην καρδιά σου, υπάρχουν κάποια απλά πράγματα που όχι μόνο θα τον ξενερώσουν, αλλά θα τον κάνουν να βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και να τρέξει μακριά ... Διάβασε λοιπόν το ζώδιο του άντρα που σε ενδιαφέρει και μάθε τι τύπο γυναίκας απεχθάνεται!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Σε αυτόν τον άντρα μην προσπαθήσεις να επιβληθείς ποτέ. Όχι απλά δεν πρέπει να τον περιορίσεις αλλά αντιθέτως οι δικές σου απαιτήσεις πρέπει να περιοριστούν στο έπακρο. Αυτός ο άντρας είναι ο πλέον παρορμητικός τύπος, θέλει τον προσωπικό του χώρο, την ανεξαρτησία του και λειτουργεί μόνο με τους δικούς του, μοναδικά γρήγορους ρυθμούς (άλλωστε αυτό σε γοήτευσε από την αρχή, μην ξεχνιόμαστε…). Επίσης μία γυναίκα δεδομένη συναισθηματικά, προβλέψιμη ή υπερβολικά διεκδικητική και δοτική, δεν μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του προς εκείνη ζωντανό. Ποτέ μα ποτέ μην ξεχνάς πως ο άντρας αυτός είναι γεννημένος κυνηγός και γνήσιο αρσενικό!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Είσαι επιπόλαιη, κυκλοθυμική, παιχνιδιάρα, ασταθής, λες ψεμματάκια και λατρεύεις την συνήθεια να πικάρεις τους άντρες κάνοντάς τους να ζηλέψουν; Τι τον θες τότε αυτόν τον άντρα; Τον έχεις χάσει σε λιγότερο από 24ωρο! Αυτός ο κύριος με «Κ» κεφαλαίο δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει δίπλα του μία γυναίκα που δεν μπορεί να επενδύσει πάνω της συναισθηματικά, να τον κάνει να νιώθει απόλυτη σιγουριά για την πίστη της προς αυτόν, να φέρεται παρορμητικά ή νευρικά, και φυσικά να είναι σκορποχέρα . Τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό, μία γυναίκα που συνεχώς έχει πονοκέφαλο στην κρεβατοκάμαρα, έχει την απόρριψη στο τσεπάκι της!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα αιώνιο ζωηρό παιδί! Αν όλοι οι άντρες, όπως λέμε, παραμένουν πάντα παιδιά, αυτός είναι το καλύτερο παράδειγμα… Τι δεν πρέπει λοιπόν να κάνεις σε ένα παιδάκι για είναι ευχαριστημένο και χαρούμενο; Μην το περιορίσεις, μην το πιέσεις, μην το σταματάς όταν μιλάει, μην κοντρολάρεις τον ενθουσιασμό του! Αν ψάχνεις για παραδοσιακό γάμο και οικογένεια, αν δεν μπορείς να είσαι και φίλη και σύντροφος ταυτόχρονα, αν δεν αντέχεις να μην παίζει και λίγο το μάτι του άντρα που έχεις δίπλα σου, αν είσαι παραπονιάρα, αργή, επικριτική και δεν ανέχεσαι την φλυαρία, τότε ξέχνα τον απλά! Αλλιώς, προμηθεύσου δυναμωτικές βιταμίνες και ξεκίνα!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Αυτός ο γλυκός και τρυφερός άντρας δεν θα μπορέσει ποτέ να ταιριάξει με μία γυναίκα ανεξάρτητη, δυναμική, παγωμένα λογική ή χωρίς θηλυκότητα. Δεν θα ανεχτεί ποτέ μια κακούργα που δεν θα αγαπήσει την μαμά του, ένα αθυρόστομο αγοροκόριτσο ή μία ορκισμένη καριερίστα που δεν ενδιαφέρεται για τη δημιουργία οικογένειας. Αυτός ο άντρας, ο μόνος γυναικείος δυναμισμός που θα μπορέσει να αποδεχτεί είναι μόνο μία δεύτερη ‘’μαμά’’ στη ζωή του, όντας ταυτόχρονα και σύντροφος και κοριτσάκι και γατούλα και μοιραία γυναίκα το βράδυ… Δύσκολο…; Τότε απλά δεν του κάνεις!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Δεν είναι σύντροφος, είναι θεός! Έχεις δικαίωμα λοιπόν να μειώσεις έναν θεό; Nα τον συγκρίνεις με κάποιον άλλο, να μην νιώθεις έμπρακτα τυχερή που σου κάνει την τιμή να σου δείξει το ενδιαφέρον του, να μην τον επαινείς και να μην τον θαυμάζεις συνεχώς; Να λοξοκοιτάς άλλους, να είσαι απεριποίητη και να προσπαθείς να είσαι εσύ αρχηγός; Όχι κουκλίτσα μου… Αν θες να κερδίσεις αυτή τη μεγαλοπρεπή και γενναιόδωρη αγάπη του άντρα λέοντα, το δικαίωμα αυτό ξέχνα το!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Τι ωραίο να είσαι ανέμελη, party animal, αυθόρμητη, χωρίς πρόγραμμα και ακατάστατη, να ζεις για το σήμερα χωρίς να σε νοιάζει το αύριο; Όχι αν θες να κερδίσεις έναν άντρα Παρθένο… Αυτός ο άντρας δεν θα γοητευτεί από τίποτα που δεν έχει πρόγραμμα, συνοχή, σοβαρότητα, που δεν τον διεγείρει πνευματικά ή δεν έχει μέτρο. Βέβαια, ακόμα κι αν αυτά είναι τα κύρια προτερήματα σου, δεν θα αποφύγεις κάποια στιγμή την κριτική του. Όμως ποτέ (ποτέ όμως) μην τον κριτικάρεις εσύ! Θα τον χάσεις. Είναι δυνατόν; Αυτόν τον άντρα που τα κάνει όλα τόσο σωστά υπολογισμένα;;;



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Εύκολο θήραμα… Δεν χρειάζεται να αποφύγεις και πολλά για να τον έχεις. Όχι μιζέρια, όχι καυγάδες, όχι νεύρα, όχι αδιαφορία, όχι ζήλιες χωρίς λόγο, όχι γκρίνια, όχι ατημέλητη εμφάνιση, όχι βαρεμάρα για γλυκόλογα, για έρωτα, για διασκέδαση, για λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι σου. Προς Θεού όμως, μην τον πιέσεις ποτέ να αποφασίσει για κάτι! Θα αγχωθεί, θα ξενερώσει και πάει πέταξε το πουλάκι σε άλλη φωλιά, την οποία τις περισσότερες φορές, την έχει ήδη έτοιμη…



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Αρχικά, αν θες να τον κερδίσεις, ποτέ μην είσαι εύκολος και ανεμπόδιστος στόχος για αυτόν. Του αρέσουν τα δύσκολα. Αν όμως έχεις ήδη την προσοχή του και θες να τον κρατήσεις, πρέπει να κινηθείς ακριβώς αντίθετα. Ποτέ μην παίξεις με το μυαλό του, ποτέ μην κάνεις την φευγάτη και την ανεξάρτητη για να τον εξιτάρεις, ποτέ μην μιλήσεις για άλλο άντρα (πρώην, φίλο, συνάδελφο, ξάδερφο, μη σου πω και πατέρα), ποτέ μην είσαι ανέραστη και φυσικά ποτέ μην τον κρίνεις για τα σεξουαλικά του-περίεργα για τους κοινούς θνητούς-γούστα. Προσπάθησε να μην σε κοιτάξει άλλος (για μπούρκα σε βλέπω) και εννοείται πως αν καταλάθος κοιτάξεις για ένα δευτερόλεπτο εσύ άλλον, θα σε ψάχνουμε σε γνωστές εκπομπές Παρασκευής και διαφημιστικά alert…



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Σπιτόγατα, ζηλιάρα, κτητική, εξαρτημένη από σύντροφο, φοβάσαι αεροπλάνα, δεν αντέχεις τα πλοία, προσγειωμένη και ορκισμένη εχθρός του άγνωστου, της περιπέτειας και της αλόγιστης ελευθερίας. Αν είσαι αυτή, βρες κανένα Καρκίνο… Ο Τοξότης δεν είναι για σένα. Αυτός ο άντρας έχει μία φιλοσοφία για τη ζωή μοναδική. Λατρεύει τα ταξίδια, τα καινούργια πράγματα, τους φίλους του, τη διασκέδαση, την ανεξαρτησία του. Αν δεν μπορείς να τον ακολουθήσεις ή έστω να τον αφήσεις ελεύθερο να τα ζήσει αυτός μόνος του (γιατί μην ξεχνάς, είσαι απλά ένα μέρος της γεμάτης ζωής του), τότε ξέχασέ τον άμεσα!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Είναι που είναι ψυχρός από τη φύση του, μπορεί εύκολα να γίνει πιο παγερός και από παγόβουνο απέναντι σου. Αρκούν τα παρακάτω : Κουτσομπολιό, αδιαφορία για προσωπική ανάδειξη και προβολή, σπατάλες, έλλειψη υπευθυνότητας, απαξίωση για το επάγγελμα του, εμμονή με διασκέδαση, αυθορμητισμός, φιλελευθερία, ανισορροπία, αναποφασιστικότητα, υπερβολική προοδευτικότητα. Γι’αυτό αν σε ενδιαφέρει αυτός ο ομολογουμένως γοητευτικός άντρας, σοβαρέψου άμεσα!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Βασικά ξέχνα νυφικά, κουφέτα, βέρες. Αν θες αυτά και μόνο, μην κάνεις καν τον κόπο να διαβάσεις παρακάτω. Ο Υδροχόος μας, ζει για την ελευθερία. Αν έστω προσπαθήσεις να του την στερήσεις, έχει πάθει κρίση πανικού. Επίσης αυτός ο άντρας δεν θα εκτιμήσει την ευαισθησία και την τρυφερότητα μιας γυναίκας με ναζιές, φροντίδα και γλυκόλογα προς αυτόν αλλά με το ενδιαφέρον της προς το κοινό καλό και με το να προβληματίζεται και να ευαισθητοποιείται με θέματα ανθρωπιστικά, φιλανθρωπικά, φιλοζωικά κτλ. Τέλος αν δεν έχεις σκοπό να γίνεις πρώτα το φιλαράκι του, να είσαι ανοιχτόμυαλη και ποτέ κολλημένη με ήθη, αξίες και στερεότυπα, μην περιμένεις να γίνεις και ποτέ η ερωμένη του. Και είναι κρίμα, γιατί η λίστα αναμονής που έχει είναι μεγάλη, το νου σου…



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Αν δεν χρειάζεσαι ένα πακέτο χαρτομάντιλα, κάθε φορά που βλέπεις ρομαντική ταινία, τότε δεν είσαι γυναίκα για άντρα Ιχθύ. Αν δεν έχεις τη χάρη και τη γλύκα μίας νεράιδας, είσαι fan της ψυχρής λογικής, σ’αρέσει το άσχημο λεξιλόγιο στις εκφράσεις σου, ασχολείσαι με την επιφάνεια και όχι το βάθος, δεν αγαπάς τον απόλυτο ρομαντισμό χωρίς όρια, είσαι σκληρή διαπραγματεύτρια γενικά, τότε μόλις έχασες τον πιο αθεράπευτα ρομαντικό και ευαίσθητο άντρα του ζωδιακού. Αν όμως είσαι αυτό που θέλει, και τον έχεις, μην προσπαθήσεις ποτέ να καταλάβεις αυτόν τον δεύτερο κόσμο που έχει δημιουργήσει και χάνεται κατά καιρούς, μέσα στο κεφάλι του. Και δεν θα το καταλάβεις ποτέ, και θα νιώσει ότι παραβιάζεις την ψυχή του και εκεί είναι που θα αρχίσει να απομακρύνεται…



Ανδριάννα Σαρρή
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top